Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 09:14

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 747 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 50  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Opel Calibra 2,0 85 kw 1991 a Vanaisavecu
PostitusPostitatud: 24.06.2012 20:24 

Vanaisavecu kirjutas:
zaakal kirjutas:
tuunid opeli ära esimese palgaga?:d

Kõigepealt kogub natuke klotsi ja ostab teise Opeli kõrvale ,siis vaatab palju rulli Cali jaoks jääb .

Ülikõva. :rokib Kas uus Opel tuleb midagi sama head, kui Cali? Või tuleb halli massi oma?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.06.2012 20:25 
Kasutaja avatar

Ma pakun et tuleb Omega :D
Ega siin eriti palju valikuid ei ole ja vaevalt , et ta mingi zafira või muu pere väni ostab :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.06.2012 20:30 
Kasutaja avatar

L-a-u-r-i kirjutas:
bls kirjutas:
Vanaisavecu kirjutas:
..oleks see Cali ammu pressi alt läbi käinud .

Ja mis siis?

Selle õgie koht seal ka oleks. Calibrate häbiplekk :D
Kui sellised risud ja muidu mõttetute võrrimootoritega calid tänavalt ära koristada, oleks Calibra maine ka normaalne. Aga paraku sinusugused sittuvadgi selle ära.

Jah häbenen ,et mu Cali pole sile ja sale nagu võiks ja eriti peaksin häbenema seda ,et ma pole Coiloverite ja neegrivelgede peale investeerind ,siiamaani on eesmärk olnud ikkagi auto jõudumööda sõitvana hoida ja see on täidetud ,okei selle kapoti sittusin ära ,aga muud jama nagu lätituuning on kõrvaldatud ja samuti olen parandanud tehnilist poolt ja muid pisivigasid ,julgen rahulikult väita ,et kergemaid summasid investeerides sõidaks see Cali veel mingi 2 .aastat kindlasti ,siis tuleks hakata tõsisemaid summasid investeerida ,kuid arvan ,et ma ei lase asja nii kaugele ,vaid ostan jõudumööda vidinaid külge ,võimalusel jälle keevitan natuke jne .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.06.2012 20:31 
Kasutaja avatar

Aular kirjutas:
Ma pakun et tuleb Omega :D
Ega siin eriti palju valikuid ei ole ja vaevalt , et ta mingi zafira või muu pere väni ostab :D

Sa eksid, minu valikus on hetkel kolm varianti kas astra ,vectra a või vectra b .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.06.2012 20:47 
Kasutaja avatar

No mis te röhitsete poisi kallal koguaeg, üks ja sama nutulaul koguaeg, üks alustab, teised kooris kaagutavad kaasa :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.06.2012 20:49 
Kasutaja avatar

Ma ka aru ei saa, enamus inimesed ei ole pooltki sellist tööd oma autoga teha suutnud kui vanaisavecu siin on. Minupoolt igatahes respekt vanaisavecule, tean isegi mis töö on vana raipe ülevaatusekõlbulikuks turgutamine.. elan seda iga aasta läbi :kill :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.06.2012 21:02 
Kasutaja avatar

Moose kirjutas:
Ma ka aru ei saa, enamus inimesed ei ole pooltki sellist tööd oma autoga teha suutnud kui vanaisavecu siin on. Minupoolt igatahes respekt vanaisavecule, tean isegi mis töö on vana raipe ülevaatusekõlbulikuks turgutamine.. elan seda iga aasta läbi :kill :D

Ma tänan ! Teistele kes ei ole suutnud mis masinaga tehtud on ,siis väike vahekokkuvõte -
Selle auto ajalugu minu käes siis :
Kõigepealt avariilisest sõidukõlbulikuks (uus esitiib ja tuli ,muud asjad lappisin ära)
Seejärel karterituulutuse ,tühikäigumootori puhastus
Pisike summutiremont
Sisemise pooltelje kaitsekummi vahetus
Erinevate juhtmeühenduste parandus
Küünlajuhtmed ja küünlad vahetatud
Tagumised piduriketad ja klotsid vahetatud ,samuti regulaatorid minema visatud
Esimesed piduriklotsid ootavad järge (on juba valmis ostetud )
Uus klapikambrikaane tihend õli ,õlifilter
Vasakpoolne õõtshoob väljavahetatud mis sa külge ka kuu sarniiri
Ventilaator uuesti toimima pandud ,kapoti alt juhtmed veetud ja salongis eraldi lüliti selle jaoks
Läti popid spoilerid minema visatud
Omajagu kere keevitatud ,kuskilt keegi ,midagi läbi ei kuku ,samuti kannatab orginaaltungi kohtadest tõsta .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.06.2012 21:29 
Kasutaja avatar

minu silmis asi ei olegi selles, et palju ja kuidas tehtud on vaid selles, et milleks teha enda elu kallimaks ja raskemaks kui osta veidi kallim auto, samas ei läheks sinna nii palju enam raha elustamisele ja ei peaks fooritaga seistes häbi tundma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.06.2012 21:34 
Kasutaja avatar

Vanaisavecu kirjutas:
Moose kirjutas:

