Otsustasin siis ka omale ükskord selle kaua otsitud bmw ära tuua.
No ma muidugi vahetasin eelmise omanikuga.
Andsin oma seat-i vastu ja sain siis bmw omale nüüd.
Eelmine omanik oli väga mõnus noormees. Mulje jäi küll väga korralik.
Auto esmasel vaatamisel muidugi saatis kohe ebaõnn. kapotiavamis sang murdus ära.
Aga see selleks. sai siis diil ära tehtud ja nüüd ta mul siis seisab hoovi peal ja ootab.
Plaan enne ikka korralik kontroll masinale teha.
Endal elu jooksul ainult kaks bumerit olnud ja nendega ei olnud väga lõbus.
Seega peab õppima tagasillaga nüüd. Ei julgegi enam väga palju piitsutada.
Aga no mina kui ökusõidu mees, siis minu jaoks astub see bumer üllatavalt hästi edasi
Kuigi ega ma veel pole saanud käike põhjagi lasta, aga pole mõtet ka praegu, parem karta kui kahetseda.
Ja mina kui totaalne kollanokk bmw koha pealt siis andke andeks minu imelikud ja naljakad küsimused kuna ma tõesti ei tea neist midagi. Ma ütlen ausalt, et ma tean nüüd, et aku on mul taga, aga kus kohas, ei tea isegi seda. vanadel rullaritel oli ju ees siiski.
Aga siis siin veidi infot auto kohta:
Mark: BMW
Mudel: 320
mootor: 2.0 110kW vanos
kere: no esmapilgul tundus, et tavaline, aga siis nagu tundus, et shadowline (keegi täpselt teab siis andku teada, oleks tänulik)
Väljalase: 1993
Lisad: istmesoojendused, katuseluugivalmidus, konditsioneer, kliimaseade, kesklukk, valgustuspakett.
Auto punast värvi, mida ma tegelikult ei saalinud, aga sellele autole sobib küllaltki hästi see.
Vigadest: No kere roostetab mõningate kohtade pealt päris ehtsalt. Roosteuss karjub öösel nii, et terve maja väriseb

Aga vanalt autolt pole midagi tahtagi ju siiski.
Vahepeal sõidu ajal tundus, et taguots ujus räigelt. Sõber ei julgenud sõitagi enam, et äkki ajab kortsu selle. Aga selle uurime järgi kas on midagi viga või oli see libedusest, sest kui tagumine üs ratas oli jää peal siis ikka tahtis 90km/h tagu otsa minema viia.
Esimene juhiiste narmendab, mida ka pildilt näha, aga muidu ülejäänud sisu tip top.
Üks istmesoojendus ei tööta. Esiklaasis mõra. Kui kellelgi pakkuda esiklaasi siis oleks huvitatud . Kiiret pole siiski. Ja võiks ka juhi käetuge pakkuda, see kuluks ka ära.. kole puudust tunnen sellest

Aga siit siis mõned pildid ka autost: