Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 10:42

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 142 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Naised auto omanikena
PostitusPostitatud: 13.10.2011 17:16 

Oma neiu sai see aasta load kätte ja hirmsasti tahab sõita kogu aeg. Alguses sõitis lihtsalt mööda teed adumata enda ümber toimuvat kuid paari päevaga sai tal minu vingumisest villand ning nüüd enam aukudest (nii palju) läbi ei sõida. Tean väga hästi kust selline pohhuistlik käitumine tuli - emalt, täpselt sama moodi sõidab mööda teed, justkui klapid ees. Õpib täitsa usinalt, kui alguses ei teadnud kust kojamehed tööle lähevad või "kust see puhur klaasipeale käib?" siis nüüd on nagu olukord (ma loodan! :)) paranemas. Teinekord aga küsib selliseid küsimusi, mis endalgi juhtme kokku võtavad... Meeletult olen hädas sellega, et kui ta autos sööb siis on üsna tihti tema ümber salat-friikad-kaste jne jne. Sellest, et ma ta autot olen pannud koristama ei paista nagu abi olevat... Tuleb lihtsalt see söömiskultuur ära kaotada. :) Kuigi, ise olen roolis järjest enam. Tunne on kohe julgem kui ise sõidan.

Selle viimase teemaarenduse peale ütleks, et "...kui huvi on." Kui inimene soovib vabatahtlikult oma vara lõhkuda siis palun väga. Kodus käib ka ju korstnapühkija kes korstent puhastab. Sa ei jää ju ootama kuniks nõgi sees põlema läheb ja palju suurema kahju tekitab. Tegemist on küll mõttevälgatusega, kuid paralleeli saab siit tõmmata küll...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 17:53 

:) jah, arvatavasti on ka kuskil korstnapühkijate foorumis teema, kuidas inimesed ei oska ikka üldse ahju kütta, puud on valesti asetatud ja kõik on muidu ka halb ja hukas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 19:03 
Kasutaja avatar

Mootorituli ei lähe põlema kui üks sensor ühe korra villast viskab ja järgmisel käivitusel kõik ok on. See sensor peab korduvalt ja pikemaajaliselt villast viskama ja alles siis läheb mootorituli põlema.

Esindusse minek on ju ka suht äärmuslik. Diagnostikuid on terve ilm täis, lased autole kaabli taha panna ja näed kohe ära mis viga ja võid hinnata vea tõsidust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 19:38 
Kasutaja avatar

Kas selles teemas ei peaks mitte arutlema naised kui auto omanikud ehk naine roolis,auto kraavis/mootor kottis üle? mitte vaidlema selle üle kuidas keegi aukudest läbi sõidab või mis tuluke kellegil kuskil armatuuri põleb :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 19:51 
Kasutaja avatar

No üks naissoost isik ju ütles oma arvamuse :D
Z!ssu kirjutas:
Teate, see teema on nii mõttetu...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 20:04 
Eliit
Kasutaja avatar

Sõbra VW Touranil hakkas motorituli põlema. Veaks oli lambda andur ning see vahetati välja. Tuli kustus ära, aga hakkas nädala pärast uuesti põlema ja arvuti näitas ikka, et lambda on tuksis. Kontrolliti lambda üle ja mootor töötab samamoodi edasi, kuigi mootorituli põleb koguaeg. Sellega on nüüd see jama, et kui mingi muu asi tuksi läheb, siis ei saa enam aru.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 21:14 
Kasutaja avatar

No,ma ei taha end lolliks teha, aga kuna see teema on naised auto omanikena,siis julgen küsida, et mis värk võib olla,kui mootorituli põleb gaasi andes... uurisin isalt,see ütles,et rotid juhtmeid näksand :D

____

Ja miks vaatavad inimesed parklas imelikult,kui naisterahvas õli valab... või statis rehvirõhku kontrollib... või kapoti üles tõstab,et vaadata nt tuuleklaasivedeliku kogust :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 21:25 
Kasutaja avatar

Seda teemat lugedes meenus üks paari nädala tagune seik.Kuna viibin suht palju välismaal ja siis käib naisega suhtlemine läbi skype ja msni.Ükspäev kirjutab mulle msni,et autol on mingisugune susin tekkinud,ma küsin,et mismoodi susin ja saan msni vastuseks:selline shhhhhhh.....too hetk ei osanud enam midagi öelda :ouh
Ja kui korra kodusolles õli vaatasin oli varras täiesti nullis...valasin õli juurde ja küsisin,et miks sa ise ei vaata kas õli on autos.Ja vastuseks sain,et ma ei saa ju mul valged riided,määrin ära ju.....taaskord :ouh
Aga muidu ma ei nurise...lihtsalt oma autot ma eriti ei anna talle :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 21:30 
Kasutaja avatar

Trax kirjutas:
Kodus käib ka ju korstnapühkija kes korstent puhastab. Sa ei jää ju ootama kuniks nõgi sees põlema läheb ja palju suurema kahju tekitab. Tegemist on küll mõttevälgatusega, kuid paralleeli saab siit tõmmata küll...

Kui korsten on korras ja nõgi põlema läheb, on peale seda korsten nii puhas, et ükski korstnapühkija ei suuda seda saavutada oma harjadega. Mul käis mõni kuu tagasi pühkija, tema puhtaks ei saand, lubas talvel tagasi tulla ja põlengu esile kutsuda, tuletõrje auto pidi ka turvama kutsuma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 22:30 
Kasutaja avatar

Z!ssu kirjutas:
Teate, see teema on nii mõttetu

Ära tunne ennast puudutatuna. Ma küll ei tunne! :D Väike huumor kulub ikka ära! :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 22:43 

insche kirjutas:
Trax kirjutas:
Kodus käib ka ju korstnapühkija kes korstent puhastab. Sa ei jää ju ootama kuniks nõgi sees põlema läheb ja palju suurema kahju tekitab. Tegemist on küll mõttevälgatusega, kuid paralleeli saab siit tõmmata küll...

Kui korsten on korras ja nõgi põlema läheb, on peale seda korsten nii puhas, et ükski korstnapühkija ei suuda seda saavutada oma harjadega. Mul käis mõni kuu tagasi pühkija, tema puhtaks ei saand, lubas talvel tagasi tulla ja põlengu esile kutsuda, tuletõrje auto pidi ka turvama kutsuma.

Ühtlasi on ka kõige kindlam rikkeotsingu meetod oodata kuni andur lõplikult saba annab ja auto enam ei sõida, pärast seda on tavaliselt võimalik juba testriga kindlaks teha, et milline täpselt :)

Täiendus: ja pärast seda on täpselt õige aeg minna mõne sellise isehakanud "diagnostiku" juurde, keda "terve ilm täis on". Kui juba ise täpselt tead mis viga on, siis vähemalt ei tekita nende antud suurepärane ja ülimalt täpne informatsioon mingeid täiendavaid väljaminekuid. Alternatiivina võib soovi korral neile ka lihtsalt raha viia, ilma autot ette näitamata, see on tihti odavam kui koos autoga minna :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 22:50 

Marit kirjutas:
Z!ssu kirjutas:
Teate, see teema on nii mõttetu

Ära tunne ennast puudutatuna. Ma küll ei tunne! :D Väike huumor kulub ikka ära! :D

Haha :D Siis kui ma selle kirjutasin, siis ma ausalt öeldes väga huumorit ei leidnud, siis aga tuli ison.ts, tõi siia pisut elu sisse ja teema hakkab juba lubama :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 22:52 
Kasutaja avatar

Ma ei tea, mina ei tunne tõesti ennast absoluutselt puudutatuna, kuna enamus sellest jutust ei käi sugugi minu pihta. Ma pigem nagu ise ka "autopede". :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 22:54 

Ma lootsin rohkem actionit, vaikselt nagu peaaegu lubas..Kuidas kari meessoost olendeid hüppavad kambakesi teisele meessoost isikule külge ja seda kõike teemas ''naised auto omanikena'' :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 22:55 
Kasutaja avatar

Z!ssu kirjutas:
Ma lootsin rohkem actionit, praegu nagu peaaegu lubas..Kuidas kari meessoost olendeid hüppavad kambakesi teisele meessoost isikule külge ja seda kõike teemas ''naised auto omanikena'' :D

Kui actionit näha tahaks, siis peaks buduaari foorumisse minema. Seal kari usse koos, üks õelam kui teine!:D Siin suht rahulik jah!:D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 142 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis