Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 21.12.2025 04:30

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5580 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 372  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Avariid Eestis
PostitusPostitatud: 10.04.2011 12:25 

Nii et oleks pidanud jälitamise katkestama ning laskma sel nõrgamõistlikul üldse eest ära minna? Kahjuks on selline tegevus nende töö. Ja iga inimene, kes neid märguandeid eirab, takistab võimuesindaja tööd.
Politseinikel pole siin mingt süüd. Panid kraavi, siis panid. Seda selleks et hullemat ära hoida. Nende poolt tehtud kahjud on minimaalsed. Mõned kriimud ja mõlgid - pole midagi sellist, mida kindlustus ei maksaks.
Kahju on kannatanutest, kes olid vastutulevas autos.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2011 12:39 
Kasutaja avatar

freelander kirjutas:
Selle punase audi kohta ütleks nii palju, et kerge jalaga vend ei ole. Ise olen temaga natukene ''võidu '' ajanud umbes kaks nädalat tagasi täpselt samas kohas.
Mul jäid tähed meelde numbrist VVV, sp ka tean et sama auto. Ja mingi noorem kutt oli ka roolis tookord.

Ja rääkidest juhist, siis minu andmetel on tegu selle sama tüübiga kes ennast umbes 6a tagasi bensuga üle valas (samuti oma tüdruku ) ja põlema pani.
Ning alles nädalake tagasi olnud elektrimootorite varusega oli samuti sama tüüp seotud.
.......

Jeerum.
Selle punase välguga vedasid emekist jah.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2011 12:41 
Kasutaja avatar

Wertus kirjutas:
Nii et oleks pidanud jälitamise katkestama ning laskma sel nõrgamõistlikul üldse eest ära minna? Kahjuks on selline tegevus nende töö. Ja iga inimene, kes neid märguandeid eirab, takistab võimuesindaja tööd.
Politseinikel pole siin mingt süüd. Panid kraavi, siis panid. Seda selleks et hullemat ära hoida. Nende poolt tehtud kahjud on minimaalsed. Mõned kriimud ja mõlgid - pole midagi sellist, mida kindlustus ei maksaks.

Kas on olemas kaks võimalust, jälitamine lõpetada või lolli kõrval sõita? Maailm on must ja valge, täpselt sedamoodi, kuidas ütlejale sobib parasjagu?
Politseinikud peaksid siiski olema antud olukordade lahendamise asjatundjad. Mida nad oma käitumisega selgesti ei kinnitanud. Politseinikud on samuti kohustatud turvaliselt liiklema, operatiivauto kui kõrgema ohu allikas peaks seetõttu lihtsalt õhku täis reisserist liikluses tublisti targem olema.
Seda kõike eeldatavasti õpetatakse ametnikele juba koolis. Ja maksumaksjate raha eest. Et oleks turvaline. Aga tulemuseks on mingi olematu õiguse taga ajamine, inimesed pannakse ohtu ja saavad ka surma.
Ja politseinikel, mõistagi, ei ole mingit süüd ega vastutust ka oma tegude või tegematajätmiste pärast.
Kui mitme istmikuga saab nende olukordade käsitlemisel olla?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2011 12:52 
Moderator
Kasutaja avatar

traur kirjutas:
Wertus kirjutas:

Kas on olemas kaks võimalust, jälitamine lõpetada või lolli kõrval sõita? Maailm on must ja valge, täpselt sedamoodi, kuidas ütlejale sobib parasjagu?
Politseinikud peaksid siiski olema antud olukordade lahendamise asjatundjad. Mida nad oma käitumisega selgesti ei kinnitanud. Politseinikud on samuti kohustatud turvaliselt liiklema, operatiivauto kui kõrgema ohu allikas peaks seetõttu lihtsalt õhku täis reisserist liikluses tublisti targem olema.
Seda kõike eeldatavasti õpetatakse ametnikele juba koolis. Ja maksumaksjate raha eest. Et oleks turvaline. Aga tulemuseks on mingi olematu õiguse taga ajamine, inimesed pannakse ohtu ja saavad ka surma.
Ja politseinikel, mõistagi, ei ole mingit süüd ega vastutust ka oma tegude või tegematajätmiste pärast.
Kui mitme istmikuga saab nende olukordade käsitlemisel olla?

Ma ei saa nüüd aru kas sa oled loll või mängid lolli.
Mis siis politsei peaks tegema ? Kui keegi hakkab eest ära sõitma siis mitte jälitama ?
Ei loomulikult.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2011 13:20 

Taur, mine politseisse tööle ja siis paranda maailma. Ma tõesti loodan, et sinusugusel autojuhitimise luba ei ole.
Seadusi kirjutatakse ja Opeleid toodedaksegi sellise suhtumise pärast nagu Sul kahjuks on.
Sorry, aga nii ma arvan.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2011 13:28 
Kasutaja avatar

Traur on tüüpiline SR-i tatipritsija. Ainult halab, et tegid valesti ja ebaprofessionaalne jms. Aga mis oleks siis isanda arvates õige olnud? Kas olid selles uuemas ja vastu tulnud audis, et väidad, et vilkurist kasu polnud? Võibolla, see, et nad vilkuriga järel sõitsid päästis kõige hullemast. Vastu tulnud audi juht märkas vilkureid ja võttis viimasel hetkel hoo maha(nii palju kui võimalik). Kogu su jutu järgi vaadates, käib ilmselt Alwayslate'i väite esimene pool sinu kohta. Potensiaalne mõrvar oli liikvel juba enne politseid. Ilmselt sul puudub sõiduki juhtimise kogemus. Mina küll soovin, et politsei selliseid teelt eemal hoiab, sest ei või kunagi teada millal sulle selline kümpi kütab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2011 13:37 

nägin siis siukest vaadet ükspäev kadakal veho kõrval. küsisin ilusti luba pilte teha ja vabandan kehva kvaliteedi pärast, telefoniga tehtud 8)
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2011 13:42 
Kasutaja avatar

Tont kirjutas:
Taur, mine politseisse tööle ja siis paranda maailma. Ma tõesti loodan, et sinusugusel autojuhitimise luba ei ole.
Seadusi kirjutatakse ja Opeleid toodedaksegi sellise suhtumise pärast nagu Sul kahjuks on.
Sorry, aga nii ma arvan.

Ega ei ole vaja vabandada oma arvamuse omamise pärast. Isegi, kui see on võrdlemisi piiratud maailmavaatega, on see siiki oma. Ja foorum eksisteeribki erinevate arvamuste väljaütlemiseks.
Maailma parandada proovisid antud kaasuses siiski vägevad politseiametnikud, kes poisikeselikult kihutades kraavi sõitsid. See tegu pälvib siin foorumis hulgaliselt kiitust. Mina arvan, et see ei ole politseiametnike esmane kohustus - sõita töövahendiga kraavi. Selle teo tagajärjel ei hoitud ära õnnetust ega inimese surma.
Kui nüüd sama teo tagajärjel oleks hukkunuid kaks, kas siis peaksime poltseinike tööd kaks korda õnnestunumaks?
Mul siiski on autojuhtimise luba. Ilmselt umbes sama kaua, kui mulle õpetlikutl näpuga vibutajate eluiga numbriliselt väljendub.
Et ma keeldun lollisti käitunud politseinike tegu ülistamast, siis annab see põhjuse ebaintelligentseteks mõtteavaldusteks seaduste ja Opelite teemal?

Alwayslate kirjutas:

Ma ei saa nüüd aru kas sa oled loll või mängid lolli.
Mis siis politsei peaks tegema ? Kui keegi hakkab eest ära sõitma siis mitte jälitama ?
Ei loomulikult.

Kas sa lugesid mu postituse esimest ridagi, või hakkasid kohe vahutades tarkusi jagama lihtrahvale?
Kas pole rohkem lahendusi kui jälitamise katkestamine või stanges kinni sõitmine?
Kas tulemus sai siis hea ja ootuspärane?

Rekkaahti kirjutas:
Mina küll soovin, et politsei selliseid teelt eemal hoiab, sest ei või kunagi teada millal sulle selline kümpi kütab.

Kas politseinike käitumine hoidis selle kümpi kütmise antud juhul ära? Kui nad kõik õigesti tegid, kas selline lahendus ongi sinuarvates ainuvõimalik ja vajalik?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2011 14:00 
Kasutaja avatar

Kas ma olen ainus, kes trauri mõistab?
Kui tihti on tagaajamine õnnelikult lõppenud? Tavaliselt on kas videod/pildid suurtest paukudest või siis pole lihtsalt räägitudki. :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2011 14:03 
Kasutaja avatar

traur kirjutas:

Kas politseinike käitumine hoidis selle kümpi kütmise antud juhul ära? Kui nad kõik õigesti tegid, kas selline lahendus ongi sinuarvates ainuvõimalik ja vajalik?

Kuna sa jätkuvalt puikled kõrvale vastuste andmisest, esitan sulle küsimuse uuesti: kuidas oleks sinu arvates siis õige olnud mentidel tegutseda? Niisama argumenteerimata kritiseerida oskavad kõik... Isiklikult arvan, et sellises olukorras oli valik halbade ja väga halbade tagajärgede vahel. Valiti võimalikest parim. Traur, enne kui hakkad uuesti oma demagoogiat kasutama siin, vasta konkreetselt ja selgesõnaliselt minu esitatud küsimusele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2011 14:11 
Kasutaja avatar

sündmus e. kihutamine sai ju fikseeritud, oleks võind siis nats vahet hoida ja jälgida mis loll teeb ja info kuskil eespool olevale patrullile anda. Punase audiga jobukakul oli juba suht pohh, kui politsei taga ajama hakkas ei jälginud liiklust ja keeras valel ajal vastassuunda- see oleks äkki ära jäänud, kui kihutav politseiauto ei oleks tal sabas olnud. aga nuh õnneks üks jobukakk vähem, läks hästi siiski.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2011 14:11 

ValgeKotkas kirjutas:
Kas ma olen ainus, kes trauri mõistab?

Kindlasti mitte, neid lolle kelle arvates on politsei kõigis maailma hädades süüdi, neid on hämmastavalt palju.

Ma küsiks Trauri käest, et mida oleksid pidanud politseinikud siis tegema? Ära hakka ajama, et see mida politsei tegi oli vale vaid ütle konkreetselt mida nad oleksid pidanud tegema ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2011 14:12 
Kasutaja avatar

Oleks see Audi ilma politsei sekkumiseta kusagil avarii teinud ja näiteks autotäie inimesi manalasse kaasa võtnud? Kõik kohad oleks kisa täis olnud, et kus politsei oli, miks ei sekkunud jne.
Ise antud situatsioonis olemata väidan, et politseil igal juhul õigus ja KOHUSTUS püüda peatada ebakindel ja peatumismärguannet eirav sõiduk.
Kahju muidugi, et inimene hukkus selle käigus, aga oleks saanud ka hullemalt asi lõppeda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2011 14:14 
Kasutaja avatar

Vana tuttav tõde ,kui purjus peaga eest ära sõita ,siis pärast saad trahvi ainult , peatumismärguande eiramise eest. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2011 14:20 

hallscorpio kirjutas:
Vana tuttav tõde ,kui purjus peaga eest ära sõita ,siis pärast saad trahvi ainult , peatumismärguande eiramise eest. :)

Mis moodi see loogiline on?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5580 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 372  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis