tomcraft kirjutas:
"3,5k eest loodaks ikka saada enam-vähem eeskujuliku masina, mis ei vajaks koheseid suuremaid investeeringuid" Ole hea tule ikka maapeale eksole, me räägime E39st, mitte VW Polost vms
Aga eks pettumus on arusaadav kuna "heas korras" autoga ilmselgelt Sinu kirjelduse põhjal tegemist ei olnud, aga üsna utoopiline on loota 4000€ eest leida E39sat, mis sõidab väga pikalt muretult ja millel pole vaja midagi teha. 1500€ E39sad ei kõlba isegi juppideks, sest midagi pole võtta, seega neist pole mõtet rääkida. 3-4000 eurised näevad reeglina automoodi välja, aga mingeid "pisivigu" nö leidub omajagu....ja kui mõni neist on jah kummaline / suuremat sorti error (a la soss-sepa poolt monteeritud amordid vms), siis leida Eestis 10 aastat ringi vuranud autot, millel pole roostet või mida pole värvitud sellises hinnaklassis naljalt ei leia. Pigem ma ütleks, et see ongi reaalsus lihtsalt (vähemalt Eesti autoturu oma)! Need "esinduse ülevaatlused" antakse alati mingi müstiline list iga autoga kaasa, et sisuliselt kõik on risu, aga kui vaadata nimekirja tausta ja küsida paar pakkumist siis pole väga hullu midagi. Kasutatud juppe on lademetes, hinnatase täiesti ok, paar detaili värvida, matad veel 1000€ sisse kogu kompoti peale ja on sul kõik asjad tehtud enda jaoks, ja auto tip top korras....alati on ka variant sõita nii, nagu arvestatav hulk bemmimehi sõidab, kes on endale ilmselgelt üle võimete auto ligi tõmbanud ja levinuim lause on et "pisivigu on s*taks aga sõitmist ei sega"

Loomulikult ei osta ma autot nii, et panen kogu raha magama auto peale, tangin 5katega ja remonti teen siis, kui juhuslikult varuosa raha kokku saan. Loomulikult ei käi ma ka kasutatud autot ostes mööda autot ja ei otsi igasugu väiksemaid mõlke või siis ajan näpuga järge, et kurat, kaasistuja istmesoojendus ei tööta, nüüd on küll täis räim. Teema on ju "Autod, mille ostmisel tasuks ettevaatlik olla". Ma panin selle siia alla, sest mina leidsin, et 3.5k eest on vigu ikka lootusetult palju ning mina näen, et seda autot ostes tasuks olla ettevaatlik, samas kui omanik lubab kuulutuses, et ainult United Motorsi hooldusega bla bla bla. Selle United Motorsi hoolduste lubadustega näed ka Mootorit, mis on õli täiesti täis valatud, mitu korda ikka üle maximum taseme

.
Teadvustan endale, et ei läinud VW Polo-t või Golf 4ja vaatama, mis selle raha eest peaks olema ideaalses korras, kuid see, mis antud autoga toimus oli natuke liig. Kui sa ütled mulle, et 3.5k masinal on kõik suuremad (sorry, aga minu jaoks pole need asjad, mis seal listis olid mingid pisivead, millest sa koguaeg jahud) tüüpvead kokku kogunenud ja see on okei, siis millised need 2.5k omad veel sinu arust välja peaks nägema? A.la, et "ou, sorry, ma ei saa sulle tagumisi uksi kaasa anda" ning 1.5k on siis sinu arust täitsa sellised, et saad täiesti peesseussitand kere ja mootorit ning luuke pole üldse?
Jutt sai segane ning ma ei taha ka siin mingit erilist vaidlust alustada. Teistele, ma ei otsi ainult diisel BMW-d, lihtsalt antud auto heade piltide ja hea jutuga hakkas huvi pakkuma toona. Parimat!