Ma tänan ! Teistele kes ei ole suutnud mis masinaga tehtud on ,siis väike vahekokkuvõte -
Kõigepealt avariilisest sõidukõlbulikuks (uus esitiib ja tuli ,muud asjad lappisin ära)

Auto ei olnud sinukätte jõudes esimesed pool tundi avariiline. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.06.2012 21:42 
Kasutaja avatar

-sharan- kirjutas:
Vanaisavecu kirjutas:
Moose kirjutas:

Auto ei olnud sinukätte jõudes esimesed pool tundi avariiline. :D

Jah ei tunne Tallinnat ,sõitsin hoopis teise kohta kui pidin sõitma ,ei pannud punast foorituld tähele ja nii see juhtus ,aga siiski praktiliselt ilma mustrita rehvid ,mitte töötavad kojamehed ,kõver õõtshoob ja katkine esituli ei takistanud mind seda autot koju toomast ja teda uuesti teedele toomast ,pool aastat on nüüdseks see auto mind sõidutanud ja minu jaoks on ta ennast tasa teenind ja nüüd võib talle natuke remonti selle eest lubada ,enivei pole mul kodus olles suurt midagi teha ja miks mitte siis enda elu raskemaks teha ja ühte surma turgutada .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.06.2012 21:44 
Kasutaja avatar

Vanaisavecu kirjutas:

:? Täiesti elementaarne (minimaalne) vana auto elavatekirjas hoidmine ju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.06.2012 21:51 
Kasutaja avatar

KnX kirjutas:
Vanaisavecu kirjutas:

:? Täiesti elementaarne (minimaalne) vana auto elavatekirjas hoidmine ju.

Kui klotsi ei ole ,et suuremaid töid ,nagu täielik vedrustuse vahetus ,auto mõne inimese kätte viimine tiivakaarte ja karpide vahetuseks viia on see täiesti piisav ,minu jaoks oli juba tagumiste pidurite remont ja tagavedrude vahetus vääääääga suur investeering ,praeguseks on autosse pandud põhimõtteliselt ostu summa ja see ei ole kaugeltki kõik ,küll jõuab ükskord ka selle välimuse kallale ,aga seda alles siis kui tehniline pool on korras ja kandvate osade keevitustööd tehtud .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.06.2012 00:42 
Kasutaja avatar

Targad mehed tegid palju mõttetööd, katsetasid, ebaõnnestusid ja siis mõtlesid taas pikalt ....
kogu selle jama peale suutsid nad välja mõelda tagumiste pidurite regulaatori.
Miks nad seda tegid !?
Vanaisavecu, seda jubinat on sinna vaja selleks, et sa järsul pidurdamisel külglibisemisse ei läheks .
Ilma regulaatorita tekkib tugevamal pidurdamisel käsipiduri efekt . Usu, see pole hea kui sa seda ei oota .
Nüüd aga , vut-vut auto juurde ja kruvi need vigurid sinna ilusti tagasi, enne kui ennast või kellegi teise puruks sõidad .
Jäta nüüd eluks ajaks meelde : ühegi auto pidurisüsteemis pole üleliigseid osasid, pigem on neid puudu .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.06.2012 02:08 
Kasutaja avatar

arsi kirjutas:
Targad mehed tegid palju mõttetööd, katsetasid, ebaõnnestusid ja siis mõtlesid taas pikalt ....
kogu selle jama peale suutsid nad välja mõelda tagumiste pidurite regulaatori.
Miks nad seda tegid !?
Vanaisavecu, seda jubinat on sinna vaja selleks, et sa järsul pidurdamisel külglibisemisse ei läheks .
Ilma regulaatorita tekkib tugevamal pidurdamisel käsipiduri efekt . Usu, see pole hea kui sa seda ei oota .
Nüüd aga , vut-vut auto juurde ja kruvi need vigurid sinna ilusti tagasi, enne kui ennast või kellegi teise puruks sõidad .
Jäta nüüd eluks ajaks meelde : ühegi auto pidurisüsteemis pole üleliigseid osasid, pigem on neid puudu .

No piduri regulaatori ära võtt on küll üks suurimaid patte, hea et veel esimesi pidureid pimedaks ei tee

Oleks ikka ikka hea kui see seal oleks ja ilma selleta on sõita vähe patt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.06.2012 19:53 
Kasutaja avatar

Ja mis siis?[/quote]

....///.Kui sellised risud ja muidu mõttetute võrrimootoritega calid tänavalt ära koristada, oleks Calibra maine ka normaalne..///...[/quote]

Mina ei saa aru, kust tuleb selline arvamus et2.0 85kw seda edasi ei vea?
Minu Cali näitas niimõnelegi "Ossile" kellel nii võimas Bmw,Audi,Vw,jm tagatulesid ja seda suurema pingutusetta. ja enamus "suurte" mootoritega Calid Kohvid ja lekivad nagu mahala kastid.

PS:Ärgu tuntku ennast puudutatuna need mehed kes tõesti hoiavad ja hooldavad oma autosid millel tõesti mootori Kw, litraas jne on parlanksis...

Mulle tegelikult meeldivad sellised pigem surmale võlgu olevad autod ja Noored kes nendega sõidavad...Sealt on ka tavaliselt näha kelle issil/emmel parem töö ja kelle võsukesel "head Kiired autod on"...

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 747 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 50  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis