mario. kirjutas:
mis tähtsus sellel on, kus ma töötan, kui MINA neid hindasid ei tee.
Ja ei olnud päris LFA, aga Lexus, millel on ühes pidurisadulas 6 kolbi, edasi mõelge ise.
Tavataks on roolinuppudeta bag umbkaudu 2000€, roolinuppudega ja lisajuhtmestiku ja anduritega padi on kallim. Kõrvalistuja padja hinna kergitab üles armatuur, mis odavamatel autodel on kuskil 1000€ kandis, kallim armatuur oli ühel uuel Volvol, maksis vanas rahas 63 000 eeki. Aga see oli ka üleni nahatatud ja õmblustega.
Ja härra ei väida siin midagi, härra räägib, nagu elu on. Osta siis minu esindusest auto, pane sellega matsu ja siis räägime edasi

ja nagu ma ütlesin - kui pole liisinguauto, siis kindlustust ei koti, kust sa oma jupid välja ajad. kui on liisinguauto, siis mina, kui klient, tahaksin eeskujulikku esinduse teenindust saada + varuosa kalkull. asi, mida sa ise valida saad, on vaid värvitöökoda. Kui sul on uus 7ne BMW, siis sa ei roni ju Dacia esindusse või Koplisse Vasja juurde, et tavai, tee mulle kalkull. Kindlustus võib nõuda konkureeriva firma pakkumust, kui see on võimalik, ja võtab neist soodsama. Esindus teeb reeglina 2 pakkumust - originaal- ja b-osadega. turvavarustus siinkohal ei muutu siiski, sest selle koha pealt ei saa järeleandmisi teha.
See, et siin mõnel härral padi poole hinnaga ära vahetati, võis olla mõni kampaania või omal ajal tegemata jäetud TSB. Seat siin teeb ka GoodWill programmi, kus kliendile tullakse poolele teele vastu - mõlemad pooled maksavad poole summast, kui auto on alles garantii läbinud, kuid läbisõit veel alla 100 000km...
Kas sa oled kukkunud või? 2k roolinuppudeta bag? Sulle toodi eelpool piisavalt näiteid roolibagi hindadest ning väga vähesed neist küündivad 2k tasemele.
Liisinguauto ei ole mingi võlusõna ja ei määra kindlustuse jaoks midagi. Inimene võib ka tutika auto sulas esinduses välja osta ning see ei tee teda absoluutselt madalamaleseisvamaks "liisingauto omanikust". Määravaks sõnaks on hoopis tehasegarantii(2a, 3a, 4a vms iganes tootja annab), mis tähendab kindlustuse jaoks remonti esinduses, kuna vastasel juhul võib garantii katkeda (mitte segamini ajada keregarantiiga, millele kõik kliendid rõhuvad aga mis väga vähestel kehtib, kuna enamus vanasid autosid ei käi piisavalt tihti kontrollis ega ei likvideeri koheselt seal leitud vigasid). Kui tehasegarantii on läbi saanud, on kindlustuse jaoks põhjendatud juba b ja kasut juppide kasutamine ning auto mitte suunamine esindusse. Nagu kunagi lauldigi, It's all about the money, dumm daba-dubummdudum ....
Esindus ei tee reeglina defaultis 2 pakkumist a ja b osadega, vaid keretööde meister tuginedes oma kogemustele ja arvestades sõiduki vanust ja muid tegureid paneb sinna sisse ka a, b või kasut osad. Edasi on juba kahjukäsitleja otsustada kalkulatsiooni kätte saades, kas ta aktsepteerib seda või soovib seal midagi muuta.
Aga mis ma siin ikka seletan, Sa tead seda kõike ise ju kindlasti palju paremini.