Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 00:29

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4822 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 301, 302, 303, 304, 305, 306, 307 ... 322  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Autod, mille ostmisel, tasuks ettevaatlik olla!
PostitusPostitatud: 01.09.2016 22:04 

Pole imestada miskit,isegi olen aastaga suutnud 102000km läbi sõita

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2016 23:59 

td sierraga võis see paras piin olla :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2016 21:12 

http://www.auto24.ee/used/2295572

Paneks selle igaksjuhuks siia, võibolla mõne arvates on ok, minu arvates mitte. Jutt tundus hea, mõtlesin, et läheb vaatab üle. Oli kokku lepitud, et kindluse mõttes laseks kuskil minu valitud töökojas üle vaadata. Esimene error oli see, et omanik oli auto viinud juba hommikul minu valitud töökotta ning peale seda, kui ise tlna (ilma autot nägematagi) jõudsin, oli auto juba seal ülevaatamisel. Seega pidin ka maksma, kuigi juba pealevaadates poleks seda niikuinii ostnud. Igaljuhul, töökojast tuli tagasi 4 lk A4 materjali (carmasters). Peamised vead siis, tagaluuk on läbiroostetanud, õõtsad+ parem šarniir otsas. Mootorist lekib õli, Turbo on õline, karpide tagumised otsad on otsas, sumpasukk vajaks kohe vahetamist, vahetamist vajaks ka 4x pidurikettad ja ka klotsid, ühel rattal jääb nagu pidur peale, käigukastist tilgub õli. Rehvid on 4x täiesti juustud. Kässar võtab vaid ühelt poolt. Kardaani vahemuhv vajab vahetamist, roolivõim undab, juhiukse piiraja on katki, käivitus oli ka maru pikk, nemad arvasid, et aku viga. Vedrud olid valesti paigaldatud, amordid ise ei pidavat ka enam esimeses nooruses olema. Muidugi ka hunnik elektri vigu ning ka kindlasti muid asju, ühesõnaga sealt töökojast tagasi tulnud info oli väga pikk. Et lihtsalt kasvõi ainult uut ülevaatust teha, tuleks sinna päris palju investeerida. Minu silmis on väga heast korrast asi üsna kaugel.

Parimat.

Viimati muutis volvorider, 14.09.2016 21:21, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2016 21:21 

Esindus siis kehvast hooldanud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2016 21:27 

Peetrus kirjutas:
Esindus siis kehvast hooldanud?

Kurat seda teab, asja huumor oli see, et müüjaga ma kordagi ei kohtunud, kui Tallinna jõudsin, oli see juba carmastersis, kui üle sai vaadatud ja kogu selle p*sa teada, siis sai lihtsalt müüjale helistatud, et ma pole huvitatud ja nii ta läks. Jutt oli tal minu Tallinna jõudmise kõne peale umbes selline, et kui ostuks läheb, siis saame kokku, anname allkirjad ja lähme omateed. Loomulikult ei otsi ma uut autot, kuid need vead on juba natuke liig sellises hinnaklassis e39 kohta. Mind pigem üllatab nagu see, et kui ma teaks, et mu masin nii sitas seisus ja müün, siis ma vist ise poleks nõuski selle kontrolliga, ütles et aega pole, tahad, tule vaata üle ja otsusta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2016 12:15 

Tegemist selle ajastu ja läbisõidu E39 tüüpvigadega sisuliselt (sellel autol avalduseid nad siis kõik). Ja osad neist ilmselt ei pruukind müüjale teagi olla. Kerged õli lekked ja asjad nt, ma ei ole kunagi oma auto all roomand ja kui keegi hoolduste ajal ei maini, siis ma ei teagi, kui õlituluke ka põlema ei lähe. Mõned asjda peaks muidugi arusaadavad olema, kui tagaluuk hindegeld maha kukub rooste tõttu või roolivõim undab nagu aiavahel kass.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2016 12:25 
Kasutaja avatar

tomcraft kirjutas:
Tegemist selle ajastu ja läbisõidu E39 tüüpvigadega sisuliselt (sellel autol avalduseid nad siis kõik). Ja osad neist ilmselt ei pruukind müüjale teagi olla. ..

Aga "Auto väga heas korras" läheb kuulutusse ikka väga lihtsalt kirja ja pärast raisatakse mõttetult ostjate aega ja närve. Sellised lambad müüjad sobivadki siia teemasse ideaalselt.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2016 12:52 

Ikkagi jah kui arvestada, et selliseid müüakse ka 2500€ eest ka, siis on hind krõbe ja auto hoiatamist väärt küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2016 15:36 
Kasutaja avatar

Fluid kirjutas:
Ikkagi jah kui arvestada, et selliseid müüakse ka 2500€ eest ka, siis on hind krõbe ja auto hoiatamist väärt küll.

Selliseid väsinud kereg apille saab juba tonni pooleteisega :S

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2016 16:20 

tomcraft kirjutas:
Tegemist selle ajastu ja läbisõidu E39 tüüpvigadega sisuliselt (sellel autol avalduseid nad siis kõik). Ja osad neist ilmselt ei pruukind müüjale teagi olla. Kerged õli lekked ja asjad nt, ma ei ole kunagi oma auto all roomand ja kui keegi hoolduste ajal ei maini, siis ma ei teagi, kui õlituluke ka põlema ei lähe. Mõned asjda peaks muidugi arusaadavad olema, kui tagaluuk hindegeld maha kukub rooste tõttu või roolivõim undab nagu aiavahel kass.
Kui ta hind oleks 1500 olnud, siis oleks mõistetav. 3,5k eest loodaks ikka saada enam-vähem eeskujuliku masina, mis ei vajaks koheseid suuremaid investeeringuid. Praegune fakt on see, et ma loodan seda, et minu postitus vb aitab kellegil teisel aega säästa. Mina raiskasin üle poole päevast oma aega, et minna mingit rimakat vaatama. Kui töökoda ütleb sulle lõpus juba, et me väiksemaid asju ei hakkagi vaatama enam, siis ilmselgelt näitab see juba midagi. Esinduse hooldused, no kurat, esindus ei pane vedrusi valesti alla :D. Ahjaa, olenemata lekkest oli mootori õli tase kõvasti üle max taseme :D. Ilmselt keegi geenius kunagi väga täis valand ja vb tänu sellele pressib nt klapikambrikaanetihendi vahelt välja, kuna vigu oli väga palju, ei hakanud täpsemalt sellesse süvenema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.09.2016 11:03 

"3,5k eest loodaks ikka saada enam-vähem eeskujuliku masina, mis ei vajaks koheseid suuremaid investeeringuid" Ole hea tule ikka maapeale eksole, me räägime E39st, mitte VW Polost vms :beer

Aga eks pettumus on arusaadav kuna "heas korras" autoga ilmselgelt Sinu kirjelduse põhjal tegemist ei olnud, aga üsna utoopiline on loota 4000€ eest leida E39sat, mis sõidab väga pikalt muretult ja millel pole vaja midagi teha. 1500€ E39sad ei kõlba isegi juppideks, sest midagi pole võtta, seega neist pole mõtet rääkida. 3-4000 eurised näevad reeglina automoodi välja, aga mingeid "pisivigu" nö leidub omajagu....ja kui mõni neist on jah kummaline / suuremat sorti error (a la soss-sepa poolt monteeritud amordid vms), siis leida Eestis 10 aastat ringi vuranud autot, millel pole roostet või mida pole värvitud sellises hinnaklassis naljalt ei leia. Pigem ma ütleks, et see ongi reaalsus lihtsalt (vähemalt Eesti autoturu oma)! Need "esinduse ülevaatlused" antakse alati mingi müstiline list iga autoga kaasa, et sisuliselt kõik on risu, aga kui vaadata nimekirja tausta ja küsida paar pakkumist siis pole väga hullu midagi. Kasutatud juppe on lademetes, hinnatase täiesti ok, paar detaili värvida, matad veel 1000€ sisse kogu kompoti peale ja on sul kõik asjad tehtud enda jaoks, ja auto tip top korras....alati on ka variant sõita nii, nagu arvestatav hulk bemmimehi sõidab, kes on endale ilmselgelt üle võimete auto ligi tõmbanud ja levinuim lause on et "pisivigu on s*taks aga sõitmist ei sega" :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.09.2016 11:31 
Kasutaja avatar

Samas kui karbid on küpsed siis pole ju 3500 eest mõtet seda võtta. mehhaanilist osa on lebo parandada, kerega lhäeb asi nutuseks :S

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.09.2016 11:41 
Kasutaja avatar

