Kuule part. Ma ei ole mingi vene autode ülivõrdes kummardaja, kunagi kui load sain ja esimesed autod Moskvichid, Žigulid olid, siis küll.
Kuna sinu esimene auto oli 1983.a Sierra, nagu seda võib lugeda
part1 kirjutas:
Mina alustasin Ford sierra 2,0 (77kw) GL 1983a omaga siis:) Siiani toredad mälestused sellest, hea masin oli:)
Oli enne üks siks ka,aga see rohkem heinamaa ralli jaoks, see oli vähe aega kah.
Siis pole ka su Sierraromaan ime ning kuna sa pole korralikus Žigulis istunud veel vähem sõitnud, vaid ainult seda põllu peal hooranud, ei oska sa ka sellest muud näidet tuua kui roostes s*takäkist.
Sa räägid, et Žigulil pole püsivust jne. Loomulikult Sierral on parem juhitavus, aga me rääkisime salongist, materjalidest, disainist.
Kui sillad on paigas, puksid vahetatud, hoiab Žiguli suunda väga hästi.
Kütusekulu 1.3 mootoriga 06-ga oli mul keskmiselt 8,X
Mugavuse poole pealt, oli Fiati Lada jaoks kohandatud vedrustus mõeldud Venemaa ''teede'' jaoks, ehk kuumaastikule.
Polnud probleemi sõita suvalisel teelõigul Tallinnas 60-ga kus enamik, isegi linnamaasturid 30-ga venisid, samas ise pehmelt üle kulgedes - ja siia kohe ka vastupidavuse kohta näide - 35 000 km jooksul mis 06-ga sõitsin, ei olnud vajadust ühegi puksi vahetamiseks, LS oli minu kätte jõudes masinal aus 38 000, sisuliselt uus auto ka muidugi, ning samuti ei jäänud ma kordagi teele, ega esinenud juhust, kus masin poleks käima läinud.
part1 kirjutas:
11.sigullile ei pakutud elektriaknaid
12.õlitaseme andurit ei olnud, mis esimestel sierradel oli GL ja Ghial olemas jahutusvedeliku andur samuti.
13.vähestel siksidel on 5 käigulised käigukastid.
14.elektri peegleid siksidele ei pakutud
15. konditsioneeri siksidele ei pakutud
16.sikidele ei pakutud ka seda, et näed ekraanilt, mis tuli sul on läbi põlenud, sierral oli see aga olemas Ghial.
17.esimest piduriklotside kulumise tuld siksil pole, sierral aga küll vanematel GL ja Ghia variantidel.
18. tagaklaasi soojendust pole kõikidel siksidel, nagu sierral on.
19. Neid asju leiab veel.
aga vot selle jutu peale pole mul sõnu, sul on midagi viltu peas, et siga ja kägu võrdled. Algas see jutt millestki muust ja sa hakkad elektriakendest ja konditsioneerist rääkima.
Sa võtaksid ilmselt pulmaautoks ka Sierra.