Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 22:12

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 28.09.2014 01:06 
Kasutaja avatar

Ei tea arvatakse vist et ostja on pime vms...

Käisin ka hiljuti ühte Audit vaatamas - olgugi et kuulutuses oli eraldi rõhutatud et ülihea väljanägemisega ja tehniliselt korras masin, küsisin ikkagi telefonis veel spetsiaalselt üle et palju roostet on - ei noh et siin tagaluugi peal on väike roostetäpp ja kõik.
Reaalselt kohalejõudes avanes selline vaatepilt et ussitas tagaluuk, küljeuksel oli suur lärakas värvi maas (keegi oli ahjuvärvi peale määrinud pintsliga) + kõik tiivaääred kobrutasid. Lisaks "meenus" ostjapoolse kontrolli käigus veel igasugu asju mis ei tööta või millega on mingi jama... ja kui midagi kobiseda julged et miks kohe ei maininud seda või teist ja siis õigustuseks öeldakse et pole ju uus auto vms...
Midagi pole teha, mõnele meeldib kohe enda ja teiste aega "kalastamise" peale raisata

Selles suhtes on minu isiklik arvamus selline et olgu need platsidel vedelevad Itaalia kärakad mis nad on, vähemalt pole nende kered saanud meie karme soolaseid talvi tunda. Kui kuulutusi vähegi rohkem sirvida siis on näha et suht palju on selliseid masinaid müügis mis on buumi tipus siia veetud 2006...2007 aastail, ja nüüd hakkab kerede parim enne täis saama (6...7 aastat ja ussitavad igast otsast) ja siis lükatakse müüki, ehk keegi pime ostab ära

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2014 01:45 
Kasutaja avatar

Head autot ei müü keegi...See on minuarust lausa reegel...

Kasutatud auto ost ongi ju tooriku hankimine, ja enamus tõesti ongi ju raiped igast asendist...

Selliseid ka keegi ei osta ju, mis täiesti libedad(nagu eile vabrikust välja sõitnud) kuigi aastaid 10 pluss....

ISe ostsin konkreetse risu suve algul, kuna tahtsin kuni 7 kohta, manuaal ja bensiin ja c5 a6 siis valik polnud eriline ja NN puitu ka ei tohtinud olla salongis.
Telefonis paar iluviga, tehnika pidi täitsa ok olema jne.
Välja tuli, et hammasrihm oli viimase 10 km peal, sild alt kukkumas jne- remondile(esmane) kulus pm 700 aga nüüd müügi plaanigi pole.

Pole veel kordagi jopanud, et oleks kõik enamvähemgi nii, nagu telefoni teel lubatud on.
(vahet pole mis mark, kes müüb või kus müüb- igaüks tahab oma rämpsust lahti saada)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2014 22:59 

mingi nädal aega tagasi oli huvitav autoost.ise ei ostnud,aga töökaaslane kutsus kaasa .
autoks oli 2000a 1.8td ghia focus universaal 1000eur. sai käidud proovimas ja oli ok minuarust,aga töökaaslane oli kahevahel ja ei suutnud otsustada.müüja jumala kindel oma autos ja pakub võimalust-sõida koju ja kahe päeva pärast otsusta, kas tahad või mitte.kui ei taha, pole hullu ja tulen järgi(mingi tunnine sõit).sellist pakkumist kuulen mina esimest korda ja mõtlen,et vabsee hea diil.ostja ka nõus ja jutt läheb rahale.pikka juttu pole,tonn jääb.otja ütleb,et mul tonn kaasas kah,et kas tahad kohe või maksan siis kui ära otsustan?müüjal vahet pole ja on nõus ilma rahata auto loovutama.sellepeale jookseb mul mõistus kokku,et nagu wtf?sõidamegi siis focusega kodu poole.raha ei andnud sentigi,lepingut ega midagi ei teinud.tagasiteel küsin üle töökaaslase käest üle,et kas müüajaga tuttavad? ei me pole kunagi kohtunud,aga meil ühine tuttav.no ok see selgitab natuke asja ,aga ikkagi jube usaldus ikkagi võõra suhtes.mõlemad mehed nii 50 või rohkem vanad.

