Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 13:24

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 68 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Audi 80 Typ81 Quattro 1984 - DeLaBig
PostitusPostitatud: 01.10.2010 22:21 

DeLaBig kirjutas:
Tundub, et ostjat ka ei leia, müü odavalt tahes...vähemalt on 1 inimene mõõdaminnes pilgu peale visanud poole aasta jooksul.

Ma pakuksin, et suhteliselt olematu huvi tuleneb osaliselt sellest, et hind millega Teie selle auto saite oli suhteliselt väike. Peale ostmist sai auto korraliku paugu, millega ilmselt liikus nii mõndagi paigast ning nüüd küsitakse auto eest 20k. Lisaks ei ole vist ju ka see selge, kui palju on vaja teha arvele saamiseks. Ning lisaks ilmselt peale ühte eestimaist soolast talve ilmub päris paljudes kohtades pahtli ja sprei värvi alt välja hunnik roostet(spekuleerin, ei tea midagi konkreetset auto kohta).
Aga jõudu ja jaksu auto omamisel/müümisel. Võiksid ju hoopis sinna *0vt vahele panna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2010 00:39 
Kasutaja avatar

ert kirjutas:
DeLaBig kirjutas:
Tundub, et ostjat ka ei leia, müü odavalt tahes...vähemalt on 1 inimene mõõdaminnes pilgu peale visanud poole aasta jooksul.

Ma pakuksin, et suhteliselt olematu huvi tuleneb osaliselt sellest, et hind millega Teie selle auto saite oli suhteliselt väike. Peale ostmist sai auto korraliku paugu, millega ilmselt liikus nii mõndagi paigast ning nüüd küsitakse auto eest 20k. Lisaks ei ole vist ju ka see selge, kui palju on vaja teha arvele saamiseks. Ning lisaks ilmselt peale ühte eestimaist soolast talve ilmub päris paljudes kohtades pahtli ja sprei värvi alt välja hunnik roostet(spekuleerin, ei tea midagi konkreetset auto kohta).
Aga jõudu ja jaksu auto omamisel/müümisel. Võiksid ju hoopis sinna *0vt vahele panna.

Suht naljakas, mis probleemid eestlasel on. Miks automüügiplatsidel nutmist ei ole hindade üle, millega nemad autod kätte said ja millega nad nüüd müüvad? Mõtle ja seedi vähe sellele punktile. Aga jah, mul on väga kahju, et ma kõnealuse auto odavalt sain. :hail
Hinnaks võin ka 100k panna, nuta siis patja.

Sa pole vist korralikke pauke näinud, kui tühine tuli, stange, põll, kapott, tiib ja raamiots auto kõveraks teevad. Konkreetne auto sõidab nii otse ja hästi, kui võimalik on.

Harimiseks sulle: Eestis maksab auto arvelevõtt 2800.-.

Lihtsalt spekuleerin, et sprei ja pahtliga võid oma urruauku töödelda.

Parimatega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2010 11:10 

DeLaBig kirjutas:
Suht naljakas, mis probleemid eestlasel on. Miks automüügiplatsidel nutmist ei ole hindade üle, millega nemad autod kätte said ja millega nad nüüd müüvad? Mõtle ja seedi vähe sellele punktile. Aga jah, mul on väga kahju, et ma kõnealuse auto odavalt sain. :hail
Hinnaks võin ka 100k panna, nuta siis patja.

Sa pole vist korralikke pauke näinud, kui tühine tuli, stange, põll, kapott, tiib ja raamiots auto kõveraks teevad. Konkreetne auto sõidab nii otse ja hästi, kui võimalik on.

Harimiseks sulle: Eestis maksab auto arvelevõtt 2800.-.

Lihtsalt spekuleerin, et sprei ja pahtliga võid oma urruauku töödelda.

Parimatega.

Ära nüüd solvu nagu väike tüdruk(lugedes ac foorumit, siis oleks võinud samas seda oodata). Sellise suhtumise peale ei imesta üldse, miks keegi su autot vaatama ei tule. Ma lihtsalt kirjutasin välja punktid, mis mind isiklikult selle auto juures häirib/küsimusi tekitab.
Padja ja urruaugu jutuga võid minna kuhugi delfi kommentaariumisse pubekatega vaidlema.

Võiksid minna ja võtta veel emalt natuke õpetussõnu, kuidas viisakalt suhelda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2010 11:14 
Kasutaja avatar

Põhiline probleem vast ongi see, et auto ei ole eestis arvel. See hirmutab paljud kindlasti ära. Teine asi see, et need ninadetailid tunduvad pildi pealt kõik isesuunda. Pildid on juba täitsa korralikud, niiet need õnneks ära ei hirmuta. (pildikvaliteedil on automüügi juures väga suur roll)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2010 11:16 
Kasutaja avatar

Lihtsalt sinusugused spekulandid on 6 kuu jooksul juba kõik hingelt ära õelnud (ac foorum) ning on ka vastuse saanud, mis ma neist arvan.
Küll viriseti hinna pärast - tegin ära, lasin hinna 15 000.- peale ning kõik kriitikud ja hinnamäärajad kadusid puu taha ära @ kõvad ostjad, kes võtaks odavamlt ära. :kill

Oled sealse eluga vägagi kursis, seega, mida sa nüüd siia seda uuesti algatama tuled, kui kõik see on juba seal lahatud.

Aga noh, plärtsuda on vaja, eks?!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2010 11:21 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
Põhiline probleem vast ongi see, et auto ei ole eestis arvel. See hirmutab paljud kindlasti ära. Teine asi see, et need ninadetailid tunduvad pildi pealt kõik isesuunda. Pildid on juba täitsa korralikud, niiet need õnneks ära ei hirmuta. (pildikvaliteedil on automüügi juures väga suur roll)

Eks see nina tahab jah lõppviimistlust saada, hetkel detailid typ81 ja typ85 kombo, mis ei sobi omavahel sajaprotsendiliselt.
Samas see selline ettevõtmise asi, kõik pudinad kokku maksavad vaid paarsada krooni.

Arvelevõttu ei tee ise just seepärast, et seda raha ei saaks ma ise nagunii tagasi.
Mingeid probleeme arvelevõtul ei tule, paberimajandus korras ja lisaks veel eestlase nimel ka. :)

Samas, ainukesena see müügis on ja kel sellise soov, siis peaks hea olema küll. Mingeid probleeme pole, vaid nipet-näpet tegemist vajab.
Mobile.de`s 3tk müügis ridaviis mootoriga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2010 13:29 

DeLaBig kirjutas:
Lihtsalt sinusugused spekulandid on 6 kuu jooksul juba kõik hingelt ära õelnud (ac foorum) ning on ka vastuse saanud, mis ma neist arvan.
Küll viriseti hinna pärast - tegin ära, lasin hinna 15 000.- peale ning kõik kriitikud ja hinnamäärajad kadusid puu taha ära @ kõvad ostjad, kes võtaks odavamlt ära. :kill

Oled sealse eluga vägagi kursis, seega, mida sa nüüd siia seda uuesti algatama tuled, kui kõik see on juba seal lahatud.

Ainuke kes teemas plärtub on minu arvates Teie ise. Teised on suhteliselt viisakalt midagi kirjutanud-soovitanud, peale mida on neile kohe kõrri hüpatud. Iga väiksema kriitikanoole peale ei pea ärrituma.
Lisaks kirjutaks seda, et paljud potentsiaalsed ostjad on ilmselt pessimistlikud auto kere suhtes, kuna olles isegi mitmeid b2'sid vaatamas käinud, on enamus ära mädanenud ning seda üritatud peita hunniku pahtli ja speriga.
Ning auto arvele võtmine ja ülevaatuse läbimine on samuti kaks eri asja, ma kahtlen, kas seda autot kuigi lihtsalt ülevaatuselt läbi saab.
Hind - inimesi lihtsalt häirib see fakt et autot pea kaks korda kallimalt müüakse, ilma et teda kuidagi remonditud-parandatud oleks, vastupidi, avarii on tehtud.
Lisaks mainiks veel ära, et nii haruldaseks ei tasuks seda autot pidada, Lätis ja Leedus on nii mõndagi müügil, kui natuke turgu jälgida, otsida ja oodata(hind, transport, seisukord on küll eraldi teemad).
Paljud "kriitikud ja hinnamäärajad" polegi ilmselt tahtnud ise autot osta, sh mina, vaid on üritatud juhtida tähelepanu faktile, et niisama õhku enam keegi osta ei taha tänapäeval.

Pane ennast ostja asemele, kas sa ise ostaksid seda autot antud hetkel kelleltki teiselt?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2010 20:58 
Kasutaja avatar

ert kirjutas:
DeLaBig kirjutas:

Ainuke kes teemas plärtub on minu arvates Teie ise. Teised on suhteliselt viisakalt midagi kirjutanud-soovitanud, peale mida on neile kohe kõrri hüpatud. Iga väiksema kriitikanoole peale ei pea ärrituma.
Lisaks kirjutaks seda, et paljud potentsiaalsed ostjad on ilmselt pessimistlikud auto kere suhtes, kuna olles isegi mitmeid b2'sid vaatamas käinud, on enamus ära mädanenud ning seda üritatud peita hunniku pahtli ja speriga.
Ning auto arvele võtmine ja ülevaatuse läbimine on samuti kaks eri asja, ma kahtlen, kas seda autot kuigi lihtsalt ülevaatuselt läbi saab.
Hind - inimesi lihtsalt häirib see fakt et autot pea kaks korda kallimalt müüakse, ilma et teda kuidagi remonditud-parandatud oleks, vastupidi, avarii on tehtud.
Lisaks mainiks veel ära, et nii haruldaseks ei tasuks seda autot pidada, Lätis ja Leedus on nii mõndagi müügil, kui natuke turgu jälgida, otsida ja oodata(hind, transport, seisukord on küll eraldi teemad).
Paljud "kriitikud ja hinnamäärajad" polegi ilmselt tahtnud ise autot osta, sh mina, vaid on üritatud juhtida tähelepanu faktile, et niisama õhku enam keegi osta ei taha tänapäeval.

Pane ennast ostja asemele, kas sa ise ostaksid seda autot antud hetkel kelleltki teiselt?

Härra kõiketeadja,

Mägid lolli või oledki loll?
Kriitika on suundunud ainult neile (st sulle), kes on täpselt selle sama jura ka AC`s välja õelnud.
Seega, kuidas ma saan sinukest tõsiselt võtta ja samas rahulikuks jääda, kui su mõte on vaid laimu levitada auto kohta?
Väga kriitiline ning andestamatu on avalikus foorumis, ilma autot nägemata, kirjutada stiilis, et kõnealune auto on mäda, spreiga värvitud, pahtlist koosnev, TÜV läbimatu, arvele ei saa jne. Ja seda kõike AUTOT NÄGEMATA.

Kas härra ei arva, et auto ongi just müümata selgeltnägijate Zenjade vms poolt? Kas sinupoolt tulnud ennustamine kahes foorumis ei olegi just laim?

Muuseas, auto on Leedus värvitud ja pärast eelnevat talve püsib ta veel koos ning ei ole kirju. Samuti läksid peale "kõksu" kõik sirged plekid, millele ei kantud grammigi pahtlit peale. Poolraamiots sai uus, mitte ei tõmmatud sirgeks.
Kui Lätis või Leedus oleks neid lademetes müüa, siis usu, ma tooks need ära ja tooks ka teised autovedajad, paraku on tühjus. Tõsi, Leedus on 1 täitsa olemas, nimelt GTE Quattro (R4) ja kallim kui minu pakutud.
Jah, ma läheks vaatama seda autot, samas sinusuguste laimulevitajate tõttu oleks ka vähe kohkunud.

Ühe härra "fakti" lükkaks veel ringi, auto ei tulnud 2* odavamalt kätte.

Avataril oleva b6 A4 tdi sain kätte 99 000.- eest, müüki läheks 130 000.- eest. Ehk suubud nüüd AC`sse, A4 teemasse, ja ennustad vähe, miks ma ei tohiks sellise hinnaga seda müüa ja kas eelsüüteküünlad on läbi (mulle tundub, et on, aga professionaal võiks kinnitada).

Edasine jutt (laim) suuna numbril 53 453 609.

