Nii ,räägin siis algusest peale loo ära: Ostsin endale xenon komplekti sellise inimese käest nagu Kris-Timo Timps. Nii sain komplekti kätte ning lasin ühel töömehel komplekti ära paigaldada, sain 2 päeva sõita ,kui hakkas üks tuli virvendama. Sai siis Pärnust Arukülla sõidetud ,et pirn ümber vahetada, nii sai siis vahetatud. Müüja vahetas ise ilusti pirni ära ning oli kõik OK. Sai siis jälle mingi nädal-kaks ,sõidetud kui hakkas teine pirn virvendama. Vahepeal ostis mul sõber ka temalt komplekti, mis oli täiesti vigane , mõlemad pirnid särisesid(virvendasid), saatsin koos temaga enda komplekti tagasi, sõber sai raha tagasi ,mulle anti uus nn. ,,kallim" komplekt vastu ning lubas ,et kui veel mingi jama on saan raha tagasi. Sain kuu aega sõita, kui eile(02.12) läks pirn ,,pauguga" läbi nii ,et killud taga, pidin tule ka eest kiskuma ,et kilde välja saada jne. Saatsin talle siis sõnumi ka kohe, et kuule nüüd sai minult mõõt täis ning tahaks komplekti tagasi saata ja raha tagasi saada. Tema saatis lahkelt sõnumi koos enda koduse aadressiga ja mina saatsin talle oma konto nr'i.Sain ka korra telefoni teel räägitud ,et millal ta raha kannab ,lubas siis samal õhtul saata ,kuid usaldasin liialt inimest. Paningi siis paki teele ning mina olen rahast ilmselt ilma. Kõnedele ei vasta, sõnumitele ei reageeri ning meilidele ka ei vasta.
ÄKKI keegi oskab öelda mida edasi teha? Kelle poole ma peaks pöörduma?:(
Siit moraal, osta enne natukene kallim ,kui mingi odav PASK!!!
|