DevilDeVille kirjutas:
hehee, müün mingite veidrate asjaolude kokkusattumise tõttu ühte diiselpassatit, selle randiga variandi feisslihvti. kuulutus on detailne. ka igasuguste idiootsuste elimineerimise osas. sellest hoolimata leidub olevusi, kes oskavad ikka uskumatuid pärle väljutada. üks näide - sõiduki asukohaks on märgitud Tallinn, seepeale laekub küsimus, et see linn on suur ja lai ja et kus masin täpsemalt asub

teadupärast on ju tallinn mingi 170 kilomeetrit läbimõõdus

Minu jaoks kes ma kesk eestist olen on ka Tallinn suur ja lai. Ja kui ma peaksin tulema bussi või rongiga linna, siis peaksin leidma ju transpordi sinu juurde. Ehk siis trolli/trammi/bussi ja kui elad kuskil viimsi vms. taga metsas kuhu buss ei vii, siis tähendab see, et võibolla pean 5 km veel jala kõmpima. Kõigil ei ole võimalust sõbraga koos ja tema autoga tulla. Ja sina ei hakka ju kah teise Tallinna otsa autot näitama tulema, alati ei ole selleks ka võimalust ja tahtmist - kes teab milline see ostja on. Katsuks ka sellest nagu aru saada.
Mina ka kui midagi Tallinna ostma lähen siis uurin aadressi järgi. Selle järgi saan paika panna marsuudi kustkaudu lähen, kuna linn on minu jaoks ikkagi võõras kui igapäev ei sõida seal. Niisamuti pean loomulikuks seda et minu mure on see kuidas ma õige auto üles leian kui ma seda ostma lähen. Mina helistan, mina sõidan ja mina maksan. Su auto ei ole ainuke auto Tallinnas. Kohta on ka vaja ka teada nagu.
Kui tulen su autot vaatama ja jõuan linnasildist mööda, siis ma ei helista sulle ja ei ütle ju et kuule jõudsin Tallinna ja miks ma su autot siin ei näe... Igaüks ei tea kuidas jõuda Koplisse või Lasnamäele, või Mustamäele mingist teisest kohast. Sinu jaoks on jah Tallinn kodu. Proovi kah näiteks leida Berliinist ülesse auto mille asukohaks öeldakse et Berliini linn.
Ja maili kaudu ostjatest/küsijatest - olen ka üks neist, kes maili teel kõik järgi uurivad. Miks???? Aga sellepärast et siis on pärast endale lihtsam. Saab kõik läbi mõelda et mida küsida ja pärast saadud vastuste juures siis mõelda ja vaagida...