Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 02:17

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 121 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Arvamus: Pühapäevane muruniitmine?
PostitusPostitatud: 12.06.2010 11:25 

kus te kõik sellised hädavaresed olete?

järgmisena äkki hakkaks virisema naabritüdruku nutu üle laupäevasel pärastlõunal?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2010 02:35 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
Ma loodan, et Sa üldistad seda vaid oma tutvusringkonna põhjal. Mul enamus tutvusringkonnast on elanud välismaal ajutiselt ja ikka vaid sellepärast, et pärast kodumaal oma konkurentsivõimet parandada (kui see pole olnud kool, siis kasvõi esimese miljoni teenimine) ja on sellega ka hakkama saanud. Peale Su viimase lõigu lugemist ei vaevu sel teemal rohkem vaidlema, tunnen vaid rõõmu, et üks järjekordne õnneotsija oma õnne minu jaoks olulisest inimestest kusagil eemal kaugel naudib :kill

Look whos talking :kill

7a + välismaal head elu elada ja oodata, kui eesti elujärg paraneb, ilma sinu patrioodist panust andmata ja siis minna tagasi ja seletada midagi "konkurentsi võimelisest" panustamisest juba suht koht ok järjel oleva riigi majandusse ... Ma kahtlen siin sügavalt milleski, ja sa tead milles .... Et ei ole mõtet patriooti mängida, kui sa seda tegelikult ei ole ... Jutulindudeks kutsutakse selliseid tegelasi kahjuks ...
Ja oma teenitud "miljoniga" ei toeta sa just eesti majandust, mis väljamaal teenitud, vaid soetatakse ikkagi kas omale uhke auto reeglina, v tiba targemad inimesed omale eluase l.. eesti majandust sinu välismaal 10 aastat töötamine ei aita kuidagi kaasa ja eestis kohalikud tegelased on vast enam konkurentsi võimelised kui sina, suur messias eestisse naasnuna ?

Inglise keele taha peitu pugeda või Ameerika v Inglismaa töökogemusele ?

No anna andeks, sellist avaldust saab kirjutada ainult siinsele keskkonnale pugeja ... Vaja ju kuidagi kodumaale tagasi integreeruda ... That is sick !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2010 09:17 
Kasutaja avatar

MarkoC sa toodad oma arvutiga lehekülgede kaupa mingit teksti. Oponeerid kõigele ja kõigile nagu marutõves peni. Aga sellest mõlamassist mingit mõtet küll välja ei suuda lugeda. Ja ma ei ole kindlasti kõige lollim inimene siin foorumis, nii et võid minu ajupotensiaali arutamata jätta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2010 10:03 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
MarkoC sa toodad oma arvutiga lehekülgede kaupa mingit teksti. Oponeerid kõigele ja kõigile nagu marutõves peni. Aga sellest mõlamassist mingit mõtet küll välja ei suuda lugeda. Ja ma ei ole kindlasti kõige lollim inimene siin foorumis, nii et võid minu ajupotensiaali arutamata jätta.

Noo kuidas ta omale muidu need 2801 postitust on saanud.. :D :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2010 11:39 
Kasutaja avatar

_siim_ kirjutas:
Lähete siis sellisesse mõtetusse kohta elama,oma maja on aga kasu ikka pole,mul ses suhtes hea,käin kasvõi alasti ringi, meibi mõni marjuline satub lähedale aga see savi :D niidan traktoriga ja kedagi ei koti :D,a ja tegelikult pole mingi kolgas kah.

Õige jutt :D Võin kodus tümaka ka põhja panna ja kedagi ei huvita :) Ning palja velloga väljsa grillida. Viimane maja teepeal ja keegi siia nagunii ei satu ja kui satunbki, siis see juba kaugelt näha :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2010 12:50 
Kasutaja avatar

Järgmine tüüp võiks OT jätkamisks rääkida sellest, kuidas tal polegi muru, mida niita vaja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2010 13:05 
Eliit
Kasutaja avatar

BussiJänes kirjutas:
Järgmine tüüp võiks OT jätkamisks rääkida sellest, kuidas tal polegi muru, mida niita vaja.

Mul Tallinna kodus ei olegi muru. Aga maal on muru ja traktor, millega on hästi mõnus niita. Vot.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2010 13:32 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
MarkoC kirjutas:
krss kirjutas:
7a + välismaal head elu elada ja oodata, kui eesti elujärg paraneb, ilma sinu patrioodist panust andmata ja siis minna tagasi ja seletada midagi "konkurentsi võimelisest" panustamisest... Vaja ju kuidagi kodumaale tagasi integreeruda ... That is sick !

Söön oma sõnu ja vaidlen veelkord OT teemal: see on aeg, mis kulub arstil meditsiiniteaduste doktori kraadi saamiseks. Kummardus sellele, kes suudab kiiremini. Tegin seda erialal, mida Eestis ei olnud ja praegu olengi ainus oma ala spetsialist siin ja õpetan teisi. Kodu ootas mind need 7a siin ja sõidan alates 2003a sama 70ndaist pärit "uhke" autoga. Kõva mees oled siin oma seisukohtadega :hail

Ma usun tõesti et arsti teadus valdkond on ka ainuke, kus saab ennast välismaal täiendada haiguste uurimisel, mida veel eestis pole.

Konkurents on tõesti kõva jne, sest minu teada arstid ainult heaoluriikidesse kolivadki ja mitte ainult eestist ...
Ei ma ei ole kõva mees, avaldan kõigest OMA arvamust, mis sinuga ei peagi kunagi ühtima.

Aga sa saad ka ise aru, et see konkurentsivõime jutt jne on suht BS.

Meil kutsutakse selliseid inimesi "golddiggeriteks", kes käivad mujal pappi kokku kühveldamas, ostetakse oma kodumaal nö mingi elamine kohe esimese paari aasta jooksul, sest eesti pangale on ju toredad sissetuleku allikad ette näidata, mille liisingut maksab ka üüriline.

Ja siis taotakse vastu rinda endale ja kiljutakse avalikes foorumites: ma olen patrioot...

Kaua sa ennast täiendad välismaal ? Kas eesti veel ei vaja su teenuseid ? Või ei ole sa lihtsalt veel palgaga rahul ?

Paraku käib see valdkond täpselt sinna pühapäevase muruniitmise ala valdkonda, ek siis: suhtumine ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2010 15:23 
Kasutaja avatar

mul on kena ühel naabril pole muru , teisele meeldib lasta maltsal kasvada nagu loodus lubab (pole kunagi muruniidukit olnudki) 3 on vald aga neil pole raha niita ,niiet on jube rahulik:)
naabritele meeldimise üle pole otseselt pead vaevanud ja kurtmas ka tihti ei käida:)

parim oli kui vald saatis kirja ,et korja oma vana ront aiatagant ära- pidavat kole olema ja takistama:D
muidu elan tupiktänava lõpus ja autoks oli 68a mustang :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2010 18:59 

Kui selle nädalavahetus niitmisvabaks teemaalgatajad mul nädala sees muru ära niidavad, siis ma luban, et ma terve nädalavahetus muru ei niida :D Vastasel juhul pean seda siiski tegema, kuna nädala sees aega lihtsalt pole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2010 19:29 

a ma täna (pühapäev) kasutasin linnakorteris tolmuimejat 30min. Jube pätt ja kaabakas olen ilmselt nagu kauged kolleegid muruniitjad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2010 19:41 
Moderator
Kasutaja avatar

MarkoC kirjutas:

Kaua sa ennast täiendad välismaal ? Kas eesti veel ei vaja su teenuseid ? Või ei ole sa lihtsalt veel palgaga rahul ?

...

Ma segan end nüüd korra võõrale vaidlusele vahel küsimusega, kas Hr. Kärss polegi mitte Eestis resideeruv?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2010 11:49 

Siin hakkab kergelt sääsest elevant saama juba :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2010 12:21 
Kasutaja avatar

Ah tra ma lähen muru niitma. Hea meelega oleks seda eile teinud aga liiga pask ilm oli :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2010 16:25 
Kasutaja avatar

Mina käisin täna suvilas, niitsin muru, trimmerdasin võsa ja siis veel el hekikääridega ka hullasin. Ja üldse oli täiesti savi, mida sellest arvasid venelased kõrval hoovis oma grillipeoga.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 121 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis