Tervitus siinsele rahvale.
Sai soetatud Mai kuu lõpus endale 2002 aasta Opel Astra G 1.7DTI 55kw Eco4. Lisavarustust tal eriti ei ole, kuid eks vb ise saab paigaldama hakata neid. Olemas on el. peeglid ja reguleeritav roolisammas ja signalisatsioon mahuanduritega.
Auto on ilus punane.
Kahe kuu jooksul olen juba natukene jõudnud masina kallal nokitseda ka. Auto salong on tervenisti LED pirnidega ära tehtud. Xenonid (6000K) on külge pandud ja ebayst tellitud spetsiaalsed adaptrid. Xenonid on Philipsi patendiga. Kogu kompott läks maksma natsa üle 1100.- Olen rahul ja tuled näitavad väga hästi.
Mõningaid pilte ja tutvustust ka juurde nendele siis vaheduseks.
Lillade valude vabanduseks on niipalju öelda, et eelmine omanik lasi sõbral katsetada mingit tehnoloogiat. Vastavalt temperatuurile muudavad veljed värvi. Topitud olevat 4-5 erinevat tooni. Tundub, et katsetud jooksis tugevalt rappa ära. Koguaeg lillad....
Helisüsteemist: Autos on hetkel 6 originaal kõlarit ja 2x GAS ovaali aknalauas. Ajutiselt väikene woofer pagassis. Makiks on mõtetu Ciatronik makk mis loeb isegi USB.
Tulevikus läheb täis laks Vibe ja mingi 2DIN multimeedia makk.
Küttekulu masinal on olematu. Maanteel kuskil 3,8 ja linnas 5
Üldiselt keskmise olen saanud 4,5-4,8
Tõsine ökopill on.
Korra olen lasknud remontida starterit. American Beauty aeg lõpetas minuga koostöö. Remonditi ära ja nüüd nagu tutikas. Jupid on üpris odavad. Siiamaani olen rahul oma ostuga. Käima läheb nagu bensukas ja kohati pareminigi.
Selline oli ta ostes:

Salongist mõningad pildidSpido plokk(lihvimist vajab veel natukene)

Kell armatuurlauas(nüüd on punane. Pole jõudnud pilte vorpida juurde vahepeal.):

Puhurinuppude valgustus:

Tagaistuja valgustus:

Esitulede lüliti plokk:

Xenon:

Esmaspäeval saab endale korraliku valu alla: (esimesed 7,5" ja tagumised 9")