ah, mis ma pläran..
Pisut skeemi lugemist ja selgub tõsiasi, et kõik siiski kontrolli all. Mõned küsimärgid on siiski üleval. Kontrollmoodulitest TID displeisse jooksva ühenduse pärast ma ei muretse - see on kõrgusreguleeringu veateate jaoks. Ka diagnostikamooduli ühenduse puudumises ei näe ma probleemi, AGA

tulede kontrollmoodulid on ühenduses ABS/TC juhtplokiga - kas insenerid on ehitanud kiirustundlikud adaptiivselt reguleeruvad tuled?
Hetkel on küsimärgi all ka tulevane kõrgusreguleeringsüsteem.
- Orig aut. süsteem oleks eelistatuim. Saatsin juba doonori omanikule päringu, kas ja kuidas õõtsade asendiandurid teisaldatavad on. Vedada tuleks täiendavad 3 + 3 juhet asendiandurite ja tule vahele.
- Ise ehitada steppermootoritele kontrollerid / Imiteerida asendiandurite süsteemi. See tagaks orig. kõrgusregulaatorite kasutamisel võimaluse ise salongist tulesid liigutada.
- No kõige nutusem variant oleks lõigata tule korpusesse auk ja praegused kõrgusregulaatorid külge pookida
Kuna mingid patsaanid tulid ja röövisid minu nädalavahetusest terve ööpäeva

, siis ma enamat ei jõudnud kui ühe tule lahti võtta ja süsteemiga tutvuda. Panin ka korraks tule põlema. Ai, kui kena

Uutel on erinevalt vanadest kaugtule reflektor ilma täiendavate suunavate rihveldusteta(

). Valgusvoog on väga sümmeetrilise ja korrapärase kujuga.