auto loomulikult viidi tagasi peale proovimist :D
arvatavasti lihtsalt ei suutnud ära harjuda,kuna eelmine auto saab 9-5 3.0 v6 diisel

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.09.2014 12:48 

Sorry, aga minu arust oli veidi tobe see, et auto tagasi viidi. Kui müüja annab sellise garantii auto korrasolekule, et võimaldab tagasi tuua kahe päeva pärast ja isegi raha ei taha kohe kätte saada. Siis ei ole viisakas viia autot tagasi ainult sellepärast, et ma ei harjunud focusega ära. Mida sa lähed siis ostma focust, kui enne mingi umbeägeda saabiga sõitnud ja enam ei oska focuse rooli istuda.
Poest jalgratast ostma lähed, ei vii ju ka garantii käigus tagasi jutuga, et ma olen enne koguaeg autoga sõitnud ja ei harjunud ära jalgrattaga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.09.2014 18:51 

ghozt kirjutas:
Sorry, aga minu arust oli veidi tobe see, et auto tagasi viidi. Kui müüja annab sellise garantii auto korrasolekule, et võimaldab tagasi tuua kahe päeva pärast ja isegi raha ei taha kohe kätte saada. Siis ei ole viisakas viia autot tagasi ainult sellepärast, et ma ei harjunud focusega ära. Mida sa lähed siis ostma focust, kui enne mingi umbeägeda saabiga sõitnud ja enam ei oska focuse rooli istuda.
Poest jalgratast ostma lähed, ei vii ju ka garantii käigus tagasi jutuga, et ma olen enne koguaeg autoga sõitnud ja ei harjunud ära jalgrattaga.

+1 loen ja imestan

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.09.2014 21:22 

see on lihtsalt minu arvamus,et sellepärast tagasi viis.ei viitsind täpsemalt surkida ja uurida miks.
võibolla ajas tõstuki peale ja leidis midagi mis ei meeldind.saab mõjus laostavalt ja vb nüüd kardab igat autot :?

enda auto müügist kah natuke.
eelmine aasta müüsin jälle oma passatit
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=611d

oli ta müügis siis 2450eur hinnaga,aga huvi väike ja müük venis.tüv sai läbi ja uue tegemisel läbi ei läinud.vead olid 1 sarniir,tagumised pidurivoolikud,käsipidur väga nõrk,turvapadja hoiatustuli põles.
teine auto oli olemas ja lasin hinna 300 odavamaks ilma tüv.oli palju huvilisi ja tüütas ära see trall.tuli kiri "pakun 2000". vihastasin ja vastasin jaatavalt,et nagunii kohale ei tule.loetud minutid hiljem juba helistati ja taheti vaatama tulla.siis hakkasin juba kahetsema et lubasin :D
tulid tüübid kohale ja hakkasid uurima siis auto seisukorra üle.viskasin tüv paberi ette ja las lugegu.lugesid ja vaatasid ,et polegi hullu kuniks jõudsid pidurivoolikuteni ja sellepeale tehti suured silmad ja hakati arutama mis sellega kõik kaasneb ja kui juba need läbi siis varsti ka need ja need ja jutt oli loll(kas olid lihtsalt tainapead,või üritasid kuidagi näidata ,et mul ikka remondivajadus suurem).pakuti sellepärast 200 veel madalamat hinda millepeale mina head teed soovisin ja tuppa jooksin.pidurivoolikud ilmselt ühed odavamad asjad mida vahetada ja sellepärast nihukest lolli mängida.ei tea kas neil endal imelik pole . :uhoh
lõpuks tuli huviline kes tahtis autot koos tüv saada ja viisin auto töökotta.kõikide vigade eemaldamine 135eur ja kordus tüv oli tasuta.niikui tüv tehtud tuli mees kohale ja ladus 2450 peo peale ja oli väga rahul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2014 02:09 
Kasutaja avatar

Pilt
Keegi Ardo Re**** müüb sellist pellerit, korralik tilkur no.

