djelton kirjutas:
Prepare, Joel has done something not good-.-
xD
Haha

Kirjutan siis sellest "not good'ist"

Pikalt juba mõeldud lisatuledele, nüüd hiljuti tulin ka hea lahenduse peale, kuidas mitte auto välimust ja stanget ära rikkuda.
Kuna mul kapis vedelesid ammusest ajast ühed lada 2101 tutikad esituled, siis sai need aluseks võetud. Maal kruvisin omale ühed sigulli tule korpused ka auto küljest ja järjekordne aretamine võis alata.
Korpused siis sellised:

Tulepoolne kinnitus:

Keevitatud:

Kinnitus mis auto külge läheb:

Tuled kokku pandud:

Kuna reguleerimisvõimalusi mul sinna vaja polnud, siis sai sealt need kruvid ja huinjaad na*ui saadetud ja asi tuimalt kinni keevitatud. Tegelt oli üks põhjus ka see, et ma kogemata unustasin kronsteinide keevitamisel jälgida tuleklaasi asendit ja see oleks suvalt viltu jäänd kui poleks nii keevitand nagu vaja oli

Igatahes sai siis asjad kokku laotud, mingid suvalised pirnid otsitud ja kähku ära ka ühendatud. Lõpetasin pimedas, niiet oli ideaalne aeg proovida neid.
Väike proov siis:

Välja näeb auto selline hetkel:

Ja tulles tagasi selle välimuse juurde, siis natuke tuleb veel nokitseda, aga muidu saan ma iluvõre ilusti ette panna, st seda saigi arvestatud tulesid külge pannes.
Pimedaks maanteesõiduks iluvõre eest ära, päeval ja linnavahel lastes jääb võre ette.
Nähtavust tuli sitaks juurde, kui muidu tavatuledes on mul sinise värvusega pirnid(4600K olid vist) ja lisatuledes on tavalised "kollased" pirnid, siis maanteel kaugtuledega lastes pole sinisest valgusest haisugi, kõik on kollane