Krisz kirjutas:
Ükski normaalne inimene ei hakka enda pead vaevama mingite rattakalletega, vaid saab aru, et antud kleepsuga on viidatud halbadele teedele, mis panevad juhid joodiku kombel slaalomit sõitma, olenemata sellest, kas perse all on maadligi lastud auto või mitte. Olen tähele pannud, et sul on mingi eriti suur viha igasuguste low(no)laiferite vastu kujunenud
Ei ole mul mingit viha asjadesse, mis minusse ei puutu. Olen maininud oma madaldamisega seotud seisukohti vaid kahel juhul:
1. Stiilivääratus vanade autode mitteajastukohaselt tuunimisel. See on nagu ülikonna juurde botaseid kanda. Ei ole keelatud, aga haritud inimene nii ei tee. Mõne teise ajastu auto puhul oleks kõik ok.
2. Madaldajate katkematu hala kehvade teede üle. Umbes nagu viskad viinapudeli vastu varvast, saad haiget ja hakkad seejärel alkoholismiga võitlema. Ehk siis alkoholismiga peabki võitlema, aga kui võitleja end esmalt kõigi silmis naerualuseks teeb, ei võeta tema igati õiget juttu kah enam tõsiselt. Reklaami turundamise üks rusikareegleid on just see, et fookust ei tohi suunata mujale rohkem kui esmase tähelepanu võitmiseks - antud juhul hakkab silma pigem äravajunud rullnokaauto jäljendamine ja kui tekst seal kõrval just 3x suuremana ei ole, ei vaevu enamus inimesi isegi seda sõnumit lugema. Parafraseerides Ojapetsi, et "madalda aga ära mölise" (kui oma vaimusünnitisega pärast sõita pole võimalik). Ma julgeks üldse nimetada Eestis autohobi levinumaks kui enamikes teistes riikides ja sellepärast on valus vaadata, kui nii oluliste sõnumite väärtust devalveeritakse väljaütlejate poolt selliste lapsuste abil (ja ei pea siinkohal silmas sugugi madaldamist kui nähtust ja igati võrdõiguslikku tuuningustiili kõigi teiste kõrval). Nagu kirjutasin, sellist kleepsu, mis selle kandjat ennast naerualuseks ei tee, kannaks meeleldi ka enda autodel.
Aga pilt on Sul ülikõva, täpsemalt pildistatav objekt
Autorassistlik pilt kah juurde
[img]http://www.funpub.net/poze/mare/porsche_1181809559.jpg