traur kirjutas:
-motomees- kirjutas:
hoopis teine teema oli, ma olin valel ajal vales kohas, vastu ei saanud sittagi anda, kõik käis nii kiiresti :S
Mis teema see selline on? Lihtsalt sportijale lambist lõuga - teema tundub ikka väga jabur.
löuga on vähe õeldud, kiirabi raporti järgi on mul peapõrutus, vasakureie lihaste tugev pörutus ja ige on ka katki.
fcking kolmekesi lennati peale.
Pöhjus oli see, et kellegi alaealine tütar oli maani täis ja tuias mööda maanteed, kuna just olin tegemas veel lödvestus kõndi otsustasin teda pisut aidata ja käskisin tal helistada oma vanematele, kuna tütarlaps oli eelnevalt korralikult peaga ka vastu maad kukkunud jne.
Tütarlaspse vanemate kohalejöudes tulid autost välja kolm kirsasaabastega kogu kes igast küljest lommima hakkasid ja süüdistasid mind nende tütre täis jootmises.
Ühist keelt me ei leidnud kuidagi kähmluse käigus, hoiti kinni ja peksti, hiljem tiriti mind mingisse maasturisse ja käsiti juhatada sinna kus me olevat joonud orsth.
tütarlaps juhatas nad joomingukohta ja seal käskis 0,4promillise joobega autojuht mind valvata mingil tüübil, aga too kaotas korra tähelepanu ja sain autost välja, jooste metsa, helistasin menti jne.
Siis kui mendid kohale jöudsid ja asja selgitasin neile, hakkasid suured kallaletungijad täiega kusema, et nad pole midagi teinud ja ma tahtsin ära joosta vms, kiirabi käskis autosse minna ja hakati tohterdama, kutsusin isa kohale, kes mind paar tundi hiljem koju viis.
Päris korralik äktsion oli ikka, esmap teen avalduse niimis koliseb.