kooma kirjutas:
Mis sind huvitab? Kere poolest tüüpviga on tagakaare nurgad. Stange hõõrub värvisisse augu ja uss hakkab idanema. Ka esimesed kaared kipuvad ussitama. Teine tüüpviga on ESP - seal on plokki sisseehitatud mingi andur, mis saba annab, vahetatakse kogu hüdro plokiga hind oli koos vahetusega midagi 400 eur kanti. Enda masinal olen vahetanud ka esiuste lukustusmehhanismid - seal on sisseehitatud mikrolülitid, mis läksid tuksi - alguses näitas auto, et uks on lahti, hiljem hakkas lambist uksi lukku - lahti tegema. Veermik on suht ok, midagi hullu pole olnud. Mootor on mul 2,0, seega 1,6 kohta rääkida ei oska, muidu pole muud probleemi, kui see, et õlivahetuste vahel tuleb ca 1 liiter juurde valada. Üldiselt aga olen rahul, kütusekulu on olenevalt kus sõidad vahemikus 7,5....8,5.
Kõik huvitab, kuna pole fordidega eelnevalt kokku puutunud. Aga see vastus juba hea, oskan vaadata neid, kui vaatama lähen ja küsida. Jupid muidu vist fordidele mõistlikus hinnaklassis (kuigi jah, see 400€ on päris suur summa, kui seda tihti tuleb vahetama hakata)