charly kirjutas:
part1 kirjutas:
Tegelane5 kirjutas:
Kaine kirjutas:
Sierral sõltumatu tagavedrustus pigem seepärast, et tal tagavedu. Sõltuv tagavedune auto oleks väga vana lahendus.
Pmtslt selline keerdvedrudega sõltuv tagusild nagu Ladal, on suht sarnane ja samast ajast kui VAGi sõltuv mittevedav sild. Eriti Audi reaktiivvardaga variant

(need on nii sarnased et kui oleks ainult esiveolise tagusilda näinud siis arvaks et Lada sild on Quattro oma

Et siis 60ndad.
Mis keerdvedru siia puutub? Keerdvedrud on ju pea kõigil vähegi tänapäevastel sõiduautodel.
Ära unusta, et üks parima juhitavusega ja ülikiire auto on lehtvedrudel....seda nii esisillal kui tagasillal

Mina küll ei tea, et Ferrari 355 või Mitsubishi Evodel lehtvedrud oleks (kuigi nad on mõlemad väga hea juhitavusega autod, eriti evo). Samuti ei tea ma, et BMW m seeriatel oleks lehtvedrusid.
Eks autosid tehakse erinevalt, aga enamus siiski lehtvedrusid ei kasuta, küllap on sel mingi põhjus.
Ahjaa, minu töökaubikul, väiksel voekil on tõesti taga lehtvedrud. Mingitel mossedel olid ka vist lehtvedrud kuskil?
Kuid meie tänavaautodel ei puutu see üldse asjasse, sest need on enamik vähegi uuemad autod kõik keerdvedrudega, tõsi kallimad mõned ka õhkvedrustusega.