Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 02:37

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 23 postitust ]  Mine lehele 1, 2  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Subaru Forester S-Turbo 2.0 - 1999 - STR [LUKKU]
PostitusPostitatud: 06.03.2011 13:22 
Kasutaja avatar

No nüüd siis vist olen usku pööranud, vähemalt hetkel ja soetasin endale teise Subaru. Algne plaan oli küll Impreza, mis meeldib siiani ja tahaks omada, aga piirdusin kõike arvesse võttes Foresteriga. Algul olin väga skeptiline ja ei uskunud, et jään rahule sellega, aga pärast proovisõitu polnud küll enam kahtlust :). Üheks Foresteri ostu põhjuseks oli teise peres oleva Foresteri vastupidavus. Loodan, et ka see peab vastu ning teenib hästi. Niisamuti pole midagi halba ütelda Foresteri neliveo kohta ning ka selle 2.0 turbo kiirenduse kohta.

Autost :
Subaru Forester S-Turbo , 2.0 125 KW, 04/1999.
Läbisõit : 227 000 km.
Värvuseks helehall. Salongi värvus on tumesinine.
Varustuse koha pealt tõesti ei oska ütelda mis on lisa ja mis mitte.
Ostetud on uuena Eestist, Mariine Autost, Aprill 1999. Mina olen Eestis kolmas omanik, eelmine omanik oli vanem meesterahvas kes sõitis sellega aastaid. Kõik hooldused kuni praeguseni on tehtud Mariines ja viimased paar hooldust Autospiritis. Kasutajaraamatu sain kaasa. Hooldusraamatut küll kaasa ei saanud, aga kaasa sain tšekid. Käisin ka Autospiritis ja Mariines. Mariinest sain väljavõtted ja info millal auto osteti, mis hinnaga ning mis selle hinna sisse kuulus. Autot on hoitud tehniliselt väga heas korras. Välimus on väheke kannatada saanud ning leidub ka roostet, aga viimasel ajal pole enam välimus number 1 minu jaoks. Poleerimine ja keemiline sisepuhastus on küll hetkel samas plaanis, sest sees on liiva palju, mida ma jääkski tegema tavalise tolmuimejaga. Olenevalt kui kaua auto minu käes nüüd on, siis eks näeb mis selle välimusega saab. Tehniliselt ei ole mina veel ühtegi viga leidnud, väljaarvatud üks väga väike õlileke. Seda juba tean kust tuleb ja kuidas parandada. Mingi hetk siiski on plaanis käia läbi esindusest ja lasta üle vaadata, igaks juhuks. Esistange ja veljed (värv koorub) on väliselt need kõige rohkem kahjustada saanud detailid. Rohkem nagu hetkel ei oskagi midagi kirjutada, peale selle, et olen ostust saadik siiani autoga väga rahul. Ei kahetse küll ostmist.

Pilte ka hetkeseisust. Mingi hetk kui loodetavasti saab poleeritud ja seest kemm tehtud siis teen uuemad pildid :
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Saab24 - Saab originaal varuosad & muu.

Viimati muutis str, 27.06.2011 21:37, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Subaru Forester S-Turbo 2.0 99' - STR
PostitusPostitatud: 06.03.2011 14:07 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Labidat pole mõtet sul küll kaasas tarida. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.03.2011 14:21 

Mis 750´ist sai ? :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.03.2011 15:34 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
4wd kirjutas:
Mis 750´ist sai ? :?

Mingi Saabi vastu läks vahetusse vist?

?
750iL teema on lukus. Müüsin maha. Labida võtsin seitsmesest ära ja tõstsin lihtsalt ümber teise autosse, kuigi jah, reaalset vajadust pole labida järgi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2011 19:39 
Kasutaja avatar

Enda üllatuseks avastasin üks päev, et autol allumiiniumist põhjakaitse ka täiesti olemas :).

11.03.2011 :
Audiocity - Uued esikõlarid (16,5 cm komponent Clarion SRE1721S) ning tagakõlarid (SRE1021R). 20mm2 Võimendikaablite & RCA komplekt. Uus antenn Blaupunkt Fun-Line.
Antenn
Esikõlaritele sobivad vineerist rõngad tehti R&P-s. R&P-s veeti ka võimendi jaoks vajalikud kaablid ja paigaldati uus antenn esiklaasile. Paigaldasin kõlarid muidu ise kuna midagi rasket polnud. Pigimatti läks väheke ette ustele ning tagaustele. Vähe pigimatti seepärast, et tegelikult see auto ei ole selliste asjade jaoks, vähemalt minu jaoks, hetkel. Tahtsin midagigi paremat kui originaal ja seda need praegused Clarionid ka on. Kasti ostsin sõbralt kuna sain megaodavalt, selleks osutus Magnat BP 125 ning võimendiks Magnat Edition 44 HQ. Kokkuvõtteks võib ütelda, et parem kui originaal on niikuinii ja ajab asja ära.

14.03.2011 :
Poleerimine, keemiline sisepuhastus, mootoripesu.
Auto on kordades, kordades pigivabam ning läige (mis kahjuks mu seebikarp ei suutnud jäädvustada) on ka päris korralik. Kriime on ka ikka, no vähemalt 60 % vähem kui enne. Keemilise ning mootoripesuga jäin ka rahule.
Tänud siinkohal Taavile jällegi hea töö eest! Järgmine kordki...

Üritan lähiajal ÜV-l ka ära käia ja eks siis näeb mida arvatakse seisukorrast.
Mõtted liiguvad ka BOV suunas, aga kurat sellega ei kaasne ainult plussid ja seega pole veel otsustanud. Kui summuti peaks minu käes ära surema siis läheb sinna asemele midagi asisemat igal juhul.

Aga nüüd siis väheke paremaid pilte :
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Subaru Forester S-Turbo 2.0 - 1999 - STR
PostitusPostitatud: 16.03.2011 21:19 
Kasutaja avatar

Ilus ja korralik auto :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2011 23:38 
Kasutaja avatar

Seitsmekaga võrreldes küll ikka üks paras kärakas :evil: Väljast on enam-vähem, seest aga :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2011 23:43 
Kasutaja avatar

Ilgelt hea võrdlus on muidugi 7. seeria BMW ja siis Forester. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2011 09:37 
Kasutaja avatar

GTIDriver kirjutas:
Seitsmekaga võrreldes küll ikka üks paras kärakas :evil: Väljast on enam-vähem, seest aga :uhoh

Võrdlus on tõesti päris hea :rokib . Need 2 on TÄIESTI eriklassi autod... täiesti. Neid ei anna kuidagi moodi võrrelda. Pealegi kas sa oled reaalselt päriselus näinud seda E38-t mis mul oli? Vastan ise : ei ole, nii, et sa ei saagi midagi võrrelda ju?! No offence, aga selles mõttes, et ma ei osta autosid Streetrace.org kasutajate maitsete järgi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2011 10:22 
Kasutaja avatar

Igati äss diil. Mulle meeldib :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2011 19:31 
Kasutaja avatar

djstr kirjutas:
Võrdlus on tõesti päris hea :rokib . Need 2 on TÄIESTI eriklassi autod... täiesti. Neid ei anna kuidagi moodi võrrelda.

Minu hinnang on oli antud puhtalt sõidukite disaini ja välimuse põhjal. Erinevad klassid ei oma minu arust siin tähtsust. Samahästi võiks siis öelda, et kõik väikeautod on koledad ja suure keskklassi masinad on ilusad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2011 19:37 
Kasutaja avatar

Seda küll, aga samas ostan ma autot endale, et see mis mul enne oli või kunagi paar aastat tagasi, see ju ei puutu otseselt siia. Minu autode ajalugu on väga kirev, et kui neid võrdlema hakata siis nii mõnelegi tunduks ma arvan uskumatu ,et kuidas ma nii sain ja naa sain. Ühesõnaga PEACE ja selge... sain su arvamusest aru :).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2011 17:22 
Kasutaja avatar

Auto toimib siiani probleemideta ja siiani pole ühtegi halba sõna ütelda auto kohta :).
Vahepeal sai kojamehed ka vahetatud ,ette Bosch 533S komplekt ja tagumiseks läks Rainy Day kuna seda niikuinii palju ei kasuta.
Laes olev kell sai korda tehtud ning see ka nüüd töötab ilusti :). Ülevaatusel sai ka ära käidud ja kõik pidi olema TIP TOP. Ütles muidugi, et eest, peale põhjakatet, seal keegi summutit lappinud ja see nüüd järgi andnud, et tuleks korda teha. Laseb sealt läbi. Mingi aeg vahetan ühe mittetöötava spidomeetri & keskkonsooli pirni ka veel ära ja tulevikus peab esimesed pidurikettad ning klotsid ka ära vahetama kuna kõverad väheke.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2011 23:51 
Kasutaja avatar

Mõnus on sinu teemasid alati lugeda- hoolitsed oma liikurite eest hästi.

Üsna kuradi kole on see Forester küll- lausa nii kole, et on nagu äge :)

Mis miinused BOV'il sinu silmis on?

Edu autopargiga igatahes!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.03.2011 08:26 
Kasutaja avatar

Ma kuskilt uurisin, Turbo-Clubist vist ja siis küsisin M-Techilt ka üle, et pöörded vist võivad hakata kõikuma, paukuma võib hakata jne jne. Täpselt enam ei mäleta mida teada sain, aga igatahes oli miinuseid. Samas kui tagasi vahetada siis pidi kõik niiöelda korda jälle minema.
Aitäh heade sõnade eest!

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 23 postitust ]  Mine lehele 1, 2  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis