Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 08:31

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 118 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Opel Astra G 2002 // Kõps
PostitusPostitatud: 30.07.2010 14:00 
Kasutaja avatar

Tervitus siinsele rahvale.

Sai soetatud Mai kuu lõpus endale 2002 aasta Opel Astra G 1.7DTI 55kw Eco4. Lisavarustust tal eriti ei ole, kuid eks vb ise saab paigaldama hakata neid. Olemas on el. peeglid ja reguleeritav roolisammas ja signalisatsioon mahuanduritega.
Auto on ilus punane.
Kahe kuu jooksul olen juba natukene jõudnud masina kallal nokitseda ka. Auto salong on tervenisti LED pirnidega ära tehtud. Xenonid (6000K) on külge pandud ja ebayst tellitud spetsiaalsed adaptrid. Xenonid on Philipsi patendiga. Kogu kompott läks maksma natsa üle 1100.- Olen rahul ja tuled näitavad väga hästi.
Mõningaid pilte ja tutvustust ka juurde nendele siis vaheduseks.

Lillade valude vabanduseks on niipalju öelda, et eelmine omanik lasi sõbral katsetada mingit tehnoloogiat. Vastavalt temperatuurile muudavad veljed värvi. Topitud olevat 4-5 erinevat tooni. Tundub, et katsetud jooksis tugevalt rappa ära. Koguaeg lillad.... :D

Helisüsteemist: Autos on hetkel 6 originaal kõlarit ja 2x GAS ovaali aknalauas. Ajutiselt väikene woofer pagassis. Makiks on mõtetu Ciatronik makk mis loeb isegi USB.
Tulevikus läheb täis laks Vibe ja mingi 2DIN multimeedia makk.

Küttekulu masinal on olematu. Maanteel kuskil 3,8 ja linnas 5
Üldiselt keskmise olen saanud 4,5-4,8
Tõsine ökopill on.

Korra olen lasknud remontida starterit. American Beauty aeg lõpetas minuga koostöö. Remonditi ära ja nüüd nagu tutikas. Jupid on üpris odavad. Siiamaani olen rahul oma ostuga. Käima läheb nagu bensukas ja kohati pareminigi.

Selline oli ta ostes:
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Salongist mõningad pildid

Spido plokk(lihvimist vajab veel natukene)
Pilt
Pilt
Kell armatuurlauas(nüüd on punane. Pole jõudnud pilte vorpida juurde vahepeal.):
Pilt
Puhurinuppude valgustus:
Pilt
Pilt

Tagaistuja valgustus:
Pilt

Esitulede lüliti plokk:
Pilt

Xenon:
Pilt
Pilt

Esmaspäeval saab endale korraliku valu alla: (esimesed 7,5" ja tagumised 9")
Pilt
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Opel Astra G 2002 // Kõps
PostitusPostitatud: 30.07.2010 16:04 
Kasutaja avatar

Ei taha halvasti öelda,aga jube peletis näeb välja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2010 17:19 

... ütles sierraomanik ja läks aknast oma imekaunist fordi vaatama...

Uue veljega peaks juba suhtkoht hea jääma, paremat pilt uue veljega oleks vaja. Astra G saab suht vähese vaevaga kenaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2010 18:42 
Kasutaja avatar

G Astral on tegelikult väga head tuled. Neid kannatab isegi Philpsi GT seeria pirnidega kasutada. GT150 ja väga valge oli sõita. Üks põhjuseid, miks ma enda Astrale xeenoksit ei pannud omal ajal - oli see, et Pärnus sõitis üks universaalkerega G astra millel oli Xenon. Iga kord kui ta mu taga juhtus olema, siis ma kirusin, et kes see kuradi lollakas on, oma hiina xenoniga ja reguleerimata tuledega :D Liiga avatud on kuidagi selle tule reflektor vms. Rämedalt pimestab vastu ja ees sõitjaid.

