MantaOwner kirjutas:
dellu kirjutas:
.. Pigem on asi ikka juhis sellisel juhul, sest ma olen tulnud Saksast mitmeid kordi ka 40-50kw masinatega ja ei jää ka möödasõidud tegematta. Lihtsalt hoog tuleb üles võtta juba enne kui vastutulijaga kohakutti ollakse.
No seda hea juhi juttu, kes pool kilti enne rekkast möödumist usinalt hoogu võtab maanteel, võid kodus vanaemale rääkida. Tallinn-Tartu maanteel nt tihedas rivis üksteise seljas elades pole sul selle tarkusega midagi peale hakata, kui rekkast vaja kiirelt mööda saada. Minu teada ei tehta ka Tojoota müügisaalis Aurise ostjatele ostueelset põhjalikku kontrolli, kas nad ikka on "head juhid" või eelmisel päeval endale kogemata load saanud blondiinid. Või kas nad ostetava käkiga jumala eest linnast välja maale ei kavatse sõita (tegemist ju linnaautoga, nagu siin tarkurid väidavad).
Tõnu
No endiselt jään seisukohale, et 97kw sõiduvahend ei ole nüüd küll mingi õudusunenägu, millega ei saa möödasõite teha. Mis autoga siis praegu liigud kui saladus pole? Auto mille kiirendus 100ni on 10.2 sekundit ei ole just aeglasemate killast. Enamus autod on raudselt mingid 12-13+. Näiteks tuli 1.7 44kw Lupoga Saksamaalt, talv oli ka, sellegipoolest polnud probleemi, ega see Poola liiklus nüüd hõredam pole. Pigem on siiski asi kinni juhi sõiduvõtetes või "munades".
Huviga ootaks siis sinu auto andmeid, et võrrelda siis andmeid. Ühest sinuga varasemast arutelust sulle huvi pakkuvate autode kiirendused jäävad ka nii 9.6-10.5 kanti. Nii et jah, ei oska nagu väga seisukohta võtta.