Inferno kirjutas:
Maki taga on kõlarite väljundid, poes müüakse ka vastavat vahetükki mis käib otse makki sisse - sellega aga kaovad automaatselt tagumised kõlarid ka ära . Viimati oli vähemalt selline vahetükk ainult. Mina ühendasin teistmoodi ja vedasin ise lisajuhtmed sealtsamast pistikust, ehk Y ühenduse tegin . Ilmselt sõber internet aitab sind pistiku skeemiga . Muud varianti ei ole. Kõlaritest signaali võtta ei saa,sest kõlarid on ise ka võimendiga (ka taga).
Mul on sellele autole sobiv kast isegi olemas,samas vahetükid võtsin ära(mis tihendasid kasti seljatoe vastu) . Woofer on 1000wrms ja 1200wrms võimendi ka. Mul hetkel vedelevad niisama,kui huvi on võid ühendust võtta aga eks ta selline 400 eur ja nats peale lugu oleks.
Ilma kasti seljatoe vastu tihendamata mingit tümmi eriti ei teinud...proovisin mitut moodi aga sealt ei tule lihtsalt heli läbi.
Originaalmakile vist sisendeid ei saanudki teha või õigemini kuidagi läbi kallite adapterite äkki ainult.
Aga ma vaatasin et mul tuleb sealt cd boxi ja originaal võimu tagant ühed rca otsad (emased) Kas nende kaudu ei saa ühendada ja siis remote kuskilt mujalt vedada ? Ega ma eriti lammutama seda ei tahaks hakata, uuriks ja puuriks ennem muid variante, tean et mingi HI - LOW converteriga peaks ka saama.
Tänud pakkumast kuid mul endal hea woofri ja võimu kooslus olemas, nimelt alpine type R woofer 15 2000w max ja võimuks Hifonics TXI-1500D jäid eelmisest autost järgi