Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 12:30

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 53 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Auto24.ee + kuulutuse muutmine
PostitusPostitatud: 21.03.2013 12:58 

Kindlasti on siin palju auto24 kasutajaid,kes puutunud kokku probleemiga,et kuulutust ei saa muuta.
St kui tellid 30 päevase kuulutuse ja peaksid auto 5 päeva pärast müüma, siis ei saa kuulutuses liiki/marki/mudelit enam muuta.
Helistasin auto24 ja küsisin MIKS. Vastuseks sain mingi jama, et nii on kasutajatel parem ja blabla. Tegelikult aga nööritakse kliente ja muud midagi.

Minu ettepanekud:
1) Saata kambaga kirjad auto24 emailile info@auto24.ee pretensiooniga. Ehk võtavad siiski kuulda ja muudavat oma suhtumist a la "Meie ei tea midagi, kasutustingimustes see kirjas ja klientidel on nii parem. Sina aga maksa!".

2) Kui pretensioone kuulda ei võta, siis pärast auto müüki muuta kuulutuses hind veel paremaks ja muuta kontakt auto24 kontakttelefoni tel. +372 733 7230 peale. Las siis vastavad kõnedele :)

Teie kommentaarid?

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Auto24.ee + kuulutuse muutmine
PostitusPostitatud: 21.03.2013 13:12 
Kasutaja avatar

Kasuta siis teenust mis sulle sobib. Ongi lihtne, kui a24-l kliendid kõik minema jooksevad küll siis tulevad muutused ehk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2013 13:15 
Kasutaja avatar

Auto24 on äriettevõte ja nende otsuste tagamaid tuleb vaadata ärilisest plaanist.
Juhul kui nad peaksid lubama kuulutuste muutmist, ei kaasne sellega rahalist kasu. Pigem kahju, kuna kuulutusi ostetakse vähem.
Senise poliitika jätkamisel on aga kõik autofoorumid täis kurtvaid automüüjaid, kelle puhul on läbivaks sõnumiks: "Auto24 on nii tegija koht, et paari päevaga sain auto müüdud".
Nii et kui on valida tasuta reklaami ja vähendatud tulu vahel - mida küll võtta?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2013 16:19 
Kasutaja avatar

Siin viewtopic.php?f=3&t=15841&start=15 on sellest asjast juba sügisest saati arutatud. Ei ole ju pointi uut teemat teha.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2013 19:49 
Kasutaja avatar

infidel kirjutas:
Auto24 on äriettevõte ja nende otsuste tagamaid tuleb vaadata ärilisest plaanist.
Juhul kui nad peaksid lubama kuulutuste muutmist, ei kaasne sellega rahalist kasu. Pigem kahju, kuna kuulutusi ostetakse vähem.
Senise poliitika jätkamisel on aga kõik autofoorumid täis kurtvaid automüüjaid, kelle puhul on läbivaks sõnumiks: "Auto24 on nii tegija koht, et paari päevaga sain auto müüdud".
Nii et kui on valida tasuta reklaami ja vähendatud tulu vahel - mida küll võtta?

möhhh?? äriettevõte ja kasumile suunatud tegevus=kliendi kottimine???
Kui äriettevõtte seab teenuse kasutamisele jõupositsionilt piiranguid siis on minu arust teemalagataja poolt väljapkutud variant suunata hilisemad kõned sama äriettevõtte infoliinile absoluutselt õigustatud ja isegi kohustuslik.
Ässitaja ei ole, aga verd tahaks tõesti näha.
Olgem ausad. Selline survestamine hakkas peale siis, kui kuulutuste edasi müümine muutus massiliseks. A24 püüab kümne küünega kõik sendid omale hoida. Loogiline oleks, et kontakte ei lubataks muuta? Leht on naguni ikasutaja põhine ja ma ei usu, et oleks eriliselt keeruline midagi natuke ümber modida.
Kui ma 30 päevaks ostan kuulutuse pinda siis võiks olla ikka minu asi see mitut masinat ma selle raha eest müün.
Nad ei paku ju teenust, et hoia 5 euro eest ühte kuulutust üleval , kuni masina müüdud saad?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2013 21:04 

mingi autoärikate nutunurk ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2013 21:17 
Kasutaja avatar

mina ei kvalifitseeru automüüaks. mul ainult üks auto ja seda ma samuti müüa veel ei plaani.
Aga kõrvalt vaadatuna tundub see a24 olukorra lahendus suhteliselt väiklane ja poolik ning ilmselgelt kliendi kahjuks.
Mul hetkel ei tule reaalsest elust ühtegi näidet ette, kui ostes mingi teenuse mingiks perioodiks saan tegelikult seda kasutada ainult loetud päevad.
Või proovime siiski:
ostad pooleaasta jõusaali külastamise koos personaal treeneriga kaalulangetamise eesmärgiga ja kui 1 kuuga normaalkaalu saad siis enam jõusaali sisse ei lasta?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2013 21:34 

ison.ts kirjutas:
ostad pooleaasta jõusaali külastamise koos personaal treeneriga kaalulangetamise eesmärgiga ja kui 1 kuuga normaalkaalu saad siis enam jõusaali sisse ei lasta?

