Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 12:30

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5580 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 302, 303, 304, 305, 306, 307, 308 ... 372  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Avariid Eestis
PostitusPostitatud: 19.06.2014 13:59 
Kasutaja avatar

ARSmotors kirjutas:
Tsiteeri:
Ma sõidan ka 2 last autos tihti ja üks päris pisike ning kui samasugune tont kuskilt otsa kihutaks saaks mult füüsilise hoiatuse.

Ja saaksid pärast usinasti trahve maksta + kõikvõimalikud nähtavad ja nähtamatud kahjud kinni maksta ;) ja kui oled varemalt ka kõva poksipoiss juba olnud registris, saad ehk isegi prii leiva peale mõneks ajaks :D Selline se elu juba on tänapäeval.

No tra, kui mingi rullnokast idikas paneks reaalselt ohtu minu ja minuga autos kaasasolevad isikud (eriti lapsed),
siis sellisele pelgalt "füüsilise valu" tekitamine on kõige väiksem asi!
Vahet pole kas on ambaal, või mitte, kui on teistele ohtlik, siis tuleb liiklusest kõrvaldada!
Kui sina ARSmotors saaks sellise trapea uljuse ja idiootsuse pärast raskelt vigastada,
küll siis vist hakkad teist juttu ajama ja teistmoodi ka asjast aru saama.
Sa vist paned Laiksoole ja teistele alkoreisseritest mõrtsukaile ka laigi?
Ma tean millest räägin, kuna olen ise sellise situatsiooni üleelanud ja need haavad jääval elu lõpuni meelde!

Sry kui jutt veidi arusaamatuna tundub, ma lihtsalt veidi vihane!
Mi aut. Milman.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.06.2014 14:30 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
acx kirjutas:
Street raceimisel ja street raceimisel on vahe.
Ma ei ole mingi pai poiss, neljapäeviti käin ka lollitamas aga päevasel ajal lihtsalt jutti tuimalt 100km/h+ lasta linna vahel?? T*ra idioodid...

Öösel ja hilisõhtul, pimedas, ülemiste parklas sõõrikuid teha ja piibe maanteel 120+km/h lasta on sinu arust normaalne? Et järgmine auto sull tuppa sõidaks ja kässar kannikatevahele.

ei ole kunagi ülemistes sõõrikuid lasknud ja piibe eraldatud lõik ei ole friggin päevane linna liiklus.

See et kellegil oli võibolla roheline ja kellegil polnud midagi ei anna õigust tuimalt kogu paldiski mnt läbida 100km/h+

Vanasti öeldi, et keera sitta kui tahad a kui vahele jääd siis saad ka kogu raha eest.
Küsimus pole mitte seaduste rikkumises ega vigases fooris vaid õiges ajas ja kohas selliste kiiruste ja sõidustiilide jaoks.

RustyZ kirjutas:
Kui peateel tumm ja kõrvalteel roheline siis kõrvalteelt tulles sa ei tea ju et seal tumm ja sõidadki ette.

mis krdi idioodi loogika see on??
Kui sul on peateel tumm siis sa friggin võtad kiiruse maha. Mõtlev inimene arvestab, et foor järelikult ei tööta ja olukord on segane, mitte ei ralli üle kiiruspiirangu ristile sisse.

Jah sa võid vaielda, et sul on peatee ja teised peavad sulle teed andma aga see on väga rumal argument kui sa ise liikluseeskirju ei jälgi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.06.2014 15:13 
Kasutaja avatar

Eriline möistus on muidugi sellises kohas kangutama hakata mingi golfi vöi väsinud e39 raipega. Aga seda et eesti liikuluses on pmst silma klappidega tummad, see on ammu teada tösi asi, pmst ei ole päeva kus keegi tuimalt ette ei keera vöi siis peale ei suru. Üldiselt kui üle 4 rea vasakule keerama hakkad vöiks vaadata äkki tulevad mingi madallendurid vasakult, silm vöiks siiski eristada kas 50 vöi 150km/h liigutakse.

EDIT: tegelikult tuleks igast fittmendi ja muud säärase jama kummardajatel üldse üle 50km/h liikumine ära keelata. Perse keeratud verduga autol enivei mingid teel püsimist pole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.06.2014 16:43 
Kasutaja avatar

Milman kirjutas:
Sry kui jutt veidi arusaamatuna tundub
Mi aut. Milman.

Eiei. Lihtsalt sa ise tundud arusaamatuna. Õnneks leidub sellele ravi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.06.2014 18:19 

acx kirjutas:
MrIroonia kirjutas:
acx kirjutas:
Street raceimisel ja street raceimisel on vahe.
Ma ei ole mingi pai poiss, neljapäeviti käin ka lollitamas aga päevasel ajal lihtsalt jutti tuimalt 100km/h+ lasta linna vahel?? T*ra idioodid...

Öösel ja hilisõhtul, pimedas, ülemiste parklas sõõrikuid teha ja piibe maanteel 120+km/h lasta on sinu arust normaalne? Et järgmine auto sull tuppa sõidaks ja kässar kannikatevahele.

ei ole kunagi ülemistes sõõrikuid lasknud ja piibe eraldatud lõik ei ole friggin päevane linna liiklus.

See et kellegil oli võibolla roheline ja kellegil polnud midagi ei anna õigust tuimalt kogu paldiski mnt läbida 100km/h+

Vanasti öeldi, et keera sitta kui tahad a kui vahele jääd siis saad ka kogu raha eest.
Küsimus pole mitte seaduste rikkumises ega vigases fooris vaid õiges ajas ja kohas selliste kiiruste ja sõidustiilide jaoks.

RustyZ kirjutas:
Kui peateel tumm ja kõrvalteel roheline siis kõrvalteelt tulles sa ei tea ju et seal tumm ja sõidadki ette.

mis krdi idioodi loogika see on??
Kui sul on peateel tumm siis sa friggin võtad kiiruse maha. Mõtlev inimene arvestab, et foor järelikult ei tööta ja olukord on segane, mitte ei ralli üle kiiruspiirangu ristile sisse.

Jah sa võid vaielda, et sul on peatee ja teised peavad sulle teed andma aga see on väga rumal argument kui sa ise liikluseeskirju ei jälgi.

Krdi pelmeen loe uuesti. Ma räägin sulle et see kes peateele ette keeras ei teadnud sest tal töötas. Olenemata kiirusest oleks see laks seal varem või hiljem juhtunud.Ära raiu valet kändu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.06.2014 18:38 
Kasutaja avatar

Kaks parajat pelmeeni nüüd kokku saanud :kill

Ilmselgelt ei ole vahet, kas pauk juhtub siis kui nähes et foor ei tööta, enne ristmikule jõudmist kergelt jalg pedaalilt maha tõstes 40pealt, või 100ga pimedate fooride alt sisse lennates.

A no pohh, eks siin point ongi ju vaielda, mitte mõelda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.06.2014 19:04 
Kasutaja avatar

Siin pole vaja üldse mõelda...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.06.2014 19:11 
Kasutaja avatar

Mõttetu kaagutada siin tagantjärgi. Järgmine kord jälle või keegi teine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.06.2014 20:32 

Welllo kirjutas:
Kaks parajat pelmeeni nüüd kokku saanud :kill

Ilmselgelt ei ole vahet, kas pauk juhtub siis kui nähes et foor ei tööta, enne ristmikule jõudmist kergelt jalg pedaalilt maha tõstes 40pealt, või 100ga pimedate fooride alt sisse lennates.

A no pohh, eks siin point ongi ju vaielda, mitte mõelda.
ggg

Muidugi on vahe aga avarii on avarii ja keegi jääb ikka kannatajaks ja süüdi kas rahaliselt või tervise mõistes. Mida mina lihtsalt üritasin selgutada on see, et siin on mõnes mõttes kivi ka liiklusvahendite haldaja kapsaaeda. Jah okei, nad oleks teoreetiliselt siis edasi lasknud ja ehk ka kuskil mujal mäsa pand aga see pole praegu konkreetse arutelu teema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.06.2014 21:38 
Kasutaja avatar

Video nähtav jälle http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=68913621
Loodame, et need imbekad saavad korraliku karistuse

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.06.2014 22:07 
Kasutaja avatar

no ma ei tea kaasfoorumlased ikkagi..seal ületavad kõik kiirust. reaalselt pole kiirused ju fikseeritud ja konkreetselt pole näha mis juhtus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.06.2014 22:26 
Kasutaja avatar

bemarimees kirjutas:
no ma ei tea kaasfoorumlased ikkagi..seal ületavad kõik kiirust. reaalselt pole kiirused ju fikseeritud ja konkreetselt pole näha mis juhtus.

Kusagilt on läbikäinud et bmw kellal hetk enne pauku 150Km/H

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.06.2014 22:29 
Kasutaja avatar

RäigeRäim kirjutas:
bemarimees kirjutas:

Bemmivend ise ütles, et kellal oli 150, aga väga ei taha uskuda. Muidu oleks tagajärjed tunduvalt rängemad ja bemm ise kusagil kaugemal postis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.06.2014 22:31 

Jälle see keegi rääkis või keegi kuulis kuidas keegi ütles. Tegelikuses 150'ga oleks see bmw olulisemalt kaugemale lennanud. Pealegi vaevalt seal üle 100 üldse oli. Näha ju kuidas buss järgi tuli, ei jäänud eriti palju maha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.06.2014 22:43 

bemmijõmm91 kirjutas:
RäigeRäim kirjutas:
bemarimees kirjutas:

Bemmivend ise ütles, et kellal oli 150, aga väga ei taha uskuda. Muidu oleks tagajärjed tunduvalt rängemad ja bemm ise kusagil kaugemal postis.

No oleneb kuidas tõlgendada, kui ta veel see hetk enne pauku jõudis pidurit ka tallata, siis võis see kiirus olulisemalt madalamaks minna, ei öeldud ju et pauk ise 150ga juhtus.
Vaevalt keegi vaatab esimese asjana spidomeetrit, kui märkamatult mingi kõrvaline auto teepeale ette tekib. Spidokal nägi ta 150 küllap veel enne kui jõudis perses olukord kohale.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5580 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 302, 303, 304, 305, 306, 307, 308 ... 372  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis