Mõned aastat tagasi sai siis 1 Ford Taunus ostetud. Sõitsin mõned nädalad ja siis hakkas sõber selle vastu huvi tundma, mõeldud-tehtud, ostis sulas ära(ei hakanud ümber vormistama minu nimelt temale, kuna ta müüb suht kiiresti need tavaliselt maha).
Läks aega mõõda ja tuli temalegi müügimõte pähe. Käisime siis igasugustele näitamas, esimesena siis Tondile, tuli mingi kolmekümnendates jorss vaatama, et tal ongi odavat igapäeva sõidukit vaja. Üritasin küll seletada, et tegemist rohkem uunikumiga( -76a kupee), kui tööl käimis autoga aga ei, läks proovisõidule.
Tuli siis tagasi ja imestus oli suur, tüübil oli käigukang käes ja rõõkis, et me teda petta tahame...nii sitt auto, tema ei osta(et nagu wtf).
Auto tehti siis korda ja taas mindi autot näitama, kohale tulid a`la 13a poisikesed, kel polnud raha ega midagi, tahtsid järelmaksu peale, mingi 300.- kuu
Aga siis lõpuks sai ikka auto müüdud.
Paar päeva mõõdus ja helistati mulle politseist pühapäeva õhtul kella ~21 aeg. Et miks ma neil eest ära sõitsin ja minema jooksin Rakveres. Selgitasin, et ma siiski kodus ja, et auto müüdud ammu jne.
Järgmine päev läksin Rakverre tasulisse parklasse, maksin arve kinni ja autot uudistama. Oh imet, Pioneer cd-makk sisse pandud ja muidki vidinaid, samuti dokumendid kindalaekas ja võtmed ka

....sõitsin koju ja panin selle masina taas müüki. Suht kiirelt läks jälle minema siinse kasutaja kätte(ulme ärikas oma arust aga sõnade taga meest pole). Tegime ostu-müügi lepingu ja nägemist.
Läks paar kuud, kui politseist helistati: "Tere, olete teadlikud, et teie Ford Taunusega mingid nagad ringi kärutavad...tulge siia(Kopli)".
Minek, kohale jõudes oli see "ärikas ka platsis", sai õeldud, et panen auto uuesti müüki(3. korda

)ning võtan kohe praegu käest ära...minu nimel siiski ju.
Tulid kerged ähvardused jms...ei kõigutanud eriti aga saime kokkuleppele, et auto kirjutatakse ringi koheselt või lähen võtan arvelt maha.
Kuu aja pärast käisin ARK`s ja arvelt maas ta nüüdseks ongi...ei teagi kus see isend mädaneb nüüd.
Mitu korda võib ühte autot müüa

....rahalises mõttes tulus bisnes, vb ongi parem, kui autosid minu nimelt ära ei kirjutata :p