krss kirjutas:
MarkoC kirjutas:
krss kirjutas:
7a + välismaal head elu elada ja oodata, kui eesti elujärg paraneb, ilma sinu patrioodist panust andmata ja siis minna tagasi ja seletada midagi "konkurentsi võimelisest" panustamisest... Vaja ju kuidagi kodumaale tagasi integreeruda ... That is sick !
Söön oma sõnu ja vaidlen veelkord OT teemal: see on aeg, mis kulub arstil meditsiiniteaduste doktori kraadi saamiseks. Kummardus sellele, kes suudab kiiremini. Tegin seda erialal, mida Eestis ei olnud ja praegu olengi ainus oma ala spetsialist siin ja õpetan teisi. Kodu ootas mind need 7a siin ja sõidan alates 2003a sama 70ndaist pärit "uhke" autoga. Kõva mees oled siin oma seisukohtadega

Ma usun tõesti et arsti teadus valdkond on ka ainuke, kus saab ennast välismaal täiendada haiguste uurimisel, mida veel eestis pole.
Konkurents on tõesti kõva jne, sest minu teada arstid ainult heaoluriikidesse kolivadki ja mitte ainult eestist ...
Ei ma ei ole kõva mees, avaldan kõigest OMA arvamust, mis sinuga ei peagi kunagi ühtima.
Aga sa saad ka ise aru, et see konkurentsivõime jutt jne on suht BS.
Meil kutsutakse selliseid inimesi "golddiggeriteks", kes käivad mujal pappi kokku kühveldamas, ostetakse oma kodumaal nö mingi elamine kohe esimese paari aasta jooksul, sest eesti pangale on ju toredad sissetuleku allikad ette näidata, mille liisingut maksab ka üüriline.
Ja siis taotakse vastu rinda endale ja kiljutakse avalikes foorumites: ma olen patrioot...
Kaua sa ennast täiendad välismaal ? Kas eesti veel ei vaja su teenuseid ? Või ei ole sa lihtsalt veel palgaga rahul ?
Paraku käib see valdkond täpselt sinna pühapäevase muruniitmise ala valdkonda, ek siis: suhtumine ...