STI-de kasko pakkumised võtsid algus veidi sügama. Algselt oli kõige parem 270.- kuus, mille sain ka läbi tuttava tuttava. Kõige uhkema pakkumise tegi IF(võibolla eksin) ja see oli samuti prsonaalne pakkumine, ning nema tahtsid saada 530.- kuus. Pm. ma juba leppisin selle 270.- euriga, kuid otsisin ikka edasi ja kogematta oli ühel Kindlustusmaakleri lehel vist midagi viga ja (vist oli Mkindlustusmaakleri lehel- BTA pakkumine) sdandard pakkmised nagu ikka, kuid BTA-l oli umbes 4x odavam kui teised. Võtsin siis selle. Nüüd a trumpas swed nad üle.
Aga jah, mis nii kallis on? Nagu üleval juba õeldi, siis sõidetakse neid vist palju pilbasteks ja käiakse väga palju rada sõitmas. Jõudu ka vähe rohkem ja ongi jama käes.
Kusjuures paljud pakkujad ei paku tõesti kaskot üldse. Ma nüüd päris kindel pole, kuid vist oli salva, kes ütles, et nendel ei lubata STI tähisega subarutele pakkumist teha, sest nagunii sõidetakse see kohe mahakandmisele.
Minu puhul lisab hinda muidugi ka see, et autol on mõningane lisavarusrus. Kindlustus ise pakkus turu hinna 5k kallimaks kui järgmine sti sedaan. Ning kõik tuled, veljed, makid, kõlarid, karbon põhjakatted, nahatatud armatuurid ja laed jne jne lähevad sisse