Hendri kirjutas:
Mootori peal kirjas 184 944 ja andmetes 178 000 ?

oleneb, kuidas mõeldud on.. Võib-olla ka, et rihm vahetati 94 944km pealt ja pandi 90 000 otsa... Samas kõike võib olla.. Eraisikult ostmine pole vähem riskantne - hea jutuga onku võib sulle oma jutuga nii toreda illusiooni luua, et lausa jooksed panka raha küsima ja siis satud paraja portsu otsa..
Prooviks panin ka oma auto müüki, siis laekus postkasti igas keeles kirju ja ühes küsiti ka igast asju, et mis siis tegelikud vead on jne jne jne.. Ma kirjutasin talle kõik asjad, mida teadsin, saatsin remondiarvete koopiad.. Ja ütlesin, et palju asju vahetan veelgi ära, et muretum sõita oleks.. Siis kribas, et ei aitähh, et ta saab sama korraliku masina veel odavamalt.. Nädal hiljem kirjutas, et kas ma ei oskaks soovitada, kust varuosi saada, et see ja see ja see ja see ja siis see ka on katki.. Et saigi sama "korraliku" auto - mis vajab igast otsast kap-remonti. Autol oli isegi läbisõit maha keritud u. 150 000. Oli paugutama läinud ja mootoririhm pooleks.. Nüüd siis otsib uut motot...
Küsisin, et sai siis nüüd parem, et minu auto põlgasid ära ja oma targa aruga ostsid veel hullema?
Ühesõnaga, pead teadma, mida ostad ja kust ostad... Esindustes olevaid komisjoniautosid ei tasu samuti väga 100% usaldada, kuna komisjonimüügis olevaid autosid ei kontrollita. Vahetusena sisse tulnud või panga tagastused on reeglina ka kontrollitud ja usaldusväärsed ja võid kindel olla, et pole petuskeemiga tegu.
Olen ise 2 korda auto kuskilt platsilt ostnud, siiani pole pidanud pettuma, ühe korra käisin ostmisel kaasas, võib öelda, et ka see auto sõidab tänini, vaid vanusest tingitud vead.... Kodune töö on ülioluline.
Mis selle volkkari diisliga veel seostub, et turbovead on neil väga sagedased, eriti need tõstetud võimsusega -77-92kW TD mootorid. Tööautol vahetati 3 korda turbot ning muid pudinaid.. õlituse probleemid..
usinasti on salongis kasutatud ka läikevahendit, et kõik säraks..
Prantsusmaalt toodud autod on reeglina häid teid näinud, eeldused korras veermiku suhtes on olemas.. Samas võib hea kütusega sõitnud mootor pirtsutama hakata küll..Meie diisel pole see, mis on lõunaeurooplastel..