Viimased kolm kuud nüüdseks sellise isendiga ringi kulgend milleks on 2002a. Prantsusmaa mahtuniversaalse keretüübiga sõiduk. 3.kuuga olen suutnud nüüd maha vurada u. 10 000km. Sõiduki jõuallikas on MiniBlock 1,4 liitrine bensiini tarbiv mootor mis arendab koguni 55kw. ( st. u. 80hj? ) Kuudiga kihutan nii Eestis kui ka Soomes ning selle lühikese ajaga oleme päris headeks sõpradeks saanud.

All on rehvid mõõtudega 175/70/14 tänu millele mootoripöörded on saadud veidi madalamale kui seda tehasepoolt ettenähtud rehvimõõtudega. ( Tänu sellele valetab spidomeeter maanteel u. 10km/h ning olen korra ka kiiruskaamerasse kupatanud ja selle eest 9€ pidanud maksma. ) Tagasild on usutavasti vahetatud sest rattad on sirged ja mingeid kolinaid sealt ei kostu, küll aga esisild on tahaplaanile jäetud ja see annab lärmakalt märku koguaeg, et tuleks mutrivõtmega vennad peale saata. See asi saab homme tehtud ja kell 11.00 läheb Kuut Carstopi kus tehakse vajalikud protseduurid millede abil likvideeritakse kõrvaldased helid ja vigased jupid. Kütet võtab mõnusalt vähe. Keskmine on u. 7,5 liitrit sajale.
Täpsem info:
Ls: ostes 276 000km. ( hetkel 286 000km. )
V.a: 29.01.2002
Mootor: 1,4 55kw. ( bensiin )
Mingid lisad ka:
- Roolivõim
- Kesklukk + signa ( Cobra )
- ABS
- 1 turvapadi
- 2x el. aknad
- Toonklaas
- Kohtvalgustid
- Tekstiilpolster
- Tagumine seljatugi allaklapitav
- Tagumised kojamehed
Mõned pildid ka kuulutusest siia: ( ostes siis )

Hetkel siis selline:

Loomulikult olen siia igasugu pirne ja kojamehi jms. tilu-lilu aeg-ajalt juurde soetanud, remontida pole veel suurt jõudnud kui nagu ka ülal mainitud, homme läbib pill suuremad protseduurid Carstopis. Eks siis kirjutan juba täpsemalt mis kõik vahetusse läksid.