Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 02:47

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 11194 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 710, 711, 712, 713, 714, 715, 716 ... 747  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Head pildid
PostitusPostitatud: 15.02.2013 02:59 

krss kirjutas:
agentzero kirjutas:
S1lv3r kirjutas:
Huumor on see, et e46 kerega M3´e kutsutakse juba lääpasratastega bemmirondiks :waah
[img]http://www.speedhunters.com/wp-content/uploads/2009/09/nw7.jpg[img]

Mõni meist siin vist lihtsalt nii kõrge lennuga...

Mina tegin sellele ronditjuuningu või?? Huumor on hoopis võtta pilt heast autost, joonistada sellele alla mainstream lääpas rataste tjuuning ja seejärel halada, et sõita ei saa. Selline huumor pole mitte naljakas vaid halenaljakas ja üldse mitte asfaldikatte kehva kvaliteedi aadressil :kill

Ükski normaalne inimene ei hakka enda pead vaevama mingite rattakalletega, vaid saab aru, et antud kleepsuga on viidatud halbadele teedele, mis panevad juhid joodiku kombel slaalomit sõitma, olenemata sellest, kas perse all on maadligi lastud auto või mitte. Olen tähele pannud, et sul on mingi eriti suur viha igasuguste low(no)laiferite vastu kujunenud ja peaasi, et saaks jälle tühja koha pealt sae käima tõmmata ning halada, millised klounid autosid madalaks lasevad. Katsu veidi olla, ise ammu juba täiskasvanud mees. (Ps, mulle endale ei meeldi ka stance, roostes kapotid jne)

Pilt
Pilt

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2013 09:12 
Kasutaja avatar

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2013 11:29 
Kasutaja avatar

Mis selle gaz66 on? Esimeste piltidega on nagu reaalne, aga viimast vaadates , oleks nagu makett?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2013 11:30 

killer666 kirjutas:
Mis selle gaz66 on? Esimeste piltidega on nagu reaalne, aga viimast vaadates , oleks nagu makett?

Ongi tegemist mudelautoga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2013 13:33 

Pilt

Viimati muutis remain, 15.02.2013 13:43, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2013 13:34 
Kasutaja avatar

Taha kaa

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2013 15:27 
Kasutaja avatar

http://img832.imageshack.us/img832/3083/e60e34e60.jpg

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2013 15:34 
Kasutaja avatar

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2013 02:07 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
Krisz kirjutas:
Ükski normaalne inimene ei hakka enda pead vaevama mingite rattakalletega, vaid saab aru, et antud kleepsuga on viidatud halbadele teedele, mis panevad juhid joodiku kombel slaalomit sõitma, olenemata sellest, kas perse all on maadligi lastud auto või mitte. Olen tähele pannud, et sul on mingi eriti suur viha igasuguste low(no)laiferite vastu kujunenud

Ei ole mul mingit viha asjadesse, mis minusse ei puutu. Olen maininud oma madaldamisega seotud seisukohti vaid kahel juhul:
1. Stiilivääratus vanade autode mitteajastukohaselt tuunimisel. See on nagu ülikonna juurde botaseid kanda. Ei ole keelatud, aga haritud inimene nii ei tee. Mõne teise ajastu auto puhul oleks kõik ok.
2. Madaldajate katkematu hala kehvade teede üle. Umbes nagu viskad viinapudeli vastu varvast, saad haiget ja hakkad seejärel alkoholismiga võitlema. Ehk siis alkoholismiga peabki võitlema, aga kui võitleja end esmalt kõigi silmis naerualuseks teeb, ei võeta tema igati õiget juttu kah enam tõsiselt. Reklaami turundamise üks rusikareegleid on just see, et fookust ei tohi suunata mujale rohkem kui esmase tähelepanu võitmiseks - antud juhul hakkab silma pigem äravajunud rullnokaauto jäljendamine ja kui tekst seal kõrval just 3x suuremana ei ole, ei vaevu enamus inimesi isegi seda sõnumit lugema. Parafraseerides Ojapetsi, et "madalda aga ära mölise" (kui oma vaimusünnitisega pärast sõita pole võimalik). Ma julgeks üldse nimetada Eestis autohobi levinumaks kui enamikes teistes riikides ja sellepärast on valus vaadata, kui nii oluliste sõnumite väärtust devalveeritakse väljaütlejate poolt selliste lapsuste abil (ja ei pea siinkohal silmas sugugi madaldamist kui nähtust ja igati võrdõiguslikku tuuningustiili kõigi teiste kõrval). Nagu kirjutasin, sellist kleepsu, mis selle kandjat ennast naerualuseks ei tee, kannaks meeleldi ka enda autodel.

Aga pilt on Sul ülikõva, täpsemalt pildistatav objekt :hail

Autorassistlik pilt kah juurde :)

[img]http://www.funpub.net/poze/mare/porsche_1181809559.jpg

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2013 13:02 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
Krisz kirjutas:
Ükski normaalne inimene ei hakka enda pead vaevama mingite rattakalletega, vaid saab aru, et antud kleepsuga on viidatud halbadele teedele, mis panevad juhid joodiku kombel slaalomit sõitma, olenemata sellest, kas perse all on maadligi lastud auto või mitte. Olen tähele pannud, et sul on mingi eriti suur viha igasuguste low(no)laiferite vastu kujunenud

Ei ole mul mingit viha asjadesse, mis minusse ei puutu. Olen maininud oma madaldamisega seotud seisukohti vaid kahel juhul:
1. Stiilivääratus vanade autode mitteajastukohaselt tuunimisel. See on nagu ülikonna juurde botaseid kanda. Ei ole keelatud, aga haritud inimene nii ei tee. Mõne teise ajastu auto puhul oleks kõik ok.
2. Madaldajate katkematu hala kehvade teede üle. Umbes nagu viskad viinapudeli vastu varvast, saad haiget ja hakkad seejärel alkoholismiga võitlema. Ehk siis alkoholismiga peabki võitlema, aga kui võitleja end esmalt kõigi silmis naerualuseks teeb, ei võeta tema igati õiget juttu kah enam tõsiselt. Reklaami turundamise üks rusikareegleid on just see, et fookust ei tohi suunata mujale rohkem kui esmase tähelepanu võitmiseks - antud juhul hakkab silma pigem äravajunud rullnokaauto jäljendamine ja kui tekst seal kõrval just 3x suuremana ei ole, ei vaevu enamus inimesi isegi seda sõnumit lugema. Parafraseerides Ojapetsi, et "madalda aga ära mölise" (kui oma vaimusünnitisega pärast sõita pole võimalik). Ma julgeks üldse nimetada Eestis autohobi levinumaks kui enamikes teistes riikides ja sellepärast on valus vaadata, kui nii oluliste sõnumite väärtust devalveeritakse väljaütlejate poolt selliste lapsuste abil (ja ei pea siinkohal silmas sugugi madaldamist kui nähtust ja igati võrdõiguslikku tuuningustiili kõigi teiste kõrval). Nagu kirjutasin, sellist kleepsu, mis selle kandjat ennast naerualuseks ei tee, kannaks meeleldi ka enda autodel.

Ma voin olla harimatta Mats, aga sellist juttu foorumisse ajama tulla on kyll väga ilus tegu.
Ma sydamest tänan sind selle info eest. Nyyd ma tean kuidas elus edasi käituda.
Sa rokid, ainult omas kodus, kui sul on selline asi.
Näpi ennast vähe, voi mine jahile kui sinus niipalju julgust on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2013 13:30 

krss kirjutas:
Krisz kirjutas:

Mind huvitaks, et mis ajastu autosid siis härra lubaks madaldada?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2013 13:52 
Eliit
Kasutaja avatar

No kurja, kus bemmimehed solvusid nüüd. Rahunege maha nüüd, inimene ainult avaldas oma arvamust ju.
Krss on varemgi ju toonud välja, et ajastu autosid ajastukohase tuuninguga, ehk siis kui 90's oli moes nina maas, perse kõrgel. Ilmselt siis kuna praegu on ultra-low teemas, siis peaksite ostma tutikad bemmid ja need vastu maad laskma. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2013 14:00 
Kasutaja avatar

Kasutaja krss saab ilmselt ise ka aru, et varem antud kleebis-pildil asi päris lääpasratastega bemmiront polnud!? Ma saaks aru kui oleks midagi sellist : Pilt
Siis see lääpasrataste jutt klapiks :) Ja keegi pole solvunud, lihtsalt seal kleebisel olev M3 tundub minu jaoks suht tavaseades 8)
http://dut619.com/m3/images/057.jpg

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2013 14:36 
Kasutaja avatar

Pilt
Bangkok öösel Bangkoki kõige kõrgema hotelli Bayoke Sky otsast pildistatuna.

Ettevaatust 8MB fail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2013 14:54 
Kasutaja avatar

krdi naljamehed kas te aru ei saa, et krss ei ole siin madaldajate vastu vaid et selle bemmi kleepsuga on rohkem rõhku pandud mingile autole, mis on tõesti ülepakutud, selleasemel et anda pigem edasi tänavate olukorda. Kas siis normaaltõstes audidega on parem sõita? Miks see peab bemm olema? Miks sinna on tehtud rattad kaldus, miks 4 sumpat? miks see krdi logo nii oluline on? See kõik on ju aeg ja tahab eraldi tegemist. Ja tegija on just selle autoliigi edasiandmisega vaeva näinud. Mina oleks http://www.liiklus.ee/components/Fck/us ... 281%29.gif logo 312 välja lõiganud ja bemmi asemele pannud ja oleks sama asja edasi andnud, ilma selle nö rullnokamaiguta.
Vähemalt krss vist elab kuskil metsas ja loliferid ei saa ligi et sulgede ja tõrvaga üle valada :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 11194 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 710, 711, 712, 713, 714, 715, 716 ... 747  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis