Kuna igavus ikka tapab, siis siin on teema minu järgmisest Golfist. See on siis 1993 aasta Golf 3 GTI. Kapotiall 2.0 85kw.
.jpg)
Auto tuli minu kätte vahetusena mu B4 Quattro vastu. Tegemist on ikka omajagu. Kõige suurem murelaps on kere, mis on iluvigasid ja roosteplekke täis. Samas läbi mädanenud midagi pole ja põhi on kõva.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Meele teeb natuke rõõmsamaks sisustus:
.jpg)
.jpg)
Lisadega on antud isendit hästi õnnistatud. Nahksisu, kliima, istmesoendused, elektriaknad ees, el peeglid, 2x airbag.
Pagassist leidsin eelmise omaniku päranduse

.jpg)
Pildid on tehtud kohe sel hetkel kui ta minu kätte jõudis. Esimeste asjadena sai tehtud:
Sisu natukenegi puhtamaks, jube ikka kui must ta seest oli.
Mingisugused immohakatised ja signajäänused minema roogitud. Auto küljest eemaldasin paar kilo ebavajalikke juhtmeid. Pilt kohe puhtam, kaalusääst

ja endal parem tunne.
Aga ei ole head ilma halvata. Ühel ilusal talvepäeval nautisime ühe teise Golfihaige kaaskannatajaga Tartu tänavaid, kui järsku kõis tõsine kolks kapotialt läbi. Esimene mõte kohe et poolteljeots mis algusest peale häält tegi. Kuid ei. Esimene mootorikinnitus otsustas mootori küljest eemalduda hoopis. Lähemal vaatlusel selgus, et kolmest poldist oli vist ainult üks alles ja selle kõrv siis ära murduski.
Järgmisel hommikul sai kiirelt uus mootorikinnitus sebitud ja praeguseks hetkeks peaks ta vist juba küljes olema.
Plaanid/vead likvideerida:
Kere natukenegi vaadatavamaks.
Stange alumine äär on ostetud juba, samuti märgita iluvõre.
Poolteljeots vahetada ja üldine hooldus.
Number tuleb uus

Parempoolne käsipidur jääb peale.
Kojamehelüliti vaja vahetada.
Spidoka valgustus ei põle. Oskab keegi linki visata, kuidas pirne vahetada?