El Presidente kirjutas:
Jah, w210 on ju taksonduse ikoon. Minu pandud mersul on üks mitte küll miinus, aga tähelepanek küll - 2.2 mootor saab kindlasti selle liigutamisega hakkama, kuid erilist dünaamikat sealt oodata ei ole nagu näituseks 3.2 puhul.
olen ka kuu aega s6itnud yhe 2.3i 110kw mersuga ja isegi atm kastiga lippab see yllatavalt hästi ja kyttekulu on ka päris normaalne, umbes sama mis oli 1.8 atm mazdalgi, 9-kanti keskmine

ja k6ige suurem probleem nagu neil on yhine fordidega, rooste ja esimesed rattalaagrid ehk n6rgad,v6i on see alles tehase orginaal mis hakkab l6buks ära väsima,aga see mingi n6me konuslaager kah, aga selle raha eest on paremat ja mugavamat,suuremat autot raske leida

valgustuspakett on hea, tekstiilsisu on minumeelest elegancel kenam kui avangarde tavaline must nahk, olen m6lema varjandiga korraga proovinud s6ita, 2,3 bensukas on ikka jubae vaikne v6rreldes 2.9 TD mootoriga, diisli puhul mind s6idul häiriski ainult liiga suur mootori myra ja must nahksisu!!!
Lisadest ja mugavusest samas klassis E39 ja A6 v6rreldes,kas neil on istmesoojendusel ka lisaks seljasoojendus ja konditsioneeriga käetugi, elektriga tagaluugi sulgemine

mersul on nii ja päris inims6bralik tundub