3.5K eest saab jumala OK preemium klassi auto, mis on hooldatud ja ei vaja järgmised 10 000 km sentigi peale kütuse. Muidugi mitte diisel, universaal, BMW-d

10 x Odavam on bensu kallata kui raibet remontida

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.09.2016 12:37 

tomcraft kirjutas:
"3,5k eest loodaks ikka saada enam-vähem eeskujuliku masina, mis ei vajaks koheseid suuremaid investeeringuid" Ole hea tule ikka maapeale eksole, me räägime E39st, mitte VW Polost vms :beer

Aga eks pettumus on arusaadav kuna "heas korras" autoga ilmselgelt Sinu kirjelduse põhjal tegemist ei olnud, aga üsna utoopiline on loota 4000€ eest leida E39sat, mis sõidab väga pikalt muretult ja millel pole vaja midagi teha. 1500€ E39sad ei kõlba isegi juppideks, sest midagi pole võtta, seega neist pole mõtet rääkida. 3-4000 eurised näevad reeglina automoodi välja, aga mingeid "pisivigu" nö leidub omajagu....ja kui mõni neist on jah kummaline / suuremat sorti error (a la soss-sepa poolt monteeritud amordid vms), siis leida Eestis 10 aastat ringi vuranud autot, millel pole roostet või mida pole värvitud sellises hinnaklassis naljalt ei leia. Pigem ma ütleks, et see ongi reaalsus lihtsalt (vähemalt Eesti autoturu oma)! Need "esinduse ülevaatlused" antakse alati mingi müstiline list iga autoga kaasa, et sisuliselt kõik on risu, aga kui vaadata nimekirja tausta ja küsida paar pakkumist siis pole väga hullu midagi. Kasutatud juppe on lademetes, hinnatase täiesti ok, paar detaili värvida, matad veel 1000€ sisse kogu kompoti peale ja on sul kõik asjad tehtud enda jaoks, ja auto tip top korras....alati on ka variant sõita nii, nagu arvestatav hulk bemmimehi sõidab, kes on endale ilmselgelt üle võimete auto ligi tõmbanud ja levinuim lause on et "pisivigu on s*taks aga sõitmist ei sega" :kill

Loomulikult ei osta ma autot nii, et panen kogu raha magama auto peale, tangin 5katega ja remonti teen siis, kui juhuslikult varuosa raha kokku saan. Loomulikult ei käi ma ka kasutatud autot ostes mööda autot ja ei otsi igasugu väiksemaid mõlke või siis ajan näpuga järge, et kurat, kaasistuja istmesoojendus ei tööta, nüüd on küll täis räim. Teema on ju "Autod, mille ostmisel tasuks ettevaatlik olla". Ma panin selle siia alla, sest mina leidsin, et 3.5k eest on vigu ikka lootusetult palju ning mina näen, et seda autot ostes tasuks olla ettevaatlik, samas kui omanik lubab kuulutuses, et ainult United Motorsi hooldusega bla bla bla. Selle United Motorsi hoolduste lubadustega näed ka Mootorit, mis on õli täiesti täis valatud, mitu korda ikka üle maximum taseme :kill .

Teadvustan endale, et ei läinud VW Polo-t või Golf 4ja vaatama, mis selle raha eest peaks olema ideaalses korras, kuid see, mis antud autoga toimus oli natuke liig. Kui sa ütled mulle, et 3.5k masinal on kõik suuremad (sorry, aga minu jaoks pole need asjad, mis seal listis olid mingid pisivead, millest sa koguaeg jahud) tüüpvead kokku kogunenud ja see on okei, siis millised need 2.5k omad veel sinu arust välja peaks nägema? A.la, et "ou, sorry, ma ei saa sulle tagumisi uksi kaasa anda" ning 1.5k on siis sinu arust täitsa sellised, et saad täiesti peesseussitand kere ja mootorit ning luuke pole üldse?

Jutt sai segane ning ma ei taha ka siin mingit erilist vaidlust alustada. Teistele, ma ei otsi ainult diisel BMW-d, lihtsalt antud auto heade piltide ja hea jutuga hakkas huvi pakkuma toona. Parimat!

Viimati muutis volvorider, 16.09.2016 19:58, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.09.2016 16:53 
Kasutaja avatar

Tänud,et hoidsid mu ostueelse raha kokku. Oli see omalgi nimekirjas :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4822 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 301, 302, 303, 304, 305, 306, 307 ... 322  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis