Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 02:44

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 28 postitust ]  Mine lehele 1, 2  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Opel Vectra 2001a. - MÜÜDUD
PostitusPostitatud: 21.10.2009 20:14 
Kasutaja avatar

Eilsest ilmus perre teine sõiduk, kuna nainegi varsti õnnelik lubade omanik. Auto valikul oligi esimeseks priorideediks, et oleks automaat kastiga ja soovitavalt esivedu, naiste värk :)

Autost lähemalt: Mootor 1.8 85Kw
Lisadest:roolivõimendi, kesklukustus, ABS pidurid, 2x turvapadi, signalisatsioon, immobilisaator, stabiilsuskontroll, veojõukontroll.

Teada olevad vead: Pidurid vajavad tegemist ja katalisaator pläriseb kiirendades. Kell mis armatuuris, näitab aiateibaid, pikslid läinud. Signaga mingi probleem. Hetkel rohkem vigu pole välja tulnud.

Mõni pilt ka. Pildid laenatud müügikuulutusest.

Pilt

Pilt

Pilt

Nüüd siis põhiline nali, mis selle auto puhul avastasin enne ostu. Jäi silma auto number, ja peale natukest tuhnimist hakkas kahtlane auto ajalugu välja tulema. Tegu nimelt endise politssei värvides autoga. Tehasest tuli välja 2.2 mootoriga ja manuaalselt. Mingitel põhjustel on hiljem 1.8 mootor peale pandud :) Mina 3 omanik

Viimati muutis karmo 525i, 12.08.2010 16:37, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Opel Vectra 2001a. - Karmo
PostitusPostitatud: 21.10.2009 20:18 
Kasutaja avatar

Ma just tahtsin öelda et TPP Tallinna politsei prefektuur :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2009 21:09 
Kasutaja avatar

Reimers66 kirjutas:
Ma just tahtsin öelda et TPP Tallinna politsei prefektuur :lol

+1 Ma pole viimast pilti näinudki veel, juba kahtlus :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2009 21:45 
Moderator
Kasutaja avatar

Mis läbisöit on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2009 21:57 

eks see endine mootor 2.2 oli parajalt küpseks juba aetud ka:D. Aga jah 2.2-l võis läbisõit päris mugav olla. :D Aga ega siin vist politseiautost ongi ainult kere alles?!:D

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Opel Vectra 2001a. - Karmo525i
PostitusPostitatud: 21.10.2009 22:47 
Kasutaja avatar

Eks kui ta korravalvurite auto olnud on, siis päris palju piitsa vist saanud ja läbisõit ka vist suur. Ise eriline opelite ja esiveo vänn ei ole, kuidas roostega lood on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2009 22:49 
Kasutaja avatar

.Markus. kirjutas:
Eks kui ta korravalvurite auto olnud on, siis päris palju piitsa vist saanud

Aga samas on ka korralised hooldused ju kenasti tehtud.
Neil enamasti sidurid läbi ja sellel ilmselt ka juba mootor :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.10.2009 02:10 
Kasutaja avatar

Kas ostes numbrile tähelepanu ei pööranud. Kôik teavad et see ju mentide number. Kôik oleneb muidugi mis hinnaga said aga üldiselt karm tüng. Mootor on küll vahetatud aga kôik muu on ilmselt suht räim. Ma sinu asemel teeks kôigepealt autole seest keemilise pesu vm, igast täiskustnud parme ja narkareid veetud sellega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.10.2009 02:22 
Kasutaja avatar

mikk_v6 kirjutas:
Kas ostes numbrile tähelepanu ei pööranud. Kôik teavad et see ju mentide number. Kôik oleneb muidugi mis hinnaga said aga üldiselt karm tüng. Mootor on küll vahetatud aga kôik muu on ilmselt suht räim. Ma sinu asemel teeks kôigepealt autole seest keemilise pesu vm, igast täiskustnud parme ja narkareid veetud sellega.

No kle anna abi. Sa muud peale räige kritiseerimise ka teha oskad?

Aga teemast siis. Ühesõnaga peaaegu oleks isegi kunagi ühe sellise soetanud aga hind kasvas liiga kõrgeks. Neid vectraid müüdi osta.ee oksjonil ikka päris hunnikutega ning üks tuttav mul soetas ka sealt ühe ,esimene käsk oli kohe üle värvida ja mingi paberimajandus(peavalu) oli ka tollega. Kuid peale seda kui sai asi tõstukile aetud oli üllatus päris hea ,nendel nn mendi vectratel on üldjoones korrosiooni tõrje tehtud ja veermik iseenesest on korras(hooldtatud). Sama ka sisuga ,üldjoones enne oksjonile panekut on puhtaks küüritud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.10.2009 03:36 
Kasutaja avatar

lisaks kui tegu on automaadiga siis reeglina kestab mootor tunduvalt paremini kui kepikastiga isenditel...
Üldiselt hea ökoauto valik :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.10.2009 06:57 
Kasutaja avatar

mikk_v6 kirjutas:

Mõtlesin ka ise kõige selle peale enne ostu, et kas ikka tasub. Määravaks sai hind, mis oli turuhinnast poole väiksem. See, et auto on olnud riigiteenistujate kätes ei tähenda kohe, et auto räim. Korralised holdused jne. Mina arvan, et tsiviilisiku käest võib saada kordades hullema auto, kui see. See, et tegu politsei autoga, ei tähenda kohe, et sellega on kihutatud ja kummi põletatud. Äkki sõitis sellega mingi kontorirott.

85 Kw ja automaat kastiga igatahes maanteel möödasõidul hätta ei jää. Kohapealt start on väheke nigel.
Kere roostes ei ole ja salong on puhas. Pagass tahab väheke küürimist.

Mina autol teine tavakodanik. Enne mind on üle aasta olnud teise eraisiku käes. Eks ta sai kõvasti vatti. Peale ostu kleepekate maha võtmine jne.

Aga lõpetaks nüüd selle teema ära, oli mis oli, enam pole,
Aga siga mugav on küll automaat, eriti ummikutes. Natuke aega saan seda mugavust nautida, varsti jälle manuaali taga tagasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.10.2009 12:52 
Kasutaja avatar

karmo 525i kirjutas:
mikk_v6 kirjutas:

Mõtlesin ka ise kõige selle peale enne ostu, et kas ikka tasub. Määravaks sai hind, mis oli turuhinnast poole väiksem. See, et auto on olnud riigiteenistujate kätes ei tähenda kohe, et auto räim. Korralised holdused jne. Mina arvan, et tsiviilisiku käest võib saada kordades hullema auto, kui see. See, et tegu politsei autoga, ei tähenda kohe, et sellega on kihutatud ja kummi põletatud. Äkki sõitis sellega mingi kontorirott.

85 Kw ja automaat kastiga igatahes maanteel möödasõidul hätta ei jää. Kohapealt start on väheke nigel.
Kere roostes ei ole ja salong on puhas. Pagass tahab väheke küürimist.

Mina autol teine tavakodanik. Enne mind on üle aasta olnud teise eraisiku käes. Eks ta sai kõvasti vatti. Peale ostu kleepekate maha võtmine jne.

Aga lõpetaks nüüd selle teema ära, oli mis oli, enam pole,
Aga siga mugav on küll automaat, eriti ummikutes. Natuke aega saan seda mugavust nautida, varsti jälle manuaali taga tagasi.

Veits veel seda mendi värki. Kas tol ajal mitte ei värvitud neid detaile siniseks? Sellepärast need kuradid kõik valged olidki ju. Kleepimine siiski suhteliselt uus asi.

Aga kui kere on korras siis ju ülejäänud suht savi. Teine mootor peal, siis see ju mendivatti ple saanud. Silla osad ei maksa praktiliselt midagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.10.2009 17:13 
Moderator
Kasutaja avatar

Need värvitud jah, kui see muidugi miski erand pole. Mul peaaegu naabrimehel samasuguse kerega Vectra ja värvis üle just, kuna oli sini-valge kirju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.10.2009 19:00 
Kasutaja avatar

Neid on olnud kümneid. Aga suure tõenäosusega mootor vahetatud, kuna 2,2 kett puruks mootor nagu kohviveski seest. Läbisõidud jäid neil oksjonile minnes 240-360tkm vahele. Mäletan, et olen ise ühe sellise Vectra politseis rulli ja halli krundiga sinist osa värvinud, nii omaks lõbuks. (isa töötas kunagi pol. ametis) Seni kuni katus rooste ei lähe, pole muret, kuna vilkrud ja GPS antenn paigaldati ikka päris lohakalt katusesse aukke puurides.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.10.2009 21:07 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:
Neid on olnud kümneid. Aga suure tõenäosusega mootor vahetatud, kuna 2,2 kett puruks mootor nagu kohviveski seest. Läbisõidud jäid neil oksjonile minnes 240-360tkm vahele.

Ongi vahetatud, küljes hetkel 1.8 85Kw, ja läbisõit hetkel 250 000. Ilmselt jah see eelmine mootor kohviks lastud ja uus külge pandud. Dokumentides ka 1.8, mitte 2.2 Väidetavalt olid autol siiski kleepekad, nii väitis eelmine omanik, kes neid ise eemaldas. Siiani pagassil veel liimijäägid. :)

Homme siis esimene põhjalikum kontroll, mis vahetust vajab. Hetkel teada, et üks tagumine ketas kõver ja ees pidur peal,

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 28 postitust ]  Mine lehele 1, 2  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis