Ma olen seda teemat jälginud kõrvalt vaikselt, aga nüüd kasutan sisselogimist ära.
Mina isiklikult võtan mütsi maha Vanaisavecu ees, kes võtab kätte ja teeb midagi. Ta on õpilane, aga otsib rahateenimisvõimalusi. Ei toida oma autot issi-emme rahast, vaid paneb auto alla oma valu, higi, pisarad ja raha. See teeb selle auto tema jaoks eriliseks. Samamoodi tegi see ka näiteks minu auto mulle eriliseks. Ja Moose-i oma tema jaoks eriliseks. Sest, auto kallal on nähtud vaeva.
Aru ka saada, miks Vanaisavecu plaanib teist autot kõrvale. Selle asemel, et maha teha, võiks poissi julgustada. Kui suudabki piisavalt teenida ja igapäevasõiduks teise auto muretseda, siis saab ka Calibra parema elu peale. Saab ehk isegi uuevääriliseks, kes teab.
Aga, mis kõige tähtsam on, ta teeb ise, õpib oma vigadest ja ei anna alla. Pealegi, ma vähemalt leian, et sellise asja, nagu autohobi juures, ongi kõige tähtsam isetegemine, iseõppimine ja oma saavutuste üle uhkuse tundmine.
Aga jah. Mina võtan mütsi Vanaisavecu eest maha, et ta teeb, ja vaatamata tagasilöökidele, teeb veel edasi. Loodetavasti saab sellest autost midagi head lõpuks.