Ise vastan enne kui jutuks tuleb.
Kõigi oblikate kurb saatus kui käest olen andnud: otsa saavad mingi aeg. Ju ei osata hoida

Mina müüsin maha. Kuuldavasti on peale mind mingi aja jooksul kere otsa saanud ja tuleb uus kere mille peale kõik ümber läheb.

Tuttava auto kes müüs selle kellegi tuttavale ja kelle tuttavon ka minu tuttav.... Käis tõstuki peal külili postide vahele ja kuna kõik oli kõver siis läks osastamisele.

Väisetavalt viimati nähtud 6 a tagasi Talinnas ja venkude käes, asi olla igast otsast katki sõidetud ja ega enam pole ka keegi näinudki. Pressi alla ta läks nagunii.

Kunagi sai endale voolitud ja mingi häda sunnil vahetatud mingi si.a omega vastu. RSK küll ma olin loll. Rändas peale rüüstamist Raplas, minu tuttavate kätte ja osastati, selle auto mootori sai omale üks pruun Monza mis ilma midagi tegemata sõitis sellega kuni algas kap remont, mis kestab hetkel. Kere minu juures keevitamises.

See auto sai peale pikki aastaid täitsa uue elu selles teemas, sama auto:
viewtopic.php?f=47&t=56354
See auto mida siis siin foorumiski hiljaaegu müüdi, peaks olema sama. Tartus, pidavat vist üritatama BMW4,0 vahele ajada.
Esialgu tulid need ette. Paar kunagist enda oma on üldse carratingust mingil põhjusel kadunud. Opel Monza ntx.