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1845379&rhash=1ab1

Mul auto asukoht kenasti kirjas, jutt ka juures, pakub vahetust + komp selle õnnetu ja hooldamata krisla vastu. Mõtlesin, et uus ja huvitav, whynot, käed küljes, saab asja küll sellest, ainult käigukasti ja mootorit ei viitsi remontida, neil turuhind nii all, et ei tasu neid osi remontida lihtsalt.

Lõpuks peale kauplemist jõuame kompis kokkuleppele, hakkab uus hala pihta, et öää mul pole aega ega tegelikult kütterahagi, et selle krislaga üldse sõita, aga mul on endal uuem bemm olemas juba, seda tahan lihtsalt, sest ma ei tea miks:
Tsiteeri:
mul nagu ei kipita ka see vahetus. Vaatasin, et müügi pildid on tehtud tallinnas, et äkki liigub ka tallinnas. Pole kahjuks sellist aega, et kulutada terve p2eva haapsalu trpile ja panna chryslerisse meeletult kütet ja sõita sinna ja siis panna veel bemmi ka kütet et koju j6uda ja see maja taha seisma panna.

Huvitav, et Haapsalusõit edasitagasi võtab max 3h, käigukasti ja mootori korrasoleku kohta küsides ei vastanud kordagi, ainus loogiline seletus, et kardab teele jääda,või siis ei ole autoga kõik korras ning teab, et vahetust ei teki, ehk näpib lihtsalt tilka :D
Huvitav ka see, et lubas autole ÜV teha, kuigi ABS-i andur tuksis, pole ilmselt kõige teravam pliiats karbis, lõpuks hakkas juba täitsa huvitama, et mis sellel siis viga on, küsis mult omale sõidukompi, mõtlesin et reaalselt ei lähe ju üle 25e, suva see :D Siis uued vabandused, et tegelt üldse nii vana bemm ei paku huvi :D

Hoiatuseks siis, et pole mõtet antud kuti kirjadele vastata, puhas ajaraiskamine, kui pole rahagi et A24 kuulutus aktiivseks teha, siis pole autost ega mehest ka asja, rääkimata sellest, et ilmselt kooliharidust pole piisavalt, et enamvähem viisakat kirjapiltigi arendada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2014 08:23 

see 300m on meeletu rahaauk ,tean omast kogemusest.Konkreetsel autol tuleb vahetada absi pump,amordid,amorditugilaagrid jne muud pisiasjad.(originaal amordi tk hind 250 euri :kill )(org tugilaagrid 100 tk).B-osad väga ei kesta sellel autol.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2014 08:35 
Kasutaja avatar

Mulle pakuti sama pilli ühe usa bussi vastu.
Täpselt sama hala hakkas pihta ilma autot nägematagi:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2014 09:39 

Sannderr kirjutas:

Kellel on androidil Auto24 äpp, see näeb täisnime ka ära kirjakastis :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2014 10:21 
Kasutaja avatar

Eks hiljem tegelen selle täisnimega.
Inimene ise väidab, et tegu absi anduriga, aga nüüd on selge, surnud auto, küljel keskkonsooli paistavad pildilt veel taksomeetriaugud ka sellele, kes täpsemalt pilte uurib :) Ise väidab, et see pill pole kunagi takso olnud, aga no, neid väiteid oli igasuguseid :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2014 10:24 
Kasutaja avatar

Taksomeetri :D
Millest täpsemalt järeldad, et need augud sellel 3.5 liitrisel bensukal on taksomeetrist ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2014 10:54 
Kasutaja avatar

:kill :kill :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2014 10:57 

Fluid kirjutas:
Sannderr kirjutas:

Kellel on androidil Auto24 äpp, see näeb täisnime ka ära kirjakastis :)

Tavakasutaja ei näe androidi rakenduses midagi, sul mingid adminni õigused?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2014 11:06 
Kasutaja avatar

Need augud seal on vast Defa salongisoojendist või mingist oldschool telefonihoidikust.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis