Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 28.03.2026 21:38

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 08.10.2014 23:32 

dellu kirjutas:
Sa oled pool burgerit ära söönud ja siis saad aru alles, et oli toores, ehk esimene kord kui juhtusid vaatama, et roosakas? Ma ei tea, me seal teinekord ikka lõunal käinud, üle 5 korra kindlasti ja seltskonnas ikka rohkem rahvast, kordagi pole keegi toorest saanud. Samas minuarust nad ei küpsetagi seda väga pruuniks, seest ongi selline roosakam, aga mitte toores. Viimati kui Vesiväravat proovisin, kui juba asi laiali oli jooksnud ja mingid koolijutsid grilli taga, oli seal vastupidi konkreetselt kuivaks ja kõrbenuks lastud ja see vastupidi polnud hea. Minuarust sedasi see just hea ongi, nagu BF teeb.

Kuule, mediumil (ehk roosal) ja täiesti toorel (ehk siis hakkliha on veel selline taignalaadne ollus) on vahe. Ja just nii oligi, et PIHVI KESKEL kuhu kuumus jõuab teoorias kõige vähem oli täiesti toores (ehk siis täiesti taigen, mingist küpsemisest polnud jälgegi, see oli jõle) ja pihvi keskele jõuad teadupärast siis kui pool söödud on. See on täiesti ok ja hea, et pruuniks ei küpsetata, see ongi medium ja see on hea sest see on mahlane. Aga no taigent näroda ei taha. Niiet ära tule targutama, burgeriteadlane. Olen seal ka varem käinud ja muud korrad head aga paraku kui korra seda toorest taigent hamba vahele saad siis ausalt, rohkem ei kisu 7eurist burgerit ostma. Ja EBFis nägin pidevalt ka "koolijütse", aga no kes ei õpo see meistriks ei saa ju.

Vesivärava praeguse olukorraga olen nõus, seal sai korra proovitud ja kuiv ja laialivalguv jura nüüd. Enam seal väga järtsu pole ka, sibulaid olen kohvikust väljudes kohand paar korda.

Samas Dineri burger on jätkuvalt väga hea hinna/kvali suhtega, ainult sai natuke kuivavõitu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.10.2014 23:46 
Kasutaja avatar

Teinekord tõmba kohe pooleks, siis saad teada.
Kummaline käitumine muidugi toitlustaja poolt. Internetis levivad asjad kulutulena, kui on olemas veel konkurendid, kes hea meelega seda võimendavad.
Mõne suhtlemisekoolituse voldiku sinna viima!?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.10.2014 00:16 

Seesama brgri teema kohta olen samuti sattunud pooltoote peale ehk siis pihv polnud läbi küpsetatud, heleroosa ja mõistagi ka maitseelamus oli mööda. Varem 3-4 korda käinud ja mõtlesin et sattusin selle kioski kiirele perioodile, sest oli lõunaaeg. No ütleks nii, et selle raha eest mis nad küsivad võiks oodata paremat asja, oleks et küsitakse enne "medium rare, well done" aga antakse kätte pooltoores asi ja vastus on et "oma viga", siis järgmine kord ma lihtsalt ei lähe sinna ja kõik. Tundub et läheb vana rada pidi, et alguses pingutatakse ja siis vaadatakse et milleks, rahvas tuleb ja toob raha nagunii.

Viimati muutis delta, 09.10.2014 00:17, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.10.2014 00:16 
Kasutaja avatar

alati öelge, millsit te tahate, siis asi toimib? minule meeldib näiteks welldone :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.10.2014 09:24 
Kasutaja avatar

[quote="ghozt"]Mulle meeldib see rohkem.
[img]http://countrystore.tabasco.com/images

Ma ise soovitaks teravateks elamusteks seda

Pilt

Samas natuke lahjemat manti on omalgi hea lihtne teha - mõned sibulad, küüslauk, 5-6 chilli kauna saumiksriga pudruks, pakk tomatipüreed selga, törts soolakest, sega uuesti ja voilaa. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.10.2014 09:34 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
MrIroonia kirjutas:
RustyZ kirjutas:

Neil võib ju üks hea burger olla, aga teenindus on vist kõige sitem...

Ma olen burgeris ka pettund. Peale seda kui täitsa toorest hakkliha sain ei ole sinna läinud. Ei oakutud isegi uut burxi vaid see kuradi aule ütles ise et järgmine kord tule ütle kui toores, küpsetame üle. Nagu...see toores osa tuli välja siis kui jurks juba poolenisti söödud. Viin pooliku burgeri sinna grillile või? Öeldi, et loodame et järgmine kord on parem vms :D

Kirjuta see kogemus avalikult neile fb seinale ja siis alles näed mis sa saama hakkad :D Soovitatakse sul räägupessa burgerit sööma minna jne jne :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.10.2014 09:48 

MrIroonia kirjutas:
RustyZ kirjutas:
MrIroonia kirjutas:
RustyZ kirjutas:

Neil võib ju üks hea burger olla, aga teenindus on vist kõige sitem...

Ma olen burgeris ka pettund. Peale seda kui täitsa toorest hakkliha sain ei ole sinna läinud. Ei oakutud isegi uut burxi vaid see kuradi aule ütles ise et järgmine kord tule ütle kui toores, küpsetame üle. Nagu...see toores osa tuli välja siis kui jurks juba poolenisti söödud. Viin pooliku burgeri sinna grillile või? Öeldi, et loodame et järgmine kord on parem vms :D

Kirjuta see kogemus avalikult neile fb seinale ja siis alles näed mis sa saama hakkad :D Soovitatakse sul räägupessa burgerit sööma minna jne jne :D

Kirjutasin tookord vist, öeldigi et kui ei meeldi siis tule ütle et küpsetusaste pole sobiv...well...see ei olnudki mingi küpsetusaste :p. Lihtsam on uuetsi mitte minna ja sõbrad/tuttavad ka ära hoiatada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.10.2014 12:51 
Kasutaja avatar

AIX ! kirjutas:
ghozt kirjutas:
Mulle meeldib see rohkem.
Pilt

Pilt

Samas natuke lahjemat manti on omalgi hea lihtne teha - mõned sibulad, küüslauk, 5-6 chilli kauna saumiksriga pudruks, pakk tomatipüreed selga, törts soolakest, sega uuesti ja voilaa. :)

Tegelt saaks seda Tabascot ehk lahjemat manti ka nii ise teha, et ostaks Mahhimast paki kõide odavamat tomatimahla Садочок ja sinna paki sisse tilgutaks 1-e tilga seda Da-Bombi ja tadaaa. Eriti kõvad teravasõbrad võivad 2 tilka panna, aga siis on juba täielik overkill :D
Samas soovitan Dabombi segada hambatikuga jääkülma Minttu sisse. Vot siis saab üks tore jook olema. Korduvalt juhtunud sedasi pruukima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.10.2014 12:54 
Kasutaja avatar

kelu kirjutas:
AIX ! kirjutas:
ghozt kirjutas:
Pilt

Pilt

Tegelt saaks seda Tabascot ka nii ise teha, et ostaks Mahhimast paki kõide odavamat tomatimahla Садочок ja sinna paki sisse tilgutaks 1-e tilga seda Da-Bombi ja tadaaa. Eriti kõvad teravasõbrad võivad 2 tilka panna :D

Tegin korra saslõkale marinaadi selle da bombiga. Nooh, kipitas pikalt. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.10.2014 12:56 
Kasutaja avatar

Ma räägingi, et ainuke koht kuhu suht süüdimatult pool hambatikku kannatab sisse segada on Minttu.
Lähed kindlasti Saaremaa rallile, seal hea raja ääres hullata :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.10.2014 13:02 
C4V6
Kasutaja avatar

Ma vist olen nõdrameelne aga ma panen ikka noaotsaga seda kui ma pannitäie mingit asja "hautan". Saab küll rebel aga ma ei nurise. Turske hambatiku võib dipi sisse segada

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.10.2014 13:03 
Kasutaja avatar

ghozt kirjutas:
[img]Tabasco%20Pepper%20Sauce[/img]
Pilt
See on tiba tummisem. Pisut vähem äädikat, oluliselt teravam. Julgen soovitada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.10.2014 13:05 
C4V6
Kasutaja avatar

Vähem teravam aga palju rohkem maitset või noh... selline palju elavam ja vähem ärritavam. Seda saab südamerahuga kasvõi magustoidule panna :D Kindlasti parim kellegi süütuse võtmiseks ja juhatamiseks päris asjade maailma
Pilt

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.10.2014 13:15 
Kasutaja avatar

On sellel sama tugev äädikamaitse kui sellel punasel Pepper Sauce'l? See nagu häiribki kõige enam selle juures, toda Habanero Sauce'i kannatas ikka normaalselt peale uhada, ilma et ainult äädika maitset tunneks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.10.2014 13:15 
C4V6
Kasutaja avatar

On üsna äädikane

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis