Tere
Ostsin 2003 aastal endale ökoeeslist Peugeoti. Alguses lihtsalt sõiduks ning kui tekkis soov müüa 5 aastat hiljem, ei olnud keegi nõus seda ostma minupoolt soovitud summa eest, sest auto värv oli kahjustada saanud ja üleüldse olen ma ahne. No kui ei saanud lahti tekkis mõte, et teeb ilusamaks ja kui auto juba mulle jäänud on, siis miks mitte teda parendada eesmärgiga, et ka teistel oleks hea vaadata

.
Ostsin auto sellisena

Istmed said juba alguses kenamaks tehtud. Tööd teostasin ise.

Muusikat meeldib mulle ka kuulata. Alguses paigaldasin GAS´i subwooferi ja MDS võimu. Tavakõlarid vahetasin ka GAS´i toodangu vastu. Juhtis seda kõike Sony makk(ei mäleta mis ja milline mudel, kuna aega sellest on tublisti möödas). Helitehnikat aitas paigaldada ja ehitada kasutaja Vedru.

Siis juhtus selline asi, et mingitel härrastel, kes liiguvad öösel ja mustas, oli seda muusikat rohkem vaja. Viidi ära makk, woofer koos kasti ja võimuga. Õnneks lõikasid härrased ka juhtmed võimalikult ebameeldivalt lühikeseks igaltpoolt.
Autosse siseneti konservitehnikaga

Soetasin endale GAS´i tehnikat, nagu võimendi ja woofri. Makiks Pioneer DEH-6800. See sai soetatud tänu kasutajale vedru.
Siis tundus hea. Sõitsin autoga aastakese-paar, kuni auto olude sunnil seisma jäi. Põhjus ei olnud tehniline. Kuna autot ei soovinud keegi osta, siis otsustasin auto üle värvida ja teha esteetiliselt kena isendi. Värviks sai valitud originaalilähedane pärlmutter värv. Eeltööd ja värvimise lasin teha. Pahtlit kulus kõvasti, kuna mõnikord sai vines ka tantsu löödud katusel. Kasutatud on Standox´i vesivärve.
Värvima minnes.

Ja neid ebameeldivaid kohti oli veel ja veel.
Töös.

Hetkel on auto värvitud ja seisab garaažis ja vaikselt komplekteerin. Otsustasin auto salongi viia samadesse toonidesse nagu istmed. Lasin ka armatuuri ära flokkida, tulemus näha hiljem piltidelt, kui jõuan pildid teha.Plaanis flokkida ka osa salongi detailid. Salongi katan osaliselt ka riidega. Autol olemas ka juba 17" valuveljed

Selline on hetkeseis. Üritan hoida teid oma tegemistega kursis. Soovunelm oleks juunikuus liiklusesse sukelduda. Pildimaterjaliga üritan oma tegemistes teid kursis hoida. Pealtnägemiseni