Tervitades.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2010 22:46 
Kasutaja avatar

Tüüpilised nolgid,kes kadedad ja keeravad enamus teemasid *erse.
Muidu lahe valge punn see audi,mootor v6iks kabedam olla :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2010 22:50 
Kasutaja avatar

Kle mis jonnid nende haukujatega võidu.
Peaksid alla andma ja leppima faktiga,et selle hinnaga ei ostate ja eestis läheks kaubaks ilmselt põlluka hinna eest.
Tee nina korda ja sõida surmani ;)
Vähemalt ei pea nagu mina pärast golfi müüki kahetsema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2010 23:42 
Kasutaja avatar

ozzu kirjutas:
Kle mis jonnid nende haukujatega võidu.
Peaksid alla andma ja leppima faktiga,et selle hinnaga ei ostate ja eestis läheks kaubaks ilmselt põlluka hinna eest.
Tee nina korda ja sõida surmani ;)
Vähemalt ei pea nagu mina pärast golfi müüki kahetsema.

Näed siis, 1 mees kes autot ka näinud ja sõitnud, toob miinuse vaid ninadetailidele.
Jah, nagu õeldud, siis nina koosneb hetkel typ81 ja typ85 juppidest, st ei sobi 100% omavahel.

Nina komplekteerimisel tahaks eelistada pikkasid tulesid, kuid see toob endaga kaasa ka lisajuppe, mida keeruline leida. Pikad tuled eeldavad laia stanget, suundasi ja udukaid sinna...paraku haruldane kaup. Kui kellegil pakkuda, siis teavitage sellest. :)

Ozzu, müüki kahetseks nagunii, parimat autot pole mu elus olnud, tõsiselt. Hoopis teine tera sellega liigelda, kui uute kärudega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2010 23:58 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Nina komplekteerimisel tahaks eelistada pikkasid tulesid, kuid see toob endaga kaasa ka lisajuppe, mida keeruline leida. Pikad tuled eeldavad laia stanget, suundasi ja udukaid sinna...paraku haruldane kaup.

Müü siis b6 maha ja telli revalist ;)
Selle auto vaieldamatuks plussiks on hääl.
On kuulda kui tuleb 1-2 km tagant (ilma naljata :D )

Viimati muutis ozzu, 03.10.2010 07:58, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2010 11:26 
Kasutaja avatar

ert kirjutas:

Typ81/85 Quattro on suhteliselt hinnas olev asi igalpool.Kere poolt nokkimist tahavad kõik "odavalt" pakkumises olevad.Vähegi normaalses korras olevate eest küsitakse 2500 euri ja üles.
Lisaks läheb isegi leedust Odava tooriku ära toomine päris mitu raha maksma.Hind on suht paigas ,,,, muu on juba maitse asi
Teemasse kah: mis asjad erinevad typ 81 ja 85 esiotsal? (et ei sobi)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2010 12:05 
Kasutaja avatar

tilkur kirjutas:
ert kirjutas:

Typ81/85 Quattro on suhteliselt hinnas olev asi igalpool.Kere poolt nokkimist tahavad kõik "odavalt" pakkumises olevad.Vähegi normaalses korras olevate eest küsitakse 2500 euri ja üles.
Lisaks läheb isegi leedust Odava tooriku ära toomine päris mitu raha maksma.Hind on suht paigas ,,,, muu on juba maitse asi
Teemasse kah: mis asjad erinevad typ 81 ja 85 esiotsal? (et ei sobi)

Tulede all ja peal olevad liistud on erinevad (hetkel ongi 1 liist ühelt autolt ja teine teiselt). Kuna ühed liistud ei sobi ka olemasoleva võrega, siis on ka võred erinevad.
Kujutan ette, et võre üldse pärit pika-kitsa esituledega autolt.

Olen arusaamale jõudnud, et ninadetaile ostes peaks kõik võtma ühelt autolt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2010 23:26 
Kasutaja avatar

1mesel pildil meelega horizon nihkesse keeratud.

Pilt
Pilt

öelge mis te tahate, aga masin on väärt head omanikku, kes selle korda teeks :)
Kui keegi eestis ei taha sellist rariteeti omada, las sisi Big müüb selle välismaale...andsin talle ka paar vihjet, ehk aitavad tal seda müüa :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 68 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis