Keegi Ardo Re**** müüb sellist pellerit, korralik tilkur no.
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1845379&rhash=1ab1Mul auto asukoht kenasti kirjas, jutt ka juures, pakub vahetust + komp selle õnnetu ja hooldamata krisla vastu. Mõtlesin, et uus ja huvitav, whynot, käed küljes, saab asja küll sellest, ainult käigukasti ja mootorit ei viitsi remontida, neil turuhind nii all, et ei tasu neid osi remontida lihtsalt.
Lõpuks peale kauplemist jõuame kompis kokkuleppele, hakkab uus hala pihta, et öää mul pole aega ega tegelikult kütterahagi, et selle krislaga üldse sõita, aga mul on endal uuem bemm olemas juba, seda tahan lihtsalt, sest ma ei tea miks:
Tsiteeri:
mul nagu ei kipita ka see vahetus. Vaatasin, et müügi pildid on tehtud tallinnas, et äkki liigub ka tallinnas. Pole kahjuks sellist aega, et kulutada terve p2eva haapsalu trpile ja panna chryslerisse meeletult kütet ja sõita sinna ja siis panna veel bemmi ka kütet et koju j6uda ja see maja taha seisma panna.
Huvitav, et Haapsalusõit edasitagasi võtab max 3h, käigukasti ja mootori korrasoleku kohta küsides ei vastanud kordagi, ainus loogiline seletus, et kardab teele jääda,või siis ei ole autoga kõik korras ning teab, et vahetust ei teki, ehk näpib lihtsalt tilka
Huvitav ka see, et lubas autole ÜV teha, kuigi ABS-i andur tuksis, pole ilmselt kõige teravam pliiats karbis, lõpuks hakkas juba täitsa huvitama, et mis sellel siis viga on, küsis mult omale sõidukompi, mõtlesin et reaalselt ei lähe ju üle 25e, suva see

Siis uued vabandused, et tegelt üldse nii vana bemm ei paku huvi

Hoiatuseks siis, et pole mõtet antud kuti kirjadele vastata, puhas ajaraiskamine, kui pole rahagi et A24 kuulutus aktiivseks teha, siis pole autost ega mehest ka asja, rääkimata sellest, et ilmselt kooliharidust pole piisavalt, et enamvähem viisakat kirjapiltigi arendada.