Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 06:21

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 747 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Opel Calibra 2,0 85 kw 1991 a Vanaisavecu
PostitusPostitatud: 25.06.2012 21:41 

Vanaisavecu kirjutas:
zaakal kirjutas:
tuunid opeli ära esimese palgaga?:d

Kõigepealt kogub natuke klotsi ja ostab teise Opeli kõrvale ,siis vaatab palju rulli Cali jaoks jääb .

Milleks osta teine kõrvale, kui sa ei suuda enda ühte Cali normaalselt üleval pidada?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.06.2012 21:56 
Kasutaja avatar

stakeman kirjutas:
Vanaisavecu kirjutas:
zaakal kirjutas:
tuunid opeli ära esimese palgaga?:d

Kõigepealt kogub natuke klotsi ja ostab teise Opeli kõrvale ,siis vaatab palju rulli Cali jaoks jääb .

Milleks osta teine kõrvale, kui sa ei suuda enda ühte Cali normaalselt üleval pidada?

Teine kõrvale tulebki midagi uuemat millel vähemalt kere ja elutähtsat organid korras ,et ei peaks suuri investeeringkui kohe autot ostes tegema ,siis on vähemalt üks korralik auto millega sõita ja saab Cali muretult nokitseda .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.06.2012 22:14 

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.06.2012 23:46 
Kasutaja avatar

Rikastele inimestele vihjeks niipalju, et kui sa pead ühe autoga sõitma ja seda samaaegselt ka (ise ja piiratud vahenditega) parandama, siis paratamatult peab tegema mingeid lahendusi mis pole kõige õigemad või üldse midagi tegemata jätma, juhul kui näiteks midagi läheb ootamatult katki või avastad alles töö käigus, et see-too ka vaja vahetada. Samamoodi ei saa mingeid keretöid niimoodi käigupealt teha.. ma ka oma volvot alles nüüd saan korralikult teha kuna ülevaatust nagunii ei ole ja seisab niisama maal, käin ja nokitsen ja pole kiiret nii nagu tavaliselt, et hommikul maale, päevläbi teen tööd ja õhtuks peab auto jälle sõitma.

Vanaisavecule endiselt edu, korralikuma auto kõrvaleostmine on igatahes hea plaan, võtab ta sul rohkem raha ära või ei aga kui sellevõrra saab cali kvaliteetsemat remonti siis ma ei näe asjas probleemi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.06.2012 23:55 
Kasutaja avatar

Ma olen seda teemat jälginud kõrvalt vaikselt, aga nüüd kasutan sisselogimist ära.
Mina isiklikult võtan mütsi maha Vanaisavecu ees, kes võtab kätte ja teeb midagi. Ta on õpilane, aga otsib rahateenimisvõimalusi. Ei toida oma autot issi-emme rahast, vaid paneb auto alla oma valu, higi, pisarad ja raha. See teeb selle auto tema jaoks eriliseks. Samamoodi tegi see ka näiteks minu auto mulle eriliseks. Ja Moose-i oma tema jaoks eriliseks. Sest, auto kallal on nähtud vaeva.
Aru ka saada, miks Vanaisavecu plaanib teist autot kõrvale. Selle asemel, et maha teha, võiks poissi julgustada. Kui suudabki piisavalt teenida ja igapäevasõiduks teise auto muretseda, siis saab ka Calibra parema elu peale. Saab ehk isegi uuevääriliseks, kes teab.
Aga, mis kõige tähtsam on, ta teeb ise, õpib oma vigadest ja ei anna alla. Pealegi, ma vähemalt leian, et sellise asja, nagu autohobi juures, ongi kõige tähtsam isetegemine, iseõppimine ja oma saavutuste üle uhkuse tundmine.
Aga jah. Mina võtan mütsi Vanaisavecu eest maha, et ta teeb, ja vaatamata tagasilöökidele, teeb veel edasi. Loodetavasti saab sellest autost midagi head lõpuks. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.06.2012 00:28 
Kasutaja avatar

kuulge teie hinge ja omapära austajad, kasutan ka seda ära, et olen hetkel logitud ning küsin: mille kuradi pärast on vaja pidada kahte autot kui rahaga just laiutada pole? mis loogika see veel on, et ostan teise juurde ja siis saan ühte parandada, kas see korralik tuleb siis uus ja garantiiga masin, et kohe ei lagune? hakkab keegi teine selle kulusid maksma? kas hooldused-varuosad hakkavad sellele taevast alla sadama? miks ei võik olla üks korralik auto?
loomulikult väga tore, et inimene ise teeb ja nii edasi, aga see pole ju mingi selline haruldane masin mida isegi vahendite nappusel tuleb säilitada... ja kui tulebki, siis äkki mõttekam konserveerida ja jätkata kunagi kui ajad paremad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.06.2012 00:40 
Eliit

Tuunikala kirjutas:
Ma olen seda teemat jälginud kõrvalt vaikselt, aga nüüd kasutan sisselogimist ära.
Mina isiklikult võtan mütsi maha Vanaisavecu ees, kes võtab kätte ja teeb midagi. Ta on õpilane, aga otsib rahateenimisvõimalusi. Ei toida oma autot issi-emme rahast, vaid paneb auto alla oma valu, higi, pisarad ja raha. See teeb selle auto tema jaoks eriliseks. Samamoodi tegi see ka näiteks minu auto mulle eriliseks. Ja Moose-i oma tema jaoks eriliseks. Sest, auto kallal on nähtud vaeva.
Aru ka saada, miks Vanaisavecu plaanib teist autot kõrvale. Selle asemel, et maha teha, võiks poissi julgustada. Kui suudabki piisavalt teenida ja igapäevasõiduks teise auto muretseda, siis saab ka Calibra parema elu peale. Saab ehk isegi uuevääriliseks, kes teab.
Aga, mis kõige tähtsam on, ta teeb ise, õpib oma vigadest ja ei anna alla. Pealegi, ma vähemalt leian, et sellise asja, nagu autohobi juures, ongi kõige tähtsam isetegemine, iseõppimine ja oma saavutuste üle uhkuse tundmine.
Aga jah. Mina võtan mütsi Vanaisavecu eest maha, et ta teeb, ja vaatamata tagasilöökidele, teeb veel edasi. Loodetavasti saab sellest autost midagi head lõpuks. :)

:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.06.2012 01:48 
Kasutaja avatar

Saana aru ,et avalik foorum,aga hinge ajab täis see teie mulin juba
tee ise raudselt ei saa tavalise velje vahetusegi hakkama
nii et ärge virisege kui midagi asjaliku õelda pole
las poiss teeb ja mässab,läheb perse siis teeb uuesti.
aga vanaisavecule palju edu,kunagi tulen vaatan selle cali üle ka:d

PS: pole vaja sõimu nüüd minu pihta tulla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.06.2012 02:22 
Kasutaja avatar

Seda piduriregulaatori minemaviskamisest ikka nii suurt numbrt teha pole vaja. Mul pole endal viimased 2 kuud tagupidureid ega piduriõli olnudki.. liiklen Tartus iga päev :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.06.2012 02:28 
Kasutaja avatar

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.06.2012 02:44 
Kasutaja avatar

Tuunikala kirjutas:

Ma saan aru et sa räägid ikka kasutajast canyondrift?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.06.2012 10:04 
Kasutaja avatar

No kuule,ikka on hirmus lugu kui pidurid pole 100 % korras.Paljud ei saa autojuhtimisega sirgel teelgi hakkama,rääkimata siis autoga mis pole päris korras-seega mõistan seda nutulaulu :D.

neG kirjutas:
Seda piduriregulaatori minemaviskamisest ikka nii suurt numbrt teha pole vaja. Mul pole endal viimased 2 kuud tagupidureid ega piduriõli olnudki.. liiklen Tartus iga päev :)

Viimati muutis @almera, 26.06.2012 11:08, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.06.2012 10:07 
Kasutaja avatar

viewtopic.php?f=15&t=92546
Vanaisa! Viska pilk pääle. Ehk tekitab huvi?
Terv Kilk

Ükskord ütles üks Mees, et loll oskab M-i ka ära lõhkuda - ju pidas seda mootorratast silmas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.06.2012 11:01 
Kasutaja avatar

Kasutaja Canyondrift tegi ülihea töö oma autoga. Jälgisin seda teemat otsast lõpuni.
Aga ega paljud meist tahaksid selliseid kuldseid käsi, aga jumala poolt antud pole. Siis ongi tarvis võtta kätte ja ise harjutada, kuniks saavutab soovitud tulemuse.
Hetkel selle konkreetse auto puhul on tõsi, et pole kõige parem. Aga, kui pealehakkamist on, siis küll kõik paraneb.
Pealegi, siin teemas on juba tunne, et kõik tahavad lihtsalt ära panna, siis otsitakse kellegi teema, kus inimene alles harjutab ja õpib. Sellise tempoga jätkates oleks siin varsti pool foorumit tann19 sarnased..
No offence.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.06.2012 14:49 
Kasutaja avatar

Tuunikala kirjutas:
Kasutaja Canyondrift tegi ülihea töö oma autoga. Jälgisin seda teemat otsast lõpuni.
Aga ega paljud meist tahaksid selliseid kuldseid käsi, aga jumala poolt antud pole. Siis ongi tarvis võtta kätte ja ise harjutada, kuniks saavutab soovitud tulemuse.
Hetkel selle konkreetse auto puhul on tõsi, et pole kõige parem. Aga, kui pealehakkamist on, siis küll kõik paraneb.
Pealegi, siin teemas on juba tunne, et kõik tahavad lihtsalt ära panna, siis otsitakse kellegi teema, kus inimene alles harjutab ja õpib. Sellise tempoga jätkates oleks siin varsti pool foorumit tann19 sarnased..
No offence.

Õige!

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 747 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis