canyondrift kirjutas:
Snader kirjutas:
Mis sul selle pritspahtliga on, miks sa seda üldse kasutad, asjatundjad võiks avaldada arvamust pritspahtli suhtes, tuttav maaler ütles, et lase veel pritspahtlile Sadolini...

Pritspahtel on pehme pahtel ühesõnaga, kasutatakse kriimude, märkamata jäänud lohkude ja selliste asjade niiöelda täiteks. Pahteldada on parajalt keeruline nii, et mitte ühtegi nn täket sisse ei jääks.
Ja pritspahtel on piisavalt odav et seda kasutada, täitekrundi kilo hind on 290,- ja pritspahtil 144,- 1,1kg.
Ja miks ma seda nii palju koguaeg kasutan, sest minu kasutuses olev vene püstol ning poest äsja ostetud odav prits ei tee oma tööd nii nagu ma seda sooviksin. Vene püstolil on nõel läbi, laseb pidevalt läbi joosta ja poepüstolil on jälle probleem et asi on liiga tihe ja nõel ei liigu tagasi, seega jookseb ka niisama läbi.Võtsin asja lahti ja panin vängema vedru, kui nüüd ka jukerdab siis panen veel vängema vedru.
Esiteks, pristpahtlit eriti ei kasutada, kuna täitevkrunt täidab samahästi kui pritspahtel.
Teiseks, kriimude ja väikeste täkete jaoks kasutaks mind hoopis kriimupahtlit, müüaks enamasti tuubis, jätkub teda päris pikaks ajaks ja hind oli vist alla 100krooni, kui õigesti mäletan siis ehk mingi 5-60krooni. Kokkuhoid kriimude ja augude pealt päris korralik, ning ka töö käib kiiremalt.
Kolmadaks, Tartust saab täitvat krunti ~230eeku 1.2liitrit töösegu, minuarust igati normaalne hind...
Neljandaks, olen kuulnud selliseid jutte, et mida vähe erinevaid asju enne värvimist kasutad seda parem.(Mitte nüüd seda, et ärge epo ja happekrunti nüüd kasutage)
Viiendaks, see et nõel ei liigu tagasi on selles, et sul on püss valesti kokku pandud või lihtsalt püss mega sitane. Pole küll eriti normaalne et nõel ei liigu tagasi, ehk on hoopis nõel kõver??
Kokkuvõtteks: Projekt on paljulubav, jälgin huvitga ning ma usun, et kriitika on alati teretulnud ning ilma selleta ei saa. Endal on samasugune töö ettevõtta veel, eks näha kuida jõuab, õnneks on kere igatpidi sirge ja keretöid niipalju vast ei tule.
Edu sulle siis ja tee siis midagi ilusat, peaasi et pooleli ei jäta.