Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 14:12

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Tervist!
PostitusPostitatud: 04.12.2010 00:31 

Nii ,räägin siis algusest peale loo ära:
Ostsin endale xenon komplekti sellise inimese käest nagu Kris-Timo Timps. Nii sain komplekti kätte ning lasin ühel töömehel komplekti ära paigaldada, sain 2 päeva sõita ,kui hakkas üks tuli virvendama. Sai siis Pärnust Arukülla sõidetud ,et pirn ümber vahetada, nii sai siis vahetatud. Müüja vahetas ise ilusti pirni ära ning oli kõik OK. Sai siis jälle mingi nädal-kaks ,sõidetud kui hakkas teine pirn virvendama. Vahepeal ostis mul sõber ka temalt komplekti, mis oli täiesti vigane , mõlemad pirnid särisesid(virvendasid), saatsin koos temaga enda komplekti tagasi, sõber sai raha tagasi ,mulle anti uus nn. ,,kallim" komplekt vastu ning lubas ,et kui veel mingi jama on saan raha tagasi. Sain kuu aega sõita, kui eile(02.12) läks pirn ,,pauguga" läbi nii ,et killud taga, pidin tule ka eest kiskuma ,et kilde välja saada jne. Saatsin talle siis sõnumi ka kohe, et kuule nüüd sai minult mõõt täis ning tahaks komplekti tagasi saata ja raha tagasi saada. Tema saatis lahkelt sõnumi koos enda koduse aadressiga ja mina saatsin talle oma konto nr'i.Sain ka korra telefoni teel räägitud ,et millal ta raha kannab ,lubas siis samal õhtul saata ,kuid usaldasin liialt inimest. Paningi siis paki teele ning mina olen rahast ilmselt ilma. Kõnedele ei vasta, sõnumitele ei reageeri ning meilidele ka ei vasta.

ÄKKI keegi oskab öelda mida edasi teha? Kelle poole ma peaks pöörduma?:(

Siit moraal, osta enne natukene kallim ,kui mingi odav PASK!!!

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Tervist!
PostitusPostitatud: 04.12.2010 00:44 

Siiamaani kõik xenuuunid tema käest võtnud :) Ja pole mitte ühtegi probleemi olnud 8) kõige esimesed kestavad siiani :)

Ära karju siin ,et ala petis jne alati ei toimu kõik kohe ja kiiresti varu kannatust :)

Pigem sul autol mingi elektrikala sees ?

Keegi ei ole kohustatud raha tagasi andma !! defektne asi vahetatakse korraliku vastu !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2010 00:50 

Asi selles ,et viimane kord sai kokkulepitud ,et kui veel midagi on siis ostab tagasi.
Ärme ütle siis petis , nimetame makse raskustega kodanikuks. Ostsin endale uue komplekti ära, tuled põlevad heledamalt, pole nii sinised, kõik ok. Tegin talle ettepaneku ,et hea küll saatke mulle siis sama komplekt tagasi näiteks H1 pirinidega, panen udukatesse, aga noh ju ma olen loll siis...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2010 00:51 

Shadowz kirjutas:

Keegi ei ole kohustatud raha tagasi andma !! defektne asi vahetatakse korraliku vastu !

Kui lubatakse raha tagasi maksta, kuid oma lubadust ei peeta ja teiste eusaldust petetakse, siis on vist ebavajalik mõelda välja mingit muud sõna, kui PETIS!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2010 00:53 

Võtaks ta siis telefoni kõne vastu ,saaks ära rääkida kõik ausalt. Korra võttis vastu ,kui lubas ,et kannab õhtul raha üle peale seda nägi mu numbri ära ja enam vastu ei võta... Mitu korda niimodi helistama sattunud ,et ta lobiseb kellegiga (hõivatud) on

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2010 00:55 
Kasutaja avatar

võimalus ukse taha ka minna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2010 00:55 

martin5110 kirjutas:
Võtaks ta siis telefoni kõne vastu ,saaks ära rääkida kõik ausalt. Korra võttis vastu ,kui lubas ,et kannab õhtul raha üle peale seda nägi mu numbri ära ja enam vastu ei võta... Mitu korda niimodi helistama sattunud ,et ta lobiseb kellegiga (hõivatud) on

No,kui asjad nii ,siis küll kahju muidugi ,et nii tehakse Mina siiamaani olen korralikud asjad saanud ,aga no kunagi ei tea 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2010 00:58 

Mina sain samuti kätte väga kiirelt, Eks kõik liigutavad ennast kui raha on mängus. Just siis kui raha sinu enda tasku tuleb... Aga kui raha kellegile ära peaks andma ,vot siis läheb juba jamaks, ei taha nagu telefoniga rääkida:D. Tegin talle veel sellise pakkumise ka ,et kandku 600.- ehk siis 100.- vähem , ma olen vist 2 või 3 korda nende tulede raha maha sõitnud ,et mingit pirni ümber vahetada:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2010 01:00 

martin5110 kirjutas:
Mina sain samuti kätte väga kiirelt, Eks kõik liigutavad ennast kui raha on mängus. Just siis kui raha sinu enda tasku tuleb... Aga kui raha kellegile ära peaks andma ,vot siis läheb juba jamaks, ei taha nagu telefoniga rääkida:D. Tegin talle veel sellise pakkumise ka ,et kandku 600.- ehk siis 100.- vähem , ma olen vist 2 või 3 korda nende tulede raha maha sõitnud ,et mingit pirni ümber vahetada:D

Ajad odavat taga ja nii sellega läheb :D Ootame vaatame mis saab :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2010 01:03 

Sai nüüd siis philipsi omad ette pandud. Pilt kohe teine... Nüüd siis mõistan miks paljud räägivad, et kogu natukene raha juurde ja osta kallim:D Aga näita mõni päev autoga vastu seina, vaata ega sul ei virvenda mõni tuli vahepeal... oota seal umbes 3minutit...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2010 01:52 

martin5110 kirjutas:
Sai nüüd siis philipsi omad ette pandud. Pilt kohe teine... Nüüd siis mõistan miks paljud räägivad, et kogu natukene raha juurde ja osta kallim:D Aga näita mõni päev autoga vastu seina, vaata ega sul ei virvenda mõni tuli vahepeal... oota seal umbes 3minutit...

Lähituledes orig xenod :) Kaugtuledes 3a vana komplekt ja kõik ok

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2010 01:54 
Kasutaja avatar

Milline see Philipsi mitte D2S ehk originaal xenon-i komplekt veel on?

IMO ei tee ükski nn. kvaliteetvalmistaja suvalise muu pesa kui D2S jaoks järelpaigaldus kit-i.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2010 02:59 
Kasutaja avatar

M-Tech kirjutas:
Milline see Philipsi mitte D2S ehk originaal xenon-i komplekt veel on?

IMO ei tee ükski nn. kvaliteetvalmistaja suvalise muu pesa kui D2S jaoks järelpaigaldus kit-i.

Küll aga toodetakse Philipsi patendiga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2010 03:59 
Moderator
Kasutaja avatar

Inimene ei ole 1 (ühe) päeva jooksul raha üle kandnud ja juba sa söimad teda petiseks? Äkki ta ootab enne kui kaup temani jöuab ja siis kannab raha?

Väga absurd

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis