Alumiiniumist on see sisu seal jah, loodan, et saab toimima ikka.
Istmed on jah natuke kõvavõitu, ei teagi, samas sõita on mugav, nii et pole vist hullu.
täna soetasin uue aku, 88eurot millegagi maksis. Paar päeva tagasi avastasin vändaratta simmeri õlilekke, päris korraikult tilgub, täna käisin tellisin mersu esindusest ära simmeri(15eur) ja samuti ka ketipinguti(120eur). Motonetist vms oleks saanud 40 euri odavamalt, kuid mersu esindusest saab originaalvaruosa, ning mulle meeldib originaalvaruosa

Raha meeldib ka, aga siiski mitte nii palju, et autol selle võrra kannatada lasta. Edasi üritan täna minna veel uusi kojamehi jahtima, selliseid, milledel on need pihustiotsad külge genereeritud. Samuti pean tuledepesumootorile mingi kolmiku vahele aretama, sest esi-ja taguaknapumbad on surnud ja vedelikku tuleb ainult tuledele. Kasvõi niikauaks, kui uued pumbad genereerin. On kellelgi ideid selle ketipinguti vahetamise osas, et mida peaks jälgima, kuias tuvastada, kas ka kett ja hammasrattad on vaja välja vahetada vms?
E: Just täna vaatasin töökaaslase 2006 aasta vitot ja jah, endale sümpatiseerib kah vana suts rohkem. Kuigi tal must, lisatuled, rauad, korralik velg jms. Aga eks see on vist rohkem selles kinni, et endal on vana. Oleks mul endal uuem, meeldiks kindlasti see rohkem

E2: Tegin portsu pilte, aga lasen teha vist kellelgi, kes seda teha oskab, endal tavaline olympuse seebikarp ja pildid tulid sellised, mida kõlbaks romu.ee oksjonile panna. Seega pilte ei tule veel

E3: Püsikas siiski toimib, ma lihtsalt ei teadnud, et seda tuleb üles lükata, mitte enda poole tõmmata.