Pigem oleks võrreldav näide selline, et "Mats ostab jõuka 30p kaardi, käib kaks nädalat ära, saab pähkli punni ja siis tahab kaardi edasi anda Mardile"
Sellist asja jõusaalid ka ei tolereeri - enamus kohtades nimelised kaardid ju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2013 21:38 
Kasutaja avatar

Kas keegi sunnib seda auto24 kasutama?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2013 21:41 
Kasutaja avatar

Palju see 30päeva siis maksab, et asi sellist eidekisa väärt on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2013 21:53 
Kasutaja avatar

Mingi alates 10€ vist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2013 21:55 
Kasutaja avatar

Eriti pädevad on need tüübid, kes ostavad seda teenust, teades neid tingimusi, aga pärast on ikka häda, et neile anaali tehakse.
Probleemist saaks isegi aru, kui need tingimused kuulutuse kehtivuse poolepealt muutuks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2013 22:08 
Kasutaja avatar

Asukoht: Tallinn Pääsküla Telefon: 58150468 enrico.tamm@gmail.com
Roudreidz kirjutas:
Eriti pädevad on need tüübid, kes ostavad seda teenust, teades neid tingimusi, aga pärast on ikka häda, et neile anaali tehakse.
Probleemist saaks isegi aru, kui need tingimused kuulutuse kehtivuse poolepealt muutuks.

Minu juhul just nii see asi oligi.
Müüsin autot. 1 kuu oli kuulutuse aega ostetud. Auto jäi müümata ja pikendasin kuulutust (ühtlasi langetasin hinda, et kindlalt kiirelt ära läheks ja saaks ka teise auto sama kuulutuse alt müüki panna). Sai siis pikendatud 1 kuu. Auto sai aga müüdud 1-e nädalaga ja hakkasin teist autot müüki panema, kui avastasin, et vahepeal reegleid muudetud ja teist autot müüa ei saagi.
Siis sai foorumist loetud, et enam kuulutuse marki ja mudelit muuta ei saa.
Muutsin siiski kuulutust niipalju, kui võimalik oli ja panin ka teise auto müüki. Auto24 saatis mulle selle peale kirja, et olen nende reegleid rikkunud. Kirjutasin vastu, et kui mina eelmise kuulutuse tegin ei olnud veel muudatust olnud ja kuulutust uuendades ei olnud mul vaja margi ja mudeli lahtreid uurida. Nemad jäid endale kindlaks ja enam mu kirjadele ei vastatud.

Oleks teadnud, siis poleks kuud tellinud.

Ja ka praegu ajab närvi, sest meil suguvõsas enamus autosi minu auto24-a kaudu müüdud ja lisaks paluvad ka tuttavad tihti oma autot müüa minul. Seega mõni kuu lausa 4,5 autot vaja müüa. ja saaks need 2-e kuu ajalise kuulutusega müüdud.
Nüüd peab lootma, et 2-e nädalaga saab müüdud ühe pilli või tellima igaks juhuks kuu ajase kuulutuse.
Äsja müüsin Ämma Mazda 626-e maha, millele ostsin kuulutust kuu aega. Müüdud sai aga 5-e päevaga ja ülejäänud kuulutus läks korstnasse, sest ka siin foorumis ei soovinud keegi Mazda 626-e müüa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2013 22:09 

Hull probleem küll, kui müüd auto ruttu maha ja siis on oma neljast eurost kahju mis veel "kulutamata" jäi. Samad vennad ongi ilmslt need, kes autost veel viimasel hetkel varuratta ja tungraua ka kaasa haaravad enne kui uuele omanikle üle antakse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2013 22:13 
Kasutaja avatar

smi kirjutas:
Samad vennad ongi ilmslt need, kes autost veel viimasel hetkel varuratta ja tungraua ka kaasa haaravad enne kui uuele omanikle üle antakse.

Ja kui midagi kobisema hakkad, siis küsitakse, et: "tra sa ostad tungrauda ja varuratast, või sa ostad autot?"

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 53 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis