mikk_v6 kirjutas:
Kas ostes numbrile tähelepanu ei pööranud. Kôik teavad et see ju mentide number. Kôik oleneb muidugi mis hinnaga said aga üldiselt karm tüng. Mootor on küll vahetatud aga kôik muu on ilmselt suht räim. Ma sinu asemel teeks kôigepealt autole seest keemilise pesu vm, igast täiskustnud parme ja narkareid veetud sellega.
Mõtlesin ka ise kõige selle peale enne ostu, et kas ikka tasub. Määravaks sai hind, mis oli turuhinnast poole väiksem. See, et auto on olnud riigiteenistujate kätes ei tähenda kohe, et auto räim. Korralised holdused jne. Mina arvan, et tsiviilisiku käest võib saada kordades hullema auto, kui see. See, et tegu politsei autoga, ei tähenda kohe, et sellega on kihutatud ja kummi põletatud. Äkki sõitis sellega mingi kontorirott.
85 Kw ja automaat kastiga igatahes maanteel möödasõidul hätta ei jää. Kohapealt start on väheke nigel.
Kere roostes ei ole ja salong on puhas. Pagass tahab väheke küürimist.
Mina autol teine tavakodanik. Enne mind on üle aasta olnud teise eraisiku käes. Eks ta sai kõvasti vatti. Peale ostu kleepekate maha võtmine jne.
Aga lõpetaks nüüd selle teema ära,
oli mis oli, enam pole,Aga siga mugav on küll automaat, eriti ummikutes. Natuke aega saan seda mugavust nautida, varsti jälle manuaali taga tagasi.