Aga muidu - jõudu tööle. Sellise mootori puhul pole GO faktorit kusagilt välja väänata - panusta siis SHOW faktorile :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2010 21:17 
Kasutaja avatar

AstraG kirjutas:
G Astral on tegelikult väga head tuled. Neid kannatab isegi Philpsi GT seeria pirnidega kasutada. GT150 ja väga valge oli sõita. Üks põhjuseid, miks ma enda Astrale xeenoksit ei pannud omal ajal - oli see, et Pärnus sõitis üks universaalkerega G astra millel oli Xenon. Iga kord kui ta mu taga juhtus olema, siis ma kirusin, et kes see kuradi lollakas on, oma hiina xenoniga ja reguleerimata tuledega :D Liiga avatud on kuidagi selle tule reflektor vms. Rämedalt pimestab vastu ja ees sõitjaid.

Aga muidu - jõudu tööle. Sellise mootori puhul pole GO faktorit kusagilt välja väänata - panusta siis SHOW faktorile :)

Mul tuled alla regullitud. Siiamaani pole keegi vilgutanud tuledega. Sõber sõitis ühekorra mul järel ja polnud midagi pimestavat. Vb universaalkerel tagumik madalamal ja siravad rohkem silma.
Ega mootori poolest pole kuhugi püüelda, ainult jääda ökonoomseks.
Välimust annab teha küll natukene. Püüan jääda mõistuse piiridesse ja olla stiilne :D:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2010 21:17 
Kasutaja avatar

Hendri kirjutas:
Algul vaatasin velge küll, et :err aga õnneks vahetad ära :D

Aega läks, aga saab lõpuks kenad veljed alla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2010 21:18 
Kasutaja avatar

-Amper- kirjutas:
Ei taha halvasti öelda,aga jube peletis näeb välja.

Kuidas kellelegi....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2010 21:29 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Viimasel pildil näeb muhe välja.Selle uue veljega kui masin veel madalaks saada oleks enamvähem kõik mis tahta.Esi otsa kergelt viimistleda.Väga meenutab nagu linnavhel nähtud taksot see ,et oled kursis ka ta nooruspõlvega aga vahet sel pole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2010 21:46 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Viimasel pildil näeb muhe välja.Selle uue veljega kui masin veel madalaks saada oleks enamvähem kõik mis tahta.Esi otsa kergelt viimistleda.Väga meenutab nagu linnavhel nähtud taksot see ,et oled kursis ka ta nooruspõlvega aga vahet sel pole.

Kahjuks ei saa lasta madalamaks. Hakkab tugevalt koopasse käima, sellega seoses pean hakkama mõtlema koopalaiendusele. Esiots üpris madal. Kohati linnavahel esipõll riivanud teed kui on olnud natukene suurem lohk. Pärnus Porta (kruusa)parkimisplatsile sõitmisest ei hakka üldse rääkima.

Olen mõelnud esistange lisale. Aga ennem seda ei hakka panema kui saan udutuledega ja tuledepesuritega stange. Peale seda peab tõsiselt valima hakkama kus sõita.

Mis taksot meenutab ja kelle nooruspõlv? :? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2010 22:25 

seda ei karda,et laiad rehvid viivad kütusekulu ülesse?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2010 22:47 
Kasutaja avatar

Lülitites ja kelladeblokis kasutasid milliseid led-e?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2010 22:54 
Kasutaja avatar

d-_-b kirjutas:
seda ei karda,et laiad rehvid viivad kütusekulu ülesse?

Oluliselt ei muuda ma usun, aga eks praktika näitab ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2010 22:55 
Kasutaja avatar

bls kirjutas:
Lülitites ja kelladeblokis kasutasid milliseid led-e?

Liimitud, tinutatud.
Ledideks on 3mm + takisti. Ei ole ostetud valmis pirnid. Ise valmistatud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2010 22:56 
Kasutaja avatar

Nagu näha pildilt on stretchitud rehvid peal, laius võib isegi sama olla mis enne. Kuid määravaks saab pigem see, et uued veljed on raskemad.
Paistab hästi hoitud masin, jõudu!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2010 23:02 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Et kust linnast sa ta said ,sest ühes linnas oli väga sarnane takso selline ,lihtsalt endal kuidagi tekkinud puht huvi selleses küsimuses,pullipärast võid uurida kas leiad mingeid viiteid taksondusele :D .Neid ratta koopaid kuidagi rullida ei anna ,et ratas ilusti ringi käiks kui madlalaks lasta.Aga ootame siis värvilisi pilte uue veljega masinast äkki tõesti juba normaalne.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 118 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis