Üksõhtu võtsin siis need tuled ette.
Ei näidanud nad mitte isegi natukene õiges suunas ja tundus, et miskit on päris paha.
Jah, need tuled ise ongi juba saatanast ja ilmselt oleks õigem olnud nad kaarega prükkarisse lennutada aga nad said veel veidi armuaega

Igatahes siis võtsin eest ära ja läksin tuppa nokitsema, Õues oli liiga külm.
Kakkus lahti ja mis ma näen - kinnitusmuhvid kõik lahti. Surkisin siis näppudega seal sees ja sain asjad lõpuks oma peadesse tagasi.
Panin ette tagasi ja juba näitasid miskit - täiesti risti.
Nikerdasin mis ma nikerdasin aga lõpuks sain süsteemile pihta ja tekitasin kummalegi tulele täiesti isikliku valgusvihu. Enam nad nii viltu ei näita, küll aga tuleks aparaat ette veeretada ja korralikult paika regullida.
Sikutasin lahti ka nende "audi style" parkide juhtmed. Enam ma neid põlema ei pane kah. Hoopis viisakam on tulede põledes.
Kõik tööd ja tegemised on paariks päevaks stand-by peal, esiteks sai praeguse seisuga hetkeks raha totaalselt otsa ja teiseks on sõbral vaja veits materjale jms kama vedada. Kuna keemiline tegemata ja seest niigi pasane, ma väga vastu ei olnud Vastutasuks lubas isiklikult keemilise masina tuua ja ära teha. Mulle sobis.
By the wat - see rõvedalt kole käetugi rändas mu "tuuningu" spetsialistist sõbra kätte, kelle arvates see ta a4'ja väga ideaalselt sobib

Võibolla on keegi, kes mu esitulesid endale tahab ? Annaks täitsa poolmuidu

Veermiku ja roolivõimupumba alla olen arvestanud jämedalt 150€, tuled teine 150€ ja värvitööd sõbramehepoolt kuskil 200€ . Seega veits ikka läheb aga ma usun siiralt, et kui valma saab, on maasikas

.
Kevadeks võite korralikke suverehve ka pakkuda. Ei tahaks neid lamelle ära hoorata.