Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 02:34

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 73 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Volvo V40 1.8 ´97a - jOnts
PostitusPostitatud: 03.02.2011 02:56 
Kasutaja avatar

Tervi tervi. Me isegi valgusfoori tagant essana kõrvuti startinud vahepeal. Enda konkurenti peab ikka austama :D:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.02.2011 01:06 
Kasutaja avatar

Täna sai siis auto veermik üle kontrollitud.
Siinkohal suured tänud Tehnokulleri poisile, kes rõõmuga väikse kontrolli teostas.
Tulemuseks on kaks kulunud sarniiri ja stabikakonti.
Stabikakont aga on vist oma poldipesa suuremaks hööveldanud ja tõenäoliselt tuleb sinna miskid seibis kinni punktida, et asi korralikult kinni hoiaks.
Amorditest oli vasakul poolel ebatäpne, seda ülevaataja sõnul. Põhjuseks seesamane stabikakont. Nii arvas tema.
Samas oli vasakpoolne pooltelg tugevalt õline ja määrdene, kuigi otsakumm oli terve. Seega eeldatavasti ongi õli amordist õli välja jooksnud.
See hirmus kolks ei olnud ka amordipadi vaid ikka ja jälle see sama kont, mis harjumatult palju liikus.

Järgmine nädal tellin siis suurema summa eest vajaminevaid detaile ja läheb vahetuseks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 22:16 
Kasutaja avatar

Üksõhtu võtsin siis need tuled ette.
Ei näidanud nad mitte isegi natukene õiges suunas ja tundus, et miskit on päris paha.
Jah, need tuled ise ongi juba saatanast ja ilmselt oleks õigem olnud nad kaarega prükkarisse lennutada aga nad said veel veidi armuaega :D
Igatahes siis võtsin eest ära ja läksin tuppa nokitsema, Õues oli liiga külm.
Kakkus lahti ja mis ma näen - kinnitusmuhvid kõik lahti. Surkisin siis näppudega seal sees ja sain asjad lõpuks oma peadesse tagasi.
Panin ette tagasi ja juba näitasid miskit - täiesti risti.
Nikerdasin mis ma nikerdasin aga lõpuks sain süsteemile pihta ja tekitasin kummalegi tulele täiesti isikliku valgusvihu. Enam nad nii viltu ei näita, küll aga tuleks aparaat ette veeretada ja korralikult paika regullida.
Sikutasin lahti ka nende "audi style" parkide juhtmed. Enam ma neid põlema ei pane kah. Hoopis viisakam on tulede põledes.
Kõik tööd ja tegemised on paariks päevaks stand-by peal, esiteks sai praeguse seisuga hetkeks raha totaalselt otsa ja teiseks on sõbral vaja veits materjale jms kama vedada. Kuna keemiline tegemata ja seest niigi pasane, ma väga vastu ei olnud Vastutasuks lubas isiklikult keemilise masina tuua ja ära teha. Mulle sobis.

By the wat - see rõvedalt kole käetugi rändas mu "tuuningu" spetsialistist sõbra kätte, kelle arvates see ta a4'ja väga ideaalselt sobib :D
Võibolla on keegi, kes mu esitulesid endale tahab ? Annaks täitsa poolmuidu :D

Veermiku ja roolivõimupumba alla olen arvestanud jämedalt 150€, tuled teine 150€ ja värvitööd sõbramehepoolt kuskil 200€ . Seega veits ikka läheb aga ma usun siiralt, et kui valma saab, on maasikas :) .
Kevadeks võite korralikke suverehve ka pakkuda. Ei tahaks neid lamelle ära hoorata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 03:38 

Neid värviparandustega tuleb hoolikalt tegeleda kuna see (koos osalise 300-seeria ja terve 400-seeriaga) on toodetud siinsamas Hollandis, mis väljendub kahjuks kehvemas koostekvaliteedis võrreldes Rootsi või Belgia tehastega kus nii 800/S70 kui 900-seeriat toodeti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.02.2011 16:33 
Kasutaja avatar

jazz kirjutas:
Neid värviparandustega tuleb hoolikalt tegeleda kuna see (koos osalise 300-seeria ja terve 400-seeriaga) on toodetud siinsamas Hollandis, mis väljendub kahjuks kehvemas koostekvaliteedis võrreldes Rootsi või Belgia tehastega kus nii 800/S70 kui 900-seeriat toodeti.

kahjuks ta nii on tõesti. õnneks aga olen selle probleemiga kursis.
osalt ka seetõttu läheb värvialla terve masin.

kas Pärnus keegi aparaadi järgi tuled regulliks paika?

suutsin oma käega küll neist hiina käkkidest kaks valgusvihku välja võluda aga päris paika ikkagi ei saa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.02.2011 22:53 

Allkirja kallal saaks norida väheke... :twisted:
Aga tõesti, kui Volvodest rääkida, siis konkreetse auto puhul on tegu ilusa autoga. Ühed viimased, mis veel algupärast ja õiget Volvot meenutavad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2011 14:28 
Kasutaja avatar

Kui nüüd aus olla, siis tegu on just ühe esimese ümarate joonte esindajaga...

Soovitaks neid tjuningtulesid poolmuidu mitte ära anda, maksavad teised uuena arvestatava kopika ning aeg-ajalt leidub mõni dressitoivo, kes on nõus peris hea rullieest need ära ostma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2011 15:28 

Kuid tegelikult on siiski esituled ühed väga koledad detailid selle auto juures.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2011 15:52 
Kasutaja avatar

ziim kirjutas:
Kui nüüd aus olla, siis tegu on just ühe esimese ümarate joonte esindajaga...

Soovitaks neid tjuningtulesid poolmuidu mitte ära anda, maksavad teised uuena arvestatava kopika ning aeg-ajalt leidub mõni dressitoivo, kes on nõus peris hea rullieest need ära ostma.

kallid on nad tõesti, sellega olen kursis.

mehikemetsast kirjutas:
Allkirja kallal saaks norida väheke... :twisted:
Aga tõesti, kui Volvodest rääkida, siis konkreetse auto puhul on tegu ilusa autoga. Ühed viimased, mis veel algupärast ja õiget Volvot meenutavad.

Mis nimelt :D ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2011 17:41 
Kasutaja avatar

Täna, totaalse õnne ja juhuse läbi, sai astutud suur samm normaalsuse suunas.

Nimelt said autole külge originaal Hella toodang tuled ja suunad. :rokib
Pilt

Maksin ma kompoti eest tühised 35eerot.
Tervitused siinkohal Indrekule volvoklubist.

Juhipoolne paistab pildil veidi kollakas millegipärast.
Tegelikult asi nii pole, kuigi reflektor on oluliselt rohkem tuhmunud kui kundepoolsel.

Tulede vahetuse käigus irdus auto küljest esistange mis paljastas hunniku porri.
Midagi hullu pole aga on näha, et kõige lihtlabasemale korrastamisele eriti aega kulutatud pole (parem esinurga avarii)
Esialgu kardetud klaasipesupaak ei ole samuti katki vaid pumbast tulev voolik on mingi suvaline ja ei taha väga eduliselt otsas püsida.

Paralleelselt tulevahetusega leppisin kokku järgmiseks nädalaks sumparemondi ning õli + kõik filtrid vahetuse ja tõenäoliselt korrastab esistange ka siis ära.
Viimast oleks võinud praegu ka vägahästi ise teha aga kuna väljas on nii faking külm, siis sai mingilmaal isu otsa ja lappisin kiirelt asja kokku.

Üldjoontes olen endiselt üsna rahul ja veel eriti ei kiru.

Salome varustas mind täna antenniga ka ja nüüd saab normaalselt raadiot kuulata 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2011 20:33 
Kasutaja avatar

Vabandust OT pärast aga Sa elad kuldlóvi trahteris? Pilt tundub nagu oleks seal hoovis tehtud :D. Kui jah, siis oleme suht naabrid :D.
Autot sai mingiaeg Andrese autopesula juures nähtud, kui sa tankimas käisid. Ma seisin seal parklas A6 ja Zafiraga. Kui need Audistyle ledid ei pólenud siis kannatas täitsa vaadata neid tulesi isegi :).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2011 06:30 
Kasutaja avatar

Karuliin kirjutas:
Vabandust OT pärast aga Sa elad kuldlóvi trahteris? Pilt tundub nagu oleks seal hoovis tehtud :D. Kui jah, siis oleme suht naabrid :D.
Autot sai mingiaeg Andrese autopesula juures nähtud, kui sa tankimas käisid. Ma seisin seal parklas A6 ja Zafiraga. Kui need Audistyle ledid ei pólenud siis kannatas täitsa vaadata neid tulesi isegi :).

hetkel olude sunnil pesitsen seal tõesti :D

ei pannud vist tähele, muidu oleks kindlasti lähemaltki Tere öelnud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2011 10:53 

T4 :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2011 12:46 
Kasutaja avatar

Da. Eta tuning.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2011 20:30 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Üks sarnane volvo nagu sul, selliste tuuning tuledega nagu sul ennem olid pani tallinnas ringi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 73 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis