No nüüd siis vist olen usku pööranud, vähemalt hetkel ja soetasin endale teise Subaru. Algne plaan oli küll Impreza, mis meeldib siiani ja tahaks omada, aga piirdusin kõike arvesse võttes Foresteriga. Algul olin väga skeptiline ja ei uskunud, et jään rahule sellega, aga pärast proovisõitu polnud küll enam kahtlust

. Üheks Foresteri ostu põhjuseks oli teise peres oleva Foresteri vastupidavus. Loodan, et ka see peab vastu ning teenib hästi. Niisamuti pole midagi halba ütelda Foresteri neliveo kohta ning ka selle 2.0 turbo kiirenduse kohta.
Autost :
Subaru Forester S-Turbo , 2.0 125 KW, 04/1999.
Läbisõit : 227 000 km.
Värvuseks helehall. Salongi värvus on tumesinine.
Varustuse koha pealt tõesti ei oska ütelda mis on lisa ja mis mitte.
Ostetud on uuena Eestist, Mariine Autost, Aprill 1999. Mina olen Eestis kolmas omanik, eelmine omanik oli vanem meesterahvas kes sõitis sellega aastaid. Kõik hooldused kuni praeguseni on tehtud Mariines ja viimased paar hooldust Autospiritis. Kasutajaraamatu sain kaasa. Hooldusraamatut küll kaasa ei saanud, aga kaasa sain tšekid. Käisin ka Autospiritis ja Mariines. Mariinest sain väljavõtted ja info millal auto osteti, mis hinnaga ning mis selle hinna sisse kuulus. Autot on hoitud tehniliselt väga heas korras. Välimus on väheke kannatada saanud ning leidub ka roostet, aga viimasel ajal pole enam välimus number 1 minu jaoks. Poleerimine ja keemiline sisepuhastus on küll hetkel samas plaanis, sest sees on liiva palju, mida ma jääkski tegema tavalise tolmuimejaga. Olenevalt kui kaua auto minu käes nüüd on, siis eks näeb mis selle välimusega saab. Tehniliselt ei ole mina veel ühtegi viga leidnud, väljaarvatud üks väga väike õlileke. Seda juba tean kust tuleb ja kuidas parandada. Mingi hetk siiski on plaanis käia läbi esindusest ja lasta üle vaadata, igaks juhuks. Esistange ja veljed (värv koorub) on väliselt need kõige rohkem kahjustada saanud detailid. Rohkem nagu hetkel ei oskagi midagi kirjutada, peale selle, et olen ostust saadik siiani autoga väga rahul. Ei kahetse küll ostmist.
Pilte ka hetkeseisust. Mingi hetk kui loodetavasti saab poleeritud ja seest kemm tehtud siis teen uuemad pildid :