Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 00:15

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 48 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: LUKKU
PostitusPostitatud: 22.01.2010 12:19 
Kasutaja avatar

Otsustasin siis ka omale ükskord selle kaua otsitud bmw ära tuua.
No ma muidugi vahetasin eelmise omanikuga.
Andsin oma seat-i vastu ja sain siis bmw omale nüüd.
Eelmine omanik oli väga mõnus noormees. Mulje jäi küll väga korralik.
Auto esmasel vaatamisel muidugi saatis kohe ebaõnn. kapotiavamis sang murdus ära.
Aga see selleks. sai siis diil ära tehtud ja nüüd ta mul siis seisab hoovi peal ja ootab.
Plaan enne ikka korralik kontroll masinale teha.
Endal elu jooksul ainult kaks bumerit olnud ja nendega ei olnud väga lõbus.
Seega peab õppima tagasillaga nüüd. Ei julgegi enam väga palju piitsutada.
Aga no mina kui ökusõidu mees, siis minu jaoks astub see bumer üllatavalt hästi edasi
Kuigi ega ma veel pole saanud käike põhjagi lasta, aga pole mõtet ka praegu, parem karta kui kahetseda.
Ja mina kui totaalne kollanokk bmw koha pealt siis andke andeks minu imelikud ja naljakad küsimused kuna ma tõesti ei tea neist midagi. Ma ütlen ausalt, et ma tean nüüd, et aku on mul taga, aga kus kohas, ei tea isegi seda. vanadel rullaritel oli ju ees siiski. :oops:

Aga siis siin veidi infot auto kohta:

Mark: BMW
Mudel: 320
mootor: 2.0 110kW vanos
kere: no esmapilgul tundus, et tavaline, aga siis nagu tundus, et shadowline (keegi täpselt teab siis andku teada, oleks tänulik)
Väljalase: 1993
Lisad: istmesoojendused, katuseluugivalmidus, konditsioneer, kliimaseade, kesklukk, valgustuspakett.
Auto punast värvi, mida ma tegelikult ei saalinud, aga sellele autole sobib küllaltki hästi see.

Vigadest: No kere roostetab mõningate kohtade pealt päris ehtsalt. Roosteuss karjub öösel nii, et terve maja väriseb :D Aga vanalt autolt pole midagi tahtagi ju siiski.
Vahepeal sõidu ajal tundus, et taguots ujus räigelt. Sõber ei julgenud sõitagi enam, et äkki ajab kortsu selle. Aga selle uurime järgi kas on midagi viga või oli see libedusest, sest kui tagumine üs ratas oli jää peal siis ikka tahtis 90km/h tagu otsa minema viia.
Esimene juhiiste narmendab, mida ka pildilt näha, aga muidu ülejäänud sisu tip top.
Üks istmesoojendus ei tööta. Esiklaasis mõra. Kui kellelgi pakkuda esiklaasi siis oleks huvitatud . Kiiret pole siiski. Ja võiks ka juhi käetuge pakkuda, see kuluks ka ära.. kole puudust tunnen sellest :D

Aga siit siis mõned pildid ka autost:

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Viimati muutis soots05, 05.02.2010 16:30, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: BMW 320 110kW vanos 93. soots05
PostitusPostitatud: 22.01.2010 12:24 
Moderator
Kasutaja avatar

Aku pagassis paremal katte taga.

Ka vanematel oli aku taga, millel oli 6silindiline mootor peal. Ka uuematel on aku ees, millel on 4 silindriline moto peal.

ujumise asi võib läbi läinud amortide süü olla. Vöi tüüpviga, et tagasild kere küljest lahti :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2010 12:30 
Kasutaja avatar

Mul oli vana kerega 318 ja 320 kunagi. Neil olid ees akud.
Mul nüüd sellel isendil ees ka koht olemas, kapoti all. Aga ikkagi passib taga aku.
Hea ka, sest mõtlesin, et kui täna külmaga aku tühjaks imeb siis jama (vaat ei tea ju uut autot) sest kapotiavamis kang murdus ära kanii halvasti. :D

Me kahtlustasime ka, et tagasild lahti, sest ülevaatusel käis just detsembri kuus, seega amordid ilmselt normaalsed. Ja ise õõtsutades taguotsa tunduvad ka okei-d.

Eks täna uurime järgi milles viga on. Suurtel kiirustel sai ilusti sõita, veidi harjumatu kuna rool reageeris igale pisemalegi liigutusele sõites, peab harjuma autoga. Tagasild võõras ka. Suurem osa 20-st autost mis olnud on olnud kõik esiveolised. See kolmas või neljas tagaveoline.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2010 12:31 

Mida tähendab katuseluugivalmidus? :? :) Aga edu selle buumeriga, paistab täitsa sile olevat.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2010 12:33 
Kasutaja avatar

Tal on sees selline koht olemas kohe, et kui tahab siis saab katuseluugi augu sisse lõigata see külge installida. Lagi pole ühesõnaga täitsa sile.
Seda arvas muidugi sõber mul kellel endal bumer, aga võime ka eksida.
Nagu ma ütlesin ma olen totaalne võhik bmw-de koha pealt :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2010 13:00 
Kasutaja avatar

Tagasilla kandepuksid on korralikud? Nende vahendusel on siis tagasillatala kerega ühenduses. Kui need läbi, siis tagaots laperdab vastikult ja järsemal vajutamisel kipub tuhmi mütsuga paukuma. Nagu keeglikuul sõidaks pagassis ringi...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2010 13:13 

R6 mootoriga esimeste aastate isenditel oli omane ka tagasilla kinnituste eraldumine kere küljest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2010 15:48 
Kasutaja avatar

Täna õhtupoole vaatame järgi, aga silmaga alt vaadates jäi nagu märkavaks, et stabika puksid läbi ja samas taga rattad on sissepoole mõlemad lookas. Ehk siis sõidusuunas. Ilmselt tuleb kõik puksid taga ära vahetada, aga eks see selgub lähemal vaatamisel täna õhtul :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2010 17:05 

see pole kliima vaid konditsioneer.
Muidu suht enam vähem auto, peaks asja küll saama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2010 17:29 

See on mehaaniline kliima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2010 20:13 
Kasutaja avatar

Selge. Tarkus tuleb tasapisi.

Nüüd käisin autoga kontrollis. puksid asjad korras, aga millest ujub, seda me välja ei saanduki selgitada.
Kuna ei leia olulist viga. Võib olla tõesti minu kogemus tagasillaga annab soovida :D Ja eks väljas ju kole libe ka oe, eriti siin maa teede peal.
Poolraam oli ühest kohast ainult poldi asemel keevitatud kinni, aga nagu ei tohiks eriti see mõjutada.
Teine asi mis mind väga kurvaks teeb on see, et autol on põhi veidi mäda. Ei teagi mis sellega nüüd siis saab. Tuleb ilmselt seni sõita kuni uue kere saab muretsetud ja moto ümber pandud, sest moto on väga hea. Või siis tuleb kätte võtta ja teha auto omale kümneks aastaks ette ära ja kere tip top korda teha suvel.
Kellelgi seisab ilma motota E36 siis võib samas teada anda ;)
Ja kui keegi bmw koha pealt tark on viljandimaal siis võiks äkki kuidagi kokku saada ja mingi hinnangu saada auto kohta. kas on mõtet raha alla taguda või ära sõita kuni ülevaatus läbi jne. Kui mingeid pakkumisi on siis PS! :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2010 23:58 
Kasutaja avatar

Ha, möni aeg tagasi siin kui sellises vanuses Opelid roostetasid ja kutsuti (siiamaani) roostekäkkideks. Ja kui nüüd BMW roostetab, siis on asi lihtsalt auto vanuses.
Tramaivöi :D

Aga see pole konkreetse autoga seotud vaid üldiselt, edu Sulle! :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2010 04:59 
Kasutaja avatar

Samas ütleks selle peale. Et see auto on saanud pauku ja on tehtud pindmist värvitööd ja seda mitte just profi poolt värvi voolamist on ühe koha pealt näha. Tavasilm seda ei näeks. aga näha ta on. Ja see auto on ilmselt kuskil kas vees vedelenud või lihtsalt pole olnud omanikku kes oleks teinud hooldust nagu peaks.
Auto põhi on kergelt öeldes jube.
Aga no eks aeg näitab mis saab jne. Ülevaatus peaaegu aasta veel. selleks ajaks uume bumeri raha koos. ehk teeb isegi kere ära kui vaja. Või ostab parema kere lihtsalt, sest moto on hea.
Aga opel mul olnud, sama aasta arvuga. väga korraliku keregea. Seega igal autol on erinev see. Viaelda ei saa kunagi kui ei ole jutt konkreetsest autost. Võta kasvõi golf viis kaheukseline. pool aastat ja sul uksed lääpas. Pole midagi teha lihtsalt. selle vastu juba nii kergelt ei saa kui pole just autoga samala lainel.
Kui autost pohhui (vabandust väljenduse pärast) siis on ka omanik .... jahm.. Nii edasi..
Ot ja asi korras. autot võib hinnata omaniku järgi. Lihtne ja loogiline. :D

Aga tänud. Edu on selle autoga vaja. Ja seda palju. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2010 05:30 
Kasutaja avatar

Esimese stange sees olevad võrgud võiksid ikka kiiremas korras vahetada udukate vastu või vähemalt originaal plastvõrede vastu. Auto värv muidu väga kena, aga karbid võiks ka kere värvi olla ja need karbi augud vms. tunduvad kuidagi roostes. Kas plastiku tagant plekk ikka korralik? Veits OT ka, aga laused võiksid olla siiski midagi enamat, kui lihtlaused, sest siis oleks oluliselt parem lugeda. Lause ikka ei hakka sõnaga "et", "et" ikkagi jätkab lauset. Edu autoga:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2010 11:08 

kuidas autol põhi on?eelmine suvi oli sellel autol suured 18 tollised veljed kas said need ka

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 48 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis