Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 02:09

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 10 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Ford Focus Ghia 1.6, 2006
PostitusPostitatud: 04.05.2014 16:18 
Kasutaja avatar

On kellelgi kogemusi 2006 aasta ford focusega?

Hetkel jäi see silma, aga kuna enne on olnud toyotad ja volkswagenid, siis ei tea väga fordidest midagi.

http://www.amserv.ee/kasutatud-autod?op ... nguage=EST

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Ford Focus Ghia 1.6, 2006
PostitusPostitatud: 05.05.2014 13:09 

Mis sind huvitab? Kere poolest tüüpviga on tagakaare nurgad. Stange hõõrub värvisisse augu ja uss hakkab idanema. Ka esimesed kaared kipuvad ussitama. Teine tüüpviga on ESP - seal on plokki sisseehitatud mingi andur, mis saba annab, vahetatakse kogu hüdro plokiga hind oli koos vahetusega midagi 400 eur kanti. Enda masinal olen vahetanud ka esiuste lukustusmehhanismid - seal on sisseehitatud mikrolülitid, mis läksid tuksi - alguses näitas auto, et uks on lahti, hiljem hakkas lambist uksi lukku - lahti tegema. Veermik on suht ok, midagi hullu pole olnud. Mootor on mul 2,0, seega 1,6 kohta rääkida ei oska, muidu pole muud probleemi, kui see, et õlivahetuste vahel tuleb ca 1 liiter juurde valada. Üldiselt aga olen rahul, kütusekulu on olenevalt kus sõidad vahemikus 7,5....8,5.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2014 13:22 
Kasutaja avatar

kooma kirjutas:
Mis sind huvitab? Kere poolest tüüpviga on tagakaare nurgad. Stange hõõrub värvisisse augu ja uss hakkab idanema. Ka esimesed kaared kipuvad ussitama. Teine tüüpviga on ESP - seal on plokki sisseehitatud mingi andur, mis saba annab, vahetatakse kogu hüdro plokiga hind oli koos vahetusega midagi 400 eur kanti. Enda masinal olen vahetanud ka esiuste lukustusmehhanismid - seal on sisseehitatud mikrolülitid, mis läksid tuksi - alguses näitas auto, et uks on lahti, hiljem hakkas lambist uksi lukku - lahti tegema. Veermik on suht ok, midagi hullu pole olnud. Mootor on mul 2,0, seega 1,6 kohta rääkida ei oska, muidu pole muud probleemi, kui see, et õlivahetuste vahel tuleb ca 1 liiter juurde valada. Üldiselt aga olen rahul, kütusekulu on olenevalt kus sõidad vahemikus 7,5....8,5.

Kõik huvitab, kuna pole fordidega eelnevalt kokku puutunud. Aga see vastus juba hea, oskan vaadata neid, kui vaatama lähen ja küsida. Jupid muidu vist fordidele mõistlikus hinnaklassis (kuigi jah, see 400€ on päris suur summa, kui seda tihti tuleb vahetama hakata)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2014 14:31 

Fordi enda väitel on uus tükk parem - teist korda pole keegi vahetanud. Iseenesest jääb ABS masinal tööle, kaob veojõukontroll ja ESP. Ah jah, kaks korda on mul ka mootoritule põlema visanud aga probleem on olnud kas sitas kütuses või midagi taolist - värskemat kütust peale ja paari päevaga on asi ära kustunud (fordi esinduse enda soovitus). 3 aastat mis ma olen sellega sõitnud olen vahetanud eest piduriklotsid, eest ühe rattalaagri, osad puksid ja taga stabika kondi. Enamik asju diagnoositi kohe peale auto ostu (autol olid siis 18" veljed aastaläbi - nüüd 17 suvel ja 16 talvel). Veel on käinud genekas taastusremondis ja Aku 2 korda vahetatud - originaalaku jäi peale 6 aastas vähe nõrgaks, sai uus, mille kahjuks küpsetas genekas perse minnes läbi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2014 15:03 
Kasutaja avatar

Kas see vastab tõele, et fordiga sõites istud nagu tabureti peal ja raputad neerud lahti?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2014 15:38 

t2ring kirjutas:
Kas see vastab tõele, et fordiga sõites istud nagu tabureti peal ja raputad neerud lahti?

:D :D :kill Vana sa oled? 8?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2014 15:55 
Kasutaja avatar

tomcraft kirjutas:
t2ring kirjutas:

:D :D :kill Vana sa oled? 8?

sain just 7, täna oli sünnipäev. Enne kui tatti pritsima tuled, loe kümneni või ela ennast kuskil rate jutukas välja. :bs

Isegi autolehe testis käis selline lause läbi, pole minu välja mõeldud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2014 18:20 

Äkki siis lähed proovid! :think
Kindlasti pole tegu mingi luks laevaga aga omas segmendis ta nyyd taberetim kui teised junnid küll ei ole.

Ja mis autolehte puudutab siis:

Fordil on õnnestunud leida piir mugavuse ja juhitavuse vahel, mida paljud konkurendid ikka veel edutult otsivad. (maksimum tärnid ka)

Kui sa tahad aluseks võtta kellegi "juku" kirjutad kommentaari, siis palun väga. Ta oleks võind lisada siia, millega ta seda taburetti võrdleb. E38st focusesse istus siis on jah odav rõuk...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2014 18:44 
Kasutaja avatar

tomcraft kirjutas:
Äkki siis lähed proovid! :think
Kindlasti pole tegu mingi luks laevaga aga omas segmendis ta nyyd taberetim kui teised junnid küll ei ole.

Ja mis autolehte puudutab siis:

Fordil on õnnestunud leida piir mugavuse ja juhitavuse vahel, mida paljud konkurendid ikka veel edutult otsivad. (maksimum tärnid ka)

Kui sa tahad aluseks võtta kellegi "juku" kirjutad kommentaari, siis palun väga. Ta oleks võind lisada siia, millega ta seda taburetti võrdleb. E38st focusesse istus siis on jah odav rõuk...

Arvatavasti on Focusel jäik vedrustus + mitte eriti pehmed istmed aga hea juhitavus, mõnel konnasööjal jälle pehmed istmed ja pehme vedrustus. Kuid sisupoolest vbolla veel hullem vakstu ja plasti hunnik aga ikkagi oma klassi mugavaim.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2014 23:32 

ise ka focuse omanik (2005 2.0 tdci 100kw)
focuse veermik on jäigapoolsem ,aga ei midagi hullu. focuse salong on hea.naginaid pole.
soovitan osta ghia varustuses.istmed on paremad ja näevad kenamad välja,muidu on mingid triibulised ja kõvad istmed.
sõbral uuena ostetud 1.6 ja läbisõit 111000km ja nüüd esimesed remondid. mõlemad esimesed rattalaagrid.+sillaosi mõni ja mingi simmer .

ära lagunevad veel pagassiluugi avamisnupud